Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ne moze se pita od govana pravit. Treba kupit jos 3,4 minimalno igraca.
Samo da mi neko objasni zasto su kupljena dva lijeva beka, Rojo i Shaw? Nijedan nije kupljen sigurno da bude na klupi
Samo da mi neko objasni zasto su kupljena dva lijeva beka, Rojo i Shaw? Nijedan nije kupljen sigurno da bude na klupi
Glory Glory Man United!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Rojo je štoper.Anderson8 je napisao/la:Ne moze se pita od govana pravit. Treba kupit jos 3,4 minimalno igraca.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nidje veze.. Pa drugo kolo, covjek je tu nepuna dva mjeseca i vec ovakve zakljucke donosis.. Kakvim eksperimentima? Ovo se zove krpljenje...Nisam bezveze bio skeptican prema Galu. Nije prvi put da eksperimentima unistava ekipu. Iz Barse su ga nogama nasutali, a i u Bajernu je prije pedale odradio kriminalnu sezonu. Sa njim nikad ne znas. Mozda bude dobar, mozda ocajan. Kocka ziva. A ovaj Junajted se puno kocka od kada je otisao Fergi. Kockaju sa trenerima, pojacanjima, formacijama itd.......
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 24 avg 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kapiten čuna
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United F.C.
So si ba to nervozan?MoR je napisao/la:Zašto nas ovi kladioničarski padobranci more sa svojim listićima i parovima koje su odigrali? Zar nemaju neki svoj kutak gdje mogu pričati o tim i sličnim budalaštinama?
Mislim koga ovdje boli krasan qrac na čemu ste pali ili šta ste prošli?

Rojo je stoper, bar je to igrao u sportingu u Argentini igrao beka jer nema ko drugiAnderson8 je napisao/la:Ne moze se pita od govana pravit. Treba kupit jos 3,4 minimalno igraca.

-
- Kontakt:
a yeboga van gaal i 3 5 2 i hljeb i igra i sve
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Slika leta Di Marie

Jest mozda nekad na treningu.Unknown Genius je napisao/la:Rojo je štoper.Anderson8 je napisao/la:Ne moze se pita od govana pravit. Treba kupit jos 3,4 minimalno igraca.
Klasicni lijevi bek
Plus Rooney je danas ko mrtav konj
Glory Glory Man United!
Svaki fudbalski laik može vidjeti da tu nema vrhunskog igrača koji je za Uniteda. Ne znam i neće mi nikada biti jasno šta su to vidjeli Ferguson i Moyes u njemu, a sada i Van Gaal.mandraX je napisao/la:Mislio sam da ovaj Young barem ima brzinu ako ništa drugo...kad qrac...ni to.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Grčevita borba za izlazak u Evropu 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Izvini drug, ali ne pričaj o nečemu o čemu pojma nemaš. Frajer haman čitavu prošlu sezonu igrao štopera, u Argentini primoran da igra lijevog beka i ti ovako nešto pišeš.Anderson8 je napisao/la:Jest mozda nekad na treningu.Unknown Genius je napisao/la:Rojo je štoper.Anderson8 je napisao/la:Ne moze se pita od govana pravit. Treba kupit jos 3,4 minimalno igraca.
Klasicni lijevi bek
Plus Rooney je danas ko mrtav konj
- AlfredBorden
- Kontakt:
LvG je napisao/la:Slika leta Di Marie

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Koliko samo sreće imaju ovi idioti u životu što su na terenu, ljubomoran sam i zavistan.
Igraju za najveći engleski i jedan od najvećih svjetskih klubova, primaju ogromne pare i nemaju pojma. I kad kažu da se pretjeruje sa zajebancijom na njihov račun. Ma pretjeruje ali malo sutra, zaslužuju 300 puta gore.
Pa tim klocinama odgovara ovakva situacija, igraju bez pritiska kad znaju da su jedina opcija trenutno i samo laganini.
I džaba i Di Maria, uvjeren sam da sa ovim sastavom ništa ne bi mogao.
Igraju za najveći engleski i jedan od najvećih svjetskih klubova, primaju ogromne pare i nemaju pojma. I kad kažu da se pretjeruje sa zajebancijom na njihov račun. Ma pretjeruje ali malo sutra, zaslužuju 300 puta gore.
Pa tim klocinama odgovara ovakva situacija, igraju bez pritiska kad znaju da su jedina opcija trenutno i samo laganini.
I džaba i Di Maria, uvjeren sam da sa ovim sastavom ništa ne bi mogao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije, nego je stoper, da si pogledao koju tekmu Sportinga znao bi to, doveden je upravo zbog svoje polivalentnosti.Anderson8 je napisao/la: Jest mozda nekad na treningu.
Klasicni lijevi bek
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma bice to bolje sa Anhelom,ali koliko bolje pitanje je? jer lik je zadnjih par godina igrao sa igracime iz samog svijetskog vrha,A u ovom Unitedu nema ni 3 takva.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Rooney igrac manje
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Imali bi 2-3 sanse vise u prosjeku a nije on tip igraca koji bi drzao sredinu i organizovao igru. Izgleda da to vama treba. Nakon sto sam vidio ovo danas sad sam skeptican jeli on taj igrac koji vam treba. A pogotovo ako je toliko skup.AgentttB je napisao/la:Ma bice to bolje sa Anhelom,ali koliko bolje pitanje je? jer lik je zadnjih par godina igrao sa igracime iz samog svijetskog vrha,A u ovom Unitedu nema ni 3 takva.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jones je već sad WC štoper! Igračina.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United F.C.
Ander je taj sto je to trebao al se povrijediomuamerc je napisao/la:Imali bi 2-3 sanse vise u prosjeku a nije on tip igraca koji bi drzao sredinu i organizovao igru. Izgleda da to vama treba. Nakon sto sam vidio ovo danas sad sam skeptican jeli on taj igrac koji vam treba. A pogotovo ako je toliko skup.AgentttB je napisao/la:Ma bice to bolje sa Anhelom,ali koliko bolje pitanje je? jer lik je zadnjih par godina igrao sa igracime iz samog svijetskog vrha,A u ovom Unitedu nema ni 3 takva.

+1Unknown Genius je napisao/la:Jones je već sad WC štoper! Igračina.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.