Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2014, 17:59

rekao bih nesto ali ne znam sta
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 24 avg 2014, 18:00

Rooney88 je napisao/la:Fletcher-Cleverley su nocna mora svakog ljubitelja fudbala, da im se ne desi slicno u njihovom klubu. Strava i uzas, jednostavno tesko da mogu biti ikako gori od ovoga.

Nadam se da je pojedincima jasno zasto United mora placati masno pojacanja, pogotovo nakon ovog poluvremena. Sunderland kada krene naprijed imas osjecaj da svaki njihov napad je potencijalna sansa za gol, dok se nasi slomise kruzeci oko gola sa 459 dodavanja u jednom napadu a od pocetka vidis da nema sanse za golom, ili makar izglednom prilikom.

Mata moze dobiti prolaznu ocjenu danas te Jones i donekle Blackett a ostalo je sivilo da ne moze biti gore, pogotovo gore pomenuti dvojac iz veznog reda. Jadni mi u drugom s njima, za mene ce i bod ovdje biti veliki uspjeh.
Oni danas igraju, jer čovjek nema koga da stavi u vezni red, nadam se da im je zadnja utakmica obojici. Fletcher je pred kraj karijere i treba ga skloniti, a onaj ima zadnju godinu ugovora i koliko je dobar pola Eu se otima za njega...
Smaling povuće loptu na sredinu njih dvojica bjeze i skrivaju se iza igraća smiješno i očajno.... fuj
Nadam se da će već u Ponedeljak, najkasnije do Četvrtka doći još jedan vezni igrać, i treba još jedan štoper.
Na kraju, 3-5-2 za današnji sastav nije, Young očajan na krilnoj poziciji, odbranu ne može pokriti(Shaw ili Rojo)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 avg 2014, 18:01

Kriminalno, blago receno, kriminalno. Sandrlend ne igra nista, bezveze ekipa, i... Strasno.

Toliko se plakalo na Mojsa, a evidentno da ni Gal ne bi bio puno bolji da je sjedio na uzarenoj klupi u prosloj sezoni. Ova ekipa je oronula.

Mata je dao gol, ali ne radi nista prema naprijed da bi Runija i Persija dodatno inspirisao. Bolje da igra Januzaj na njegovoj poziciji..

Kleverli i Flecer kriza.

Bokovi jedva porsjecni, kao i stoperi.

Tanko pravo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 24 avg 2014, 18:02

R.J.W.G. je napisao/la:Igramo više 5-3-2 nego 3-5-2 i to je problem. Da li zbog zbg činjenice što su trojica posljednjih Englezi, pa nisu navikli igrati u ovom sistemu, ili zbog neiskustva, ne znam, ali jednostavno suviše su blizu i Young/Valencia moraju igrati klasične bekove. Rojo bi mogao biti dobar izbor, jer očekujem da će se znati na vrijeme izvući malo više lijevo. Svi ste gledali Holandiju i jasno je da je sve počinjalo od odbrane, koja je izvlačila protivničke igrače, ali naši djeluju toliko nesigurno da takvo nešto djeluje nezamislivo za izvesti.
Sredina jako loša, iako ova taktika i nije podređena da ganjamo neki posjed, ali tranzicija prema naprijed je užasna. Sve u svemu, jako loše prvo poluvrijeme, a ulaskom Keanea očigledno neće biti nekih bitnijih taktičkih promjena. Neka majstorija RvP-a ili Rooneya koji su totalno odsječeni bi mogla presuditi, ali uz ovakvu nestabilnu odbranu nikakva prednost nam ne garantuje tri boda.
Jel mi gledamo istu utakmicu? Nije lose?
Formacija i tranzicija je ocajna
Ako se ovakvoj odbrani sunderlanda gdje su o shea i brown ne moze stvoriti niti jedna prilika onda united nema sta traziti. Osmo mjesto je neizbjezno
Glory Glory Man United!

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 24 avg 2014, 18:07

ajte radi mene........ :pray: :pray: :pray:

slika

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 18:07

Anderson8 je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:Igramo više 5-3-2 nego 3-5-2 i to je problem. Da li zbog zbg činjenice što su trojica posljednjih Englezi, pa nisu navikli igrati u ovom sistemu, ili zbog neiskustva, ne znam, ali jednostavno suviše su blizu i Young/Valencia moraju igrati klasične bekove. Rojo bi mogao biti dobar izbor, jer očekujem da će se znati na vrijeme izvući malo više lijevo. Svi ste gledali Holandiju i jasno je da je sve počinjalo od odbrane, koja je izvlačila protivničke igrače, ali naši djeluju toliko nesigurno da takvo nešto djeluje nezamislivo za izvesti.
Sredina jako loša, iako ova taktika i nije podređena da ganjamo neki posjed, ali tranzicija prema naprijed je užasna. Sve u svemu, jako loše prvo poluvrijeme, a ulaskom Keanea očigledno neće biti nekih bitnijih taktičkih promjena. Neka majstorija RvP-a ili Rooneya koji su totalno odsječeni bi mogla presuditi, ali uz ovakvu nestabilnu odbranu nikakva prednost nam ne garantuje tri boda.
Ako se ovakvoj odbrani sunderlanda gdje su o shea i brown ne moze stvoriti niti jedna prilika onda united nema sta traziti. Osmo mjesto je neizbjezno
Znaš li ti čitati? :rol:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 avg 2014, 18:08

Anderson8 je napisao/la:
Procitaj jos jednom :mrgreen:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2014, 18:11

Fletcher je kralj. :urnebes:

Stvarno nema niko na klupi ko bi mogao igrat' tu poziciju?

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2014, 18:12

Vratite Moyesa, sa njim smo bar gubili bodove sa stilom. :plac:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

QuePasa
Kontakt:

Post Postao/la QuePasa » 24 avg 2014, 18:13

Mislim da sada znate u cemu je razlika izmedju svjetske klase i prosjecnog veznjaka kao sto je Fleč koji je imao 2 dobre sezone za razliku od Stivia koji cijeli zivot igra na world class nivou. Ali pojedini govore kako nije svjetska klasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Flečeeer nezamjenljivi :kafa: :kafa:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 avg 2014, 18:14

QuePasa je napisao/la:Mislim da sada znate u cemu je razlika izmedju svjetske klase i prosjecnog veznjaka kao sto je Fleč koji je imao 2 dobre sezone za razliku od Stivia koji cijeli zivot igra na world class nivou. Ali pojedini govore kako nije svjetska klasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Flečeeer nezamjenljivi :kafa: :kafa:
Ok, u pravu si, priznajemo.

Gerrard je bolji od Fletchera.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 avg 2014, 18:16

Uvedi Januzaja glavonja!

Frajer jos nije skontao da je Jang nula od igraca.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 24 avg 2014, 18:17

Ovaj United je bar duplo gori od proslogodisnjeg :eh:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2014, 18:19

Dragi Young, tebe treba neko upucat' u 16m da bi dobio penal.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2014, 18:19

Young kraljina. :lol: :lol: :lol: :lol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 24 avg 2014, 18:20

Ashley :tokralju:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 24 avg 2014, 18:20

slika

:urnebes:
Zadnja izmjena: isx, dana/u 24 avg 2014, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 avg 2014, 18:20

A Klevrliju bih slomio obje ruke kada ih ispruzi signalizirajuci da je slobodan za pas. Pa sto je trazis klenu kada ces je odmah vratiti nazad. :cry:

Kako los igrac jebote.

Jang. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fuj. Odvratno.

Aj Januzaj!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2014, 18:20

Younga debelo kazniti zbog ovoga, znaci stoka je mogla nastaviti trcati u dobroj situaciji ili sutirati iz prve ali hulja bira da padne, fuj bruko bogaljska od fudbalera!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 24 avg 2014, 18:20

joj younga.jebu ga stare navike. :lol:
pi.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.