Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
hmmmm.....
Sta ono Benz preso' na Rihanu sad
od toliko ljepih zena on na predzeno gradivo se odlucio
Sterling moze igrati sve u napadu a dobro bi posluzio na desnom krilu. Bale ce ionako lijevo, a James na desetku. Najbolji mladi igrac svijeta, sto da ne.
Sto puta logicniji transfer od Aguera koji se u zadnje vrijeme sve vise spominje.
Sto puta logicniji transfer od Aguera koji se u zadnje vrijeme sve vise spominje.
Nama treba provjeren igrac,ako se vec hoce dovoditi krilo onda neka to bude Reus,steta sto nismo bacili oko na Depaya.
Nisam protiv Sterlinga,ali kako bi se navikao na Spaniju to je pitanje
Nisam protiv Sterlinga,ali kako bi se navikao na Spaniju to je pitanje
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Madridista na klupi,dobrodosao kuci Rafa ,nek nam svima bude sretno .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Glupanima se ne moze objasnit da ovdje ne bulazne nego u diskusijama ovce su inteligentnije od par ovih bolida sto se kloniraju i konstantno krse pravila.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa zbog pomenutih kojima ce se post obrisati po 100x bez sankcije , ovdje je dosadno i pisati.
Neka je sretno Rafa.
Znam da ce provesti 15 sati na Valdebebasu kako bi izvukao najvise iz ekipe , pa cemo vidjeti.
Neka je sretno Rafa.
Znam da ce provesti 15 sati na Valdebebasu kako bi izvukao najvise iz ekipe , pa cemo vidjeti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Vratio se kuci..
http://www.marca.com/en/2015/06/03/en/f ... 17302.html
Pero dao Blagoslov Benitezu,ovakav tretman je trebao imati i Carlo al jbg sad,sa ovakvim ovlastima msm da ce Rafa ima odlicnu sezonu.
Pero dao Blagoslov Benitezu,ovakav tretman je trebao imati i Carlo al jbg sad,sa ovakvim ovlastima msm da ce Rafa ima odlicnu sezonu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

Stručni štab za narednu sezonu.

Iker se već žetonira.

Podršku Rafi je pruzio i veliki Guti.
Tko ce biti pomocni trener?
- JamesJoyce
- Kontakt:
U kombinaciji sa demantijima za Pogbu i Marca to govori dosta o predstojecem transfer djelovanju.
Mislim ,ok mi je Cazo ali za rezerve ,trebalo je izginut u pokusaju da se Marco dovede,nekako mi djeluje da je Luka gotov i da se mora jos sad u ovom prelaznom roku nac zamjena a boljeg od Marca nema.
Danilo zavrsen navodno DDG tu negdje ako na tome ostane za standarde koji su postavljeni ranije prilicno tanko..
Mislim ,ok mi je Cazo ali za rezerve ,trebalo je izginut u pokusaju da se Marco dovede,nekako mi djeluje da je Luka gotov i da se mora jos sad u ovom prelaznom roku nac zamjena a boljeg od Marca nema.
Danilo zavrsen navodno DDG tu negdje ako na tome ostane za standarde koji su postavljeni ranije prilicno tanko..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 05 jun 2015, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:U kombinaciji sa demantijima za Pogbu i Marca to govori dosta o predstojecem transfer djelovanju.
Cuj luka gotov,pa covjek je toliko godina igrao bez povreda mora te to sustici,jos ga je carlo bespotrebno forsiro,on ce sad kad se oporavi abd igrati svoj najbolji fudbal ima covjek 29 godina i u tim godinama su veznjaci najbolji.Sto se tice casemira on moze dostojno zamjeniti krosa i modrica kad treba da uleti,sto se ne moze nikako reci za illaru i kediru.
Sta pise na Marci da je Benitez rekao Navasu da zeli da ostane 
Sta ti nije jasno?Andrej je napisao/la:
Porto prodao Realu njegovog igrača za 7.500.000 evra. AHaha!!
Buy back klauzule se rade kako bi igrac dobio minute koje u Realu ne bi mogao.
Dani Carvajal je bio prije 3 sezone "prodan" za 5 miliona.Odigrao je preko 40 utamkmica za Leverkuzen koje su bile kljucne za njegov razvoj i predstavljao taj most iz segunde B cak do bundeske ka Realu,jer direktno ne bi mogao svakako dobit minute i nije bio spreman.Real ga je vratio za 6 miliona sto znaci da je zavrsio sa 1 milion u minusu za to skolovanje.Klasni desni bek ili 1 milion , pitanje je sad.
Isti je princip za Casemira kojem je odabrana idealna sredina kao Porto.Igrac koji je sporadicno dobivao neke minute u Realu prosle sezone.Odigrao je vise od 40 utakmica za Porto ove godine,dvije nokaut faze lige prvaka.Dobio je potrebne minute,iskustvo i teske utakmice za razvoj.Bio je "prodan" za 2 miliona a sada vracen za 7,5 miliona.Reala je tih 5 miliona kostalo da dobiju jednog odlicnog DMF-a koji to nije bio godinu dana ranije,a ne bi bio ni da je ostao u Realu jer minuta ne bi vidio kod Carla.
Opet Casemira i da zelis mozes prodati za vece pare od tih 7,5 miliona nakon ove odlicne sezone u Portu.
Slicno je sa Moratom.
"Prodat" za 20 miliona sa 2 sezone(najverovatnije) posudbe u Juventusu.U Realu nema minuta,tu ima.Kroz dvije godine ce Real procjenit dal je on dovoljno dobar da ga vrati za 30-35 miliona ili ipak nije dovoljno napredovao.U Realu da je ostao svakako ne bi imao ni priliku da napreduje a ovako ce Real zavrsit sa 20 miliona ili mnogo boljim napadacem kroz 2 godine nego sto je bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.