Nauči brojati.Virtu4l je napisao/la:+4

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Nauči brojati.Virtu4l je napisao/la:+4
Rooney88 je napisao/la:Ni brojati znaci ne znas.Virtu4l je napisao/la:+4
Virtu4l je napisao/la:+4
jok ba moja nena ima vise rikverca od njega hahahbraco je napisao/la:Cleverley engleski goniču lavova idi u 3 pi.čke materine pa ti auto ne znaš naprijed voziti,a kamol pas prema naprijed poslat.
Šta reći za Younga,osim da retardirana uprava umjesto da iskoristi što je bio dobar na pripremama i proda ga nekim levatima oni ga zadrže i kontaju da jedan obični parazit kluba od 28-29 godina može da napreduje.
Fletcher drag si mi ali idi radi neki kancelarijski posao,nije lopta za tebe više.
Uvijek se sjetim one utakmice protiv Arsenala od prije 4-5 godina kada su u vezi igrali: Fabio-O'Shea-Gibson-Rafael a ispred njih Rooney i Chicharito. Naravno slavili smo 2-0. Jasno je da United ima 3-4 igrača svjetske klase, nekoliko odličnih potencijala i previše prosječnih igrača, ali pitanje je koliko je do istih a ne do sistema? Nemoguće je za jednu pripremnu sezonu napraviti tako drastične promjene u filozofiji stvaranoj preko dvadeset godina. 4-4-2 je DNK Uniteda.Narin je napisao/la:Koja je skupina bilmeza igrala danas,to je nevjerovatno..Doduše,nije kriv za ovo Gaal,pa ovo nije humano šta nam se dešava s povredama..
Nije mi jasno šta je Januzaj igrao,kao nekog veznjaka,al morao je Fletcher izaci,pa onako ocajan nastup odavno nisam vidio..
Sreca pa nisu koristili greške Keana i nas preocajan vezni red,kao i velemajstora Younga..
Unknown Genius je napisao/la:
Najveći debil kojeg sam ikad gledao u dresu Uniteda. Čovjek je učinio da i Cleverley ne bude najgori na terenu. Respekt, dakako.
Nemoj samo da bi neko spomenuo neke stare zasluge za ovog idiota. Invalid.
Jedini spas:
[youtube][/youtube]
Zar postoji slika na kojoj mlohavi Casper ne izgleda kao idiot?manutd89 je napisao/la:
nasao si mu i sliku gdje je ispao kao idiot
Ti onda očito nisi gledao puno tekmi Uniteda, što i ne čudi obzirom na tvoje godine (da ne upotrijebim težu riječ). Fletcher je do povrede bio jedan od najzahvalnijih i najboljih igrača u Unitedu, strašno koliko je samo pridonijeo onoj ekipi kada smo osvojili titulu LP. Sigurno nije zaslužio takvo vrijeđanje i pljuvanje. Čovjek igra zato što nemamo drugog izbora, izborio se sa strašnom bolesti i opet se vratio da pomogne, to je nešto što zaslužuje respectUnknown Genius je napisao/la:ž
tesko je naciUnknown Genius je napisao/la:Zar postoji slika na kojoj mlohavi Casper ne izgleda kao idiot?manutd89 je napisao/la:
nasao si mu i sliku gdje je ispao kao idiot
Januzaj?rio_Ferdy88 je napisao/la:Možda zato što nema drugog izbora, Shaw povrijeđen, a Rojo (koji može igrati i beka) još nije sredio papire. Siguran sam da neće biti prvi izbor kada ova dvojica budu tu.Valencia je napisao/la: Kako nije do sada skontao da je Jang trubetina od igraca? Cinjenica da ga gura je veliki minus.
Ti ćeš mi reći koliko sam ja utakmica gledao. Eto samo ti pratiš United...rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti onda očito nisi gledao puno tekmi Uniteda, što i ne čudi obzirom na tvoje godine (da ne upotrijebim težu riječ). Fletcher je do povrede bio jedan od najzahvalnijih i najboljih igrača u Unitedu, strašno koliko je samo pridonijeo onoj ekipi kada smo osvojili titulu LP. Sigurno nije zaslužio takvo vrijeđanje i pljuvanjeUnknown Genius je napisao/la:ž
Ako ćeš tako rezonovati, nakon današnje partije barem pola igrača bi trebalo napustiti United. Malo poštovanja prema igraču tima koji voliš/simpatišeš nakon svega što je uradio, a uradio je dosta ne bi škodilo.Unknown Genius je napisao/la:
Činjenica je da danas frajer izgleda kao invalid i da je u prošlosti bio važniji od Ronalda lično, istu porciju uvreda bi zaslužio. Da imalo voli ovaj klub oprostio bi se, davno.
Da ti imalo voliš United nikad ne bi toliko pljuvao i vrijeđao igrače. Sramotan odnos, čovjek igra zato što nemamo drugog izbora, shvataš li ti to, nije on kriv jer se Carrick povrijedio, jer nije došlo pojačanje u vezu, koje je Ed trebao davno dovesti, jer nemamo nikoga ko može odigrati to. To nije njegova krivica, niti može biti. Čovjek zaslužuje svaku pohvalu jer je odlučio vratiti se, ali krivicu zato što nemamo kvalitetnijeg rješenja od njega za tu poziciju ne snosi on, nego ljudi koji su zaduženi za pojačanja i to je činjenica. Zašto ne kriviš njih, a ne da svaljuješ svu krivicu na njegaUnknown Genius je napisao/la:
Činjenica je da danas frajer izgleda kao invalid i da je u prošlosti bio važniji od Ronalda lično, istu porciju uvreda bi zaslužio. Da imalo voli ovaj klub oprostio bi se, davno.
Ne govorimo samo o jednoj utakmici. Lik se svaki put dobrano potrudi da nadmaši svoje grozno izdanje iz prethodnog meča.R.J.W.G. je napisao/la:Ako ćeš tako rezonovati, nakon današnje partije barem pola igrača bi trebalo napustiti United. Malo poštovanja prema igraču tima koji voliš/simpatišeš nakon svega što je uradio, a uradio je dosta ne bi škodilo.Unknown Genius je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.