FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 23:08

A_d_0 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Yebem ga ya, ko da su igraci bayerna bili krivi sto je ovaj pustio gol oz offsajda, onaj crveni karton je zasluzio sto je udario Robbena, molim vas lijepo lopta je vec otisla par metara, pomocni je bio blizu tako da je to sve regularno, jasno je se vidjelo da je digao lakat i da ga ja udario.
ne kazem ja nista cist crveni al mene onaj frajer uci da ste bili bolji ko da je samo on gledo utakmicu niko vise.

Bio i ostao frajer ;)

I ne učim ti, nego dajem ti jasnu objektivnu statistiku koja je na našoj strani, naravno uz rezultat.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 feb 2010, 23:10

JameS 23 je napisao/la:
hahahah ako je ono bilo za crveni,bas se pitam za sta je onaj start Klosea nad Felipeom :?: mozda za zatvor 8-)

covjece ako si imalo objektivno pogledao ama bas nikakve namjere nije bilo od starne Gobbia da udari Robenna i udarac nije bio u glavu i nije ni blizu bio za crveni karton ;)
Objektivan? Da li si ti objektivan? Koliko si puta ponovo pregledao snimak tog udarca?

Gobbi je udario Robbena laktom u glavu, nakon sto je izbacio loptu u aut. Da nije bilo namjere da udari Robbena, izbjegao bi ga i povukao lakat. Ovakv start je za crveni u 90% slucajeva.

Klose je napao Felipea, kada je ovaj bio zadnji igrac odbrane, ili je bio u liniji sa ostalim. Malo je zakasnio i ostrim startom faulirao igraca Fiorentine. Moram priznati da, odkad pratim fubal, nisam vidio da je neko na ovom dijelu terena dobio crveni karton za start kakav je napravio Klose. Zuti karton cist kao suza i nista vise od toga.
#divovi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 23:11

Neutral je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Yebem ga ya, ko da su igraci bayerna bili krivi sto je ovaj pustio gol oz offsajda, onaj crveni karton je zasluzio sto je udario Robbena, molim vas lijepo lopta je vec otisla par metara, pomocni je bio blizu tako da je to sve regularno, jasno je se vidjelo da je digao lakat i da ga ja udario.
ne kazem ja nista cist crveni al mene onaj frajer uci da ste bili bolji ko da je samo on gledo utakmicu niko vise.

Bio i ostao frajer ;)

I ne učim ti, nego dajem ti jasnu objektivnu statistiku koja je na našoj strani, naravno uz rezultat.
ok. nas 300 nije gledalo utakmicu ti jedini jesi. zdra'o.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 23:12

Hvala Bogu