Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Nitro
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2014, 19:04

Virtu4l je napisao/la:+4
Nauči brojati. :arrow:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 24 avg 2014, 19:04

Rooney88 je napisao/la:
Ni brojati znaci ne znas. :mrgreen:
:tokralju:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 avg 2014, 19:05

Bogati kakav si ti fail forumaš :rol: :tokralju:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 19:05

slika

Najveći debil kojeg sam ikad gledao u dresu Uniteda. Čovjek je učinio da i Cleverley ne bude najgori na terenu. Respekt, dakako.
Nemoj samo da bi neko spomenuo neke stare zasluge za ovog idiota. Invalid.

Jedini spas:
[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 24 avg 2014, 19:06

braco je napisao/la:Cleverley engleski goniču lavova idi u 3 pi.čke materine pa ti auto ne znaš naprijed voziti,a kamol pas prema naprijed poslat.

Šta reći za Younga,osim da retardirana uprava umjesto da iskoristi što je bio dobar na pripremama i proda ga nekim levatima oni ga zadrže i kontaju da jedan obični parazit kluba od 28-29 godina može da napreduje.

Fletcher drag si mi ali idi radi neki kancelarijski posao,nije lopta za tebe više.
jok ba moja nena ima vise rikverca od njega hahah

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 24 avg 2014, 19:06

Narin je napisao/la:Koja je skupina bilmeza igrala danas,to je nevjerovatno..Doduše,nije kriv za ovo Gaal,pa ovo nije humano šta nam se dešava s povredama..
Nije mi jasno šta je Januzaj igrao,kao nekog veznjaka,al morao je Fletcher izaci,pa onako ocajan nastup odavno nisam vidio..
Sreca pa nisu koristili greške Keana i nas preocajan vezni red,kao i velemajstora Younga..
Uvijek se sjetim one utakmice protiv Arsenala od prije 4-5 godina kada su u vezi igrali: Fabio-O'Shea-Gibson-Rafael a ispred njih Rooney i Chicharito. Naravno slavili smo 2-0. Jasno je da United ima 3-4 igrača svjetske klase, nekoliko odličnih potencijala i previše prosječnih igrača, ali pitanje je koliko je do istih a ne do sistema? Nemoguće je za jednu pripremnu sezonu napraviti tako drastične promjene u filozofiji stvaranoj preko dvadeset godina. 4-4-2 je DNK Uniteda.
LUHG!

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 24 avg 2014, 19:07

Unknown Genius je napisao/la:slika

Najveći debil kojeg sam ikad gledao u dresu Uniteda. Čovjek je učinio da i Cleverley ne bude najgori na terenu. Respekt, dakako.

Jedini spas:
[youtube][/youtube]

nasao si mu i sliku gdje je ispao kao idiot :thumbup:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 19:08

manutd89 je napisao/la:

Zar postoji slika na kojoj mlohavi Casper ne izgleda kao idiot?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2014, 19:09

Unknown Genius je napisao/la:ž
Ti onda očito nisi gledao puno tekmi Uniteda, što i ne čudi obzirom na tvoje godine (da ne upotrijebim težu riječ). Fletcher je do povrede bio jedan od najzahvalnijih i najboljih igrača u Unitedu, strašno koliko je samo pridonijeo onoj ekipi kada smo osvojili titulu LP. Sigurno nije zaslužio takvo vrijeđanje i pljuvanje. Čovjek igra zato što nemamo drugog izbora, izborio se sa strašnom bolesti i opet se vratio da pomogne, to je nešto što zaslužuje respect ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 avg 2014, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 24 avg 2014, 19:09

Unknown Genius je napisao/la:
manutd89 je napisao/la:

Zar postoji slika na kojoj mlohavi Casper ne izgleda kao idiot?
tesko je naci :lol:

emir_

Post Postao/la emir_ » 24 avg 2014, 19:11

Bilbija > Young
4-IN-A-ROW

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 avg 2014, 19:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Kako nije do sada skontao da je Jang trubetina od igraca? Cinjenica da ga gura je veliki minus.
Možda zato što nema drugog izbora, Shaw povrijeđen, a Rojo (koji može igrati i beka) još nije sredio papire. Siguran sam da neće biti prvi izbor kada ova dvojica budu tu.
Januzaj?

Kako ovaj momak nema mjesta pored Janga? :shock:

On mora igrati, jedini ima muda rizikovati prema naprijed. Mata ima pileca muda, spor je ko fico, nimalo energican....

Cak i Velbek kojeg tradicionalno kritikujem treba dobiti priliku u ovoj ekipi. Makar ide naprijed.... Valjda se nece svaki put spetljati i predriblati samog sebe.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 19:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:ž
Ti onda očito nisi gledao puno tekmi Uniteda, što i ne čudi obzirom na tvoje godine (da ne upotrijebim težu riječ). Fletcher je do povrede bio jedan od najzahvalnijih i najboljih igrača u Unitedu, strašno koliko je samo pridonijeo onoj ekipi kada smo osvojili titulu LP. Sigurno nije zaslužio takvo vrijeđanje i pljuvanje ;)
Ti ćeš mi reći koliko sam ja utakmica gledao. Eto samo ti pratiš United...
Ne budi smiješan sa takvim pokušajima degradiranja. Kao da pričamo o utakmicama koje su odigrane prije 15 godina u najmanju ruku.

