FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kuktura dijaloga na forumu fuj

- SedrenikHz
- Kontakt:
ZA HUSREFA JE GOSPODIN.
SRETNO VINKO I HVALA NA SVEMU
SRETNO VINKO I HVALA NA SVEMU
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sporazumni znaci otpremnina, mozda manja nego kad bi dobio otkaz, jednostrano, sa nase strane.
Dzeno zvani „jel“ je vatrogasac, ako ima licencu mozda i ostane
Dzeno zvani „jel“ je vatrogasac, ako ima licencu mozda i ostane
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Mahala je vaznija od kluba pa se prizivaju Varsenovic, Cala i kao vojnici kluba. Imamo primjer Zelje vodjeni tim modelom, nadam se da nece vise nikad kod nas zazivjeti iako je i sada doboko ukorijenjen.
Zadnja izmjena: deda, dana/u 12 maj 2021, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Jesmo li ikad skontali koga je Đani prozvao na ig za one laži
Vinka i onog mu pomocnika, barem sam na nekom forumu to procitao
Pyro is not a crime !
- AvanGarda46
- Kontakt:
Nije poenta nas "husrefovaca" kako vi to volite nazvat, to sto je Husref otjeran a doveden Vinko.
Poenta je da je Husref smjenjen da bi na njegovo mjesto mogao doci neko ko ce napraviti iskorak s klubom.
Istog sam misljenja kao i tada, iskorak se ne moze naoraviti sa trenerima koji imaju balkanski mentalitet.
Imao je Vinko svojih dobrih stvari, al nije to taj iskorak, eto vratili smo se na iste banalne stvari: losa igra, problem sa platama, spominju se klanovi u ekipi..
Nazovite me kako hocete, al ni Husref ni Vinko ni Dzeno nisu treneri za FKS.
Dovesti profesionalca (citaj stranca) koji nema dodira sa nama i nasim mentalitetom, sportski direktor mora biti neko s mudima, emancipovan, uvezan u tu shemu..
A uprava se vrti u krug, ocigledni je da stagniraju.
Sve u svemu, zavrsit ovu sezonu, a na kraju polaganje racuna i svako svojim putem.
Poenta je da je Husref smjenjen da bi na njegovo mjesto mogao doci neko ko ce napraviti iskorak s klubom.
Istog sam misljenja kao i tada, iskorak se ne moze naoraviti sa trenerima koji imaju balkanski mentalitet.
Imao je Vinko svojih dobrih stvari, al nije to taj iskorak, eto vratili smo se na iste banalne stvari: losa igra, problem sa platama, spominju se klanovi u ekipi..
Dovesti profesionalca (citaj stranca) koji nema dodira sa nama i nasim mentalitetom, sportski direktor mora biti neko s mudima, emancipovan, uvezan u tu shemu..
Sve u svemu, zavrsit ovu sezonu, a na kraju polaganje racuna i svako svojim putem.
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
Ni blizu
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Opet gledam ovaj nas raspored do kraja, sve ekipe iz donjeg dijela tabele. Tacno mi se place kako smo odmah kiksali na prvom protivniku
-
Historicar
- Kontakt:
Da je Husref ostao, ne bi sigurno uzeli titulu prošle sezone, niti bi igrali play - off za grupnu fazu Evropske lige.Hvala Vinku za te uspjehe, kao i što nas je odveo u finale kupa.AvanGarda46 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 18:56Nije poenta nas "husrefovaca" kako vi to volite nazvat, to sto je Husref otjeran a doveden Vinko.
- LegendKiller
- Kontakt:
Dženo može ova 3 kola, ali posle toga ne želim niti jednog bivšeg trenera na klupi, niti bilo koga ko je već bio trener nekog kluba u ligi.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Sretno Vinko u nastavku karijere...
Tesko je svima zbog ovoga, ali niko ko je bio u nasem klubu ne zaslužuje ovako vrijedjanje...
Tesko je svima zbog ovoga, ali niko ko je bio u nasem klubu ne zaslužuje ovako vrijedjanje...
Ono kad ti tvoj "koji voli klub vise od svog zivota" ne zeli sporazumni, a tamo neki Vinko, kome Sarajevo nije niko i nista, prihvatio sporazumni dogovor.
Vrijeme ja da se otjeraju debili iz uprave i da nam Nam posalje 20 svojih kineza il sta su vec da nas vode.
Nece niko sa Bosnjom daleko dogurat
Nece niko sa Bosnjom daleko dogurat
Baš tako.LegendKiller je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:02Dženo može ova 3 kola, ali posle toga ne želim niti jednog bivšeg trenera na klupi, niti bilo koga ko je već bio trener nekog kluba u ligi.
Istog sam misljenja. Ni slucajno se vracati bivsim trenerima, nadam se nekom odlicnom rijesenju, mora biti bolji trener od Vinka.tm01hzne je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:08Baš tako.LegendKiller je napisao/la: ↑12 maj 2021, 19:02Dženo može ova 3 kola, ali posle toga ne želim niti jednog bivšeg trenera na klupi, niti bilo koga ko je već bio trener nekog kluba u ligi.
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, ubipara i 34 gosta.