FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

burek pita
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la burek pita » 05 avg 2011, 12:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Molim te Boze da uzmemo Sirokog i rastjeramo ovu prcoladiju sa foruma, i njihovo pametovanje.. Kvalitet za pobjedu imamo, ali ono psiholosko u glavama (sto se i sinoc vidilo) nemamo.. Nadam se da ce se odmoriti preko vikenda, i pobjediti Sirokog.. FORZA ZELJO
hehe jesi ti skroman, pa za sta ces molit boga kad budete igrali protiv kozare u gostima, mozda da im 5 komada uvalite :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 12:59

Nećemo biti na TV-u vjerovatno u nedjelju, razlog da nas što više ode u Široki...

Oplate večeras od 6 u udruženju!

Nemoj ko da ne dođe! 8-) :lol:

Ono sinoć sam već zaboravio, mada osjećam gorčinu neku...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 05 avg 2011, 13:01

21 KM... markica po markica
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 05 avg 2011, 13:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Nećemo biti na TV-u vjerovatno u nedjelju, razlog da nas što više ode u Široki...

Prosli put vas je bilo 20 dole valjda ce te ovaj put malo popraviti dojam :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 avg 2011, 13:06

Burgija je napisao/la:Prosli put vas je bilo 20 dole valjda ce te ovaj put malo popraviti dojam :D
ti si stvarno uporan, samo pričaš o nama i gostovanjima. Dečko da te upitam, znaš li ko drži najveći rekord što se tiče gostujućih navijača, koliko je navijača išlo u Zenicu, u ŠB ? Možeš samo da sanjaš i da drkaš na nas
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 13:14

Kevin je napisao/la:sto ce vam onaj Adilović..panjina teška
Tesko je u onakvoj taktici igrati napadaca, bilo ko da igra. Jedini centarsut bude kad se korneri izvode, krila idu uvijek na ulaz i sut. Tako da se covjek moze naci u sansi jedino na neku odbicu, jos jedini napadac uvijek 2-3 igraca budu oko njega. Vidio si da jedino lopte idu na njega kad golman izbija. Kod nas 2 zadnja vezna ne ucestvuju u igri ni ofanzivno ni defanzivno, ponekad se Savic zna ubaciti naprijed ali sve je to premalo. Tako da je tesko ocekivati da napadac sam primi loptu, da se okrene prodje 2-3 igraca i zabije go.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 05 avg 2011, 13:33

Postao/la bekrija1990 dana 05 aug 2011, 11

Meni je Amar drag ko brat, ali mora i on trpiti kritike, a ne samo igraci. Dosta je filozofije kako ne igra Amar, nego igraci. Ako kaze da smo napredovali u odnosu na proslu godinu, onda nismo smjeli ispasti sa 8:0, a sa druge strane taj drugoplasirani azerbejdzanski Khazar Lankaran, ispadne sa pristojnih 3:1. Pa bolje smo prosli onda prosle godine ispadajuci od prvaka Izraela sa ukupnih 6:0.
Drugo, kada unaprijed kazes igracima i cijeloj javnosti kako se ide na izlet u Izrael, sta drugo ocekivati nego brukanje ugleda kluba. Sto sada ne prisijemo nekome ime ......Maccabi, kada smo Dzeli svojevremeno nakon 7:0 prisili ime Dzelo Litex.
Trece, moze se izvuci dobro iz svega ovoga samo ako prestane biti tvrdogalv forsirajuci neke igrace.

P O T V R Đ U J EM

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 13:36

Bianconeri1988 je napisao/la:Nećemo biti na TV-u vjerovatno u nedjelju, razlog da nas što više ode u Široki...

odkud ti to??? u 21h na BHT derbi kola :!:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 avg 2011, 13:37

diego_TM je napisao/la:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/upitan-p ... jega/61958
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 05 avg 2011, 13:38

A da vas vidi babo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 avg 2011, 13:38

deset je napisao/la:Postao/la bekrija1990 dana 05 aug 2011, 11

Meni je Amar drag ko brat, ali mora i on trpiti kritike, a ne samo igraci. Dosta je filozofije kako ne igra Amar, nego igraci. Ako kaze da smo napredovali u odnosu na proslu godinu, onda nismo smjeli ispasti sa 8:0, a sa druge strane taj drugoplasirani azerbejdzanski Khazar Lankaran, ispadne sa pristojnih 3:1. Pa bolje smo prosli onda prosle godine ispadajuci od prvaka Izraela sa ukupnih 6:0.
Drugo, kada unaprijed kazes igracima i cijeloj javnosti kako se ide na izlet u Izrael, sta drugo ocekivati nego brukanje ugleda kluba. Sto sada ne prisijemo nekome ime ......Maccabi, kada smo Dzeli svojevremeno nakon 7:0 prisili ime Dzelo Litex.
Trece, moze se izvuci dobro iz svega ovoga samo ako prestane biti tvrdogalv forsirajuci neke igrace.

P O T V R Đ U J EM

Naravno da Amar ima svoj dio odgovornosti za debakl pa ljudi kako me je pokidalo kad sam pogledao sve reze od sinoc i vidim da je samo protivnik Crvene Zvijezde prosao gore od nas..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 avg 2011, 13:39

Eto dobili bi grke da smo prosli! :D "DA SMO" :)
adi11 je napisao/la:Sta drugo ocekivati umislili smo da imamo ekipu a ustvari doveli smo samo jednog igraca za kojeg se moze reci da je pojacanje Smajic
Proslih godina nismo ni imali nijedno pojacanje tako da je ovo samo pocetak...nadam se!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 05 avg 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 05 avg 2011, 13:39

Sta drugo ocekivati umislili smo da imamo ekipu a ustvari doveli smo samo jednog igraca za kojeg se moze reci da je pojacanje Smajic

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 13:40

Hawking je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/upitan-p ... jega/61958
joj ovih portala objave informaciju prvo da je sve potpisano, u svakom kolu da će biti prenos derbia kola, a onda sve u*eru
1. Željo
2. Liverpool

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 avg 2011, 13:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji.
i kakav je odgovor kluba :?:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 13:45

Prihvatamo objerucke. :mrgreen:
11 mjeseci, to znaci renoviranje i dogradnja Grbavice?
Sirbegovic?

Ovaj stadion:
[youtube][/youtube]
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2011, 13:48

KB-TM87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji.
i kakav je odgovor kluba :?:
odbijeno, vidis da pise
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2011, 13:48

To je aco editovao post. Odbijeno, nema svrhe dalje pricati o tome. Neko hoce da omasti brkove.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 13:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
Konkretna ponuda, a ne ono Zujino sranje sa slovencima i javno - privatno partnerstvo. Sigurno je odbio jer nema on tu nista.
Zadnja izmjena: Admiral_TM87, dana/u 05 avg 2011, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 05 avg 2011, 13:50

aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
nešto mi tu smrdi nebi ni ja prihvatio :evil:
1. Željo
2. Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 8 gostiju.