Činjenica je da danas frajer izgleda kao invalid i da je u prošlosti bio važniji od Ronalda lično, istu porciju uvreda bi zaslužio. Da imalo voli ovaj klub oprostio bi se, davno.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 avg 2014, 19:16

Ne trebate kriviti igrace toliko koliko bi trebali upravu i strucni stab. Niko nece reci: ja ne znam prodajte me. Svi oni vole da igraju u Manci i uz to zaradjuju dobre plate, a to sto mozda ne znaju je drugi par opanaka. To treba da vide oni koji imaju mogucnost da to promjene i da promjene adekvatno sa stanjem i mogucnostima.

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 24 avg 2014, 19:17

Idioti su se potrudili da cak i sjajnu vijest o dolasku Di Marie upropaste. Ne znam kakav je smisao igrat ovu 3-5-2 gdje te bocne igrace cine Valencia i Young, koji blago receno nisu sposobni ni probit tu stranu, a ni centrirat. Blaceket je izmislio centarsut za ovog drugog.

Ne znam, ovo ne izgleda nimalo dobro. Koja ce bit pozicija Di Marije zaista ne znam. Trenutni sistem daje sansu Jangu , a uskkracuje talentu kakav je Januzaj. Ogromni problemi sa ozljedama ali opet trio Runi-Rvp-Mata je morao donijet 6 bodova u ove dvije utakmice, taman da su samo njih trojica igrali sa djecurlijom iz omladinske ekipe.

Odavno me nisu nazivcirali kao veceras, da se protiv Sandarlenda zadovoljavamo bodom i bez ikakvog pritiska zavrsimo mec, zaista tuzno.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 24 avg 2014, 19:20

Činjenica je da danas frajer izgleda kao invalid i da je u prošlosti bio važniji od Ronalda lično, istu porciju uvreda bi zaslužio. Da imalo voli ovaj klub oprostio bi se, davno.
Ako ćeš tako rezonovati, nakon današnje partije barem pola igrača bi trebalo napustiti United. Malo poštovanja prema igraču tima koji voliš/simpatišeš nakon svega što je uradio, a uradio je dosta ne bi škodilo.
LUHG!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2014, 19:20

j.e.b.e.n.u milijardu od adidasa dobijaju i onda u igru ulazi dijete koje se jos nije pocelo brijat... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...ja mislio da su najveci levati i ublehe u bosanskom fudbalu al bogami ove engleske ovce radi ko stigne :urnebes: :urnebes: ...kao omladinski pogon,nasa djeca,nema se para,recesija :D :D ...kakve ovi fore puse to je za romana,jbt :D :D ....ovo ko da neko tacno ide na to da srusi NAJVECI engleski klub :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2014, 19:21

Da ti imalo voliš United nikad ne bi toliko pljuvao i vrijeđao igrače. Sramotan odnos, čovjek igra zato što nemamo drugog izbora, shvataš li ti to, nije on kriv jer se Carrick povrijedio, jer nije došlo pojačanje u vezu, koje je Ed trebao davno dovesti, jer nemamo nikoga ko može odigrati to. To nije njegova krivica, niti može biti. Čovjek zaslužuje svaku pohvalu jer je odlučio vratiti se, ali krivicu zato što nemamo kvalitetnijeg rješenja od njega za tu poziciju ne snosi on, nego ljudi koji su zaduženi za pojačanja i to je činjenica. Zašto ne kriviš njih, a ne da svaljuješ svu krivicu na njega :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 avg 2014, 19:22

Flech je ko' pijavica, ko' krpelj! Ubire plodove tuđeg rada i to već dugo. Bar zadnjih pet sezona je totalno beskoristan. Ne da mi se guglat, al mi se čini da zaradjuje 70 000 sedmicno :puke:
Nek ga je stid!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 19:26

R.J.W.G. je napisao/la:
Ako ćeš tako rezonovati, nakon današnje partije barem pola igrača bi trebalo napustiti United. Malo poštovanja prema igraču tima koji voliš/simpatišeš nakon svega što je uradio, a uradio je dosta ne bi škodilo.
Ne govorimo samo o jednoj utakmici. Lik se svaki put dobrano potrudi da nadmaši svoje grozno izdanje iz prethodnog meča.

Sve kredite je davno potrošio, a vi zaslijepljeni, koji još uvijek poštujete i branite ovu ublehu, lijepo downloadujte replay utakmice i uživajte u pasovima prema odbrani u fazonu "samo da nije kod mene", pokušajima driblinga a la Young i klizanju na kojem bi mu pozavidio i Slippy G.

Kažem, da voli ovaj klub imalo, oprostio bi se i ne bi dozvolio ovakvu sramotu. Invalid beskorisni.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.