Prvo pojacanje Rafe bi mogo bit Sterling,Porto je aktivirao neku klauzolu u ugovoru pa sad Real mora dodatno platit ako hoce vratit Casemira,koji se ne bi vraco,po meni i bolje,nije dovoljno dobar za Real.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
cuj nije dovoljno dobar za Real,vjerovatno nisi pogledo nijednu utakmicu Porta ove sezone pa se tako rasipas epitetima,na kraju krajeva kakav god da je bolji je od Illare i sigurno ima mjesta za njeg u ovom timu.juanitomaravillaa je napisao/la:Di Marzio, reportero Sky Italia asegura que el primer nombre en la lista de fichajes de Benítez es: Raheem Sterling.
Prvo pojacanje Rafe bi mogo bit Sterling,Porto je aktivirao neku klauzolu u ugovoru pa sad Real mora dodatno platit ako hoce vratit Casemira,koji se ne bi vraco,po meni i bolje,nije dovoljno dobar za Real.
Nek je Vidal potreban,ne bi ga dzaba.Pogba moze igrati vise pozicija,ne mora igrati ono sto igra u Juveu.Verratti je dobar ali njeg nece pustitiemir18 je napisao/la:Ma kakav Pogba,on trenutno nije potreban ovom Realu,ako ce dovoditi veznjaka to mora biti Verratti ili Vidal.
Brate ja sam ga gledo i mogu ti reci da ima odlicnu tehniku,ima dug korak i sasvim dobro je okretan za svoju poziciju,pogledaj Busketsa kako je spor pa opet ima mjesta u Barsi i repki,za Illaru je svemirski brod.Uostalom pozvan je za Brazil i igrat ce na Copi Americe tako da ces se uvjeriti u ovo sto pricamjuanitomaravillaa je napisao/la:Gledo sam ga u ligi prvaka vise puta,previse spor,trom,neokretan za poziciju koju igra,uz to nema neki pregled igre ili tehniku kako bi to malo kompezirao,tu je on sa Illarom u gram,i Illara kada ode iz Reala u neki klub gdje ce dobit visu minutazu i gdje ce bit "vazniji" u ekipi pruzat ce mnogo bolje partije nego u Realu gdje izgelda ko amater.
Dosta je bespotrebni pojacanja,toliko kvalitetnih veznjaka imamo da Pogba nije potreban,neka doce KUN,ako ce se vec ganjati Galactico.rudy91 je napisao/la:Nek je Vidal potreban,ne bi ga dzaba.Pogba moze igrati vise pozicija,ne mora igrati ono sto igra u Juveu.Verratti je dobar ali njeg nece pustitiemir18 je napisao/la:Ma kakav Pogba,on trenutno nije potreban ovom Realu,ako ce dovoditi veznjaka to mora biti Verratti ili Vidal.
Pogba bespotrebno pojacanjeemir18 je napisao/la:Dosta je bespotrebni pojacanja,toliko kvalitetnih veznjaka imamo da Pogba nije potreban,neka doce KUN,ako ce se vec ganjati Galactico.rudy91 je napisao/la:Nek je Vidal potreban,ne bi ga dzaba.Pogba moze igrati vise pozicija,ne mora igrati ono sto igra u Juveu.Verratti je dobar ali njeg nece pustitiemir18 je napisao/la:Ma kakav Pogba,on trenutno nije potreban ovom Realu,ako ce dovoditi veznjaka to mora biti Verratti ili Vidal.
Ovo mi se sviđa.Mozambik je napisao/la:----------------------------------De Gea (Casillas)
Danilo (Carvajal) - Varane (Pepe) - Ramos (Nacho) - Marcelo (Coentrao)
-----------------------Kroos (Modric) - Verratti (Silva)
--------James (Sterling)-----------Isco (James)-----------------Bale (Ronaldo ponekad)
------------------------------Ronaldo (Benzema ili neko drugo)
Dakle Verratti, Sterling i De Gea kupovine, najvise 100 miliona. Prodajom Navasa, Casemira i Illarre moze se izvuci 50 miliona
Pa tako nekako, 10 miliona gore nije neki problem. De Gei istice ugovor, vjerovatno ce doci za 30-ak miliona kao i Kroos. Sterling 35, i Verrati za 45 i eto 110 miliona.mandraX je napisao/la:Samo 100M za ovu trojicu?Mozambik je napisao/la: Dakle Verratti, Sterling i De Gea kupovine, najvise 100 miliona
Nešto mi to malo izgleda...
Stvarno misliš da se Veratti može dobiti za 45 miliona?Mozambik je napisao/la:Pa tako nekako, 10 miliona gore nije neki problem. De Gei istice ugovor, vjerovatno ce doci za 30-ak miliona kao i Kroos. Sterling 35, i Verrati za 45 i eto 110 miliona.mandraX je napisao/la:Samo 100M za ovu trojicu?Mozambik je napisao/la: Dakle Verratti, Sterling i De Gea kupovine, najvise 100 miliona
Nešto mi to malo izgleda...
Real ako odluci prodat Benzemu, uz ove ostale moze zaraditi 100 miliona, a i ako ne odluce 50 miliona minusa je odlican prelazni rok za Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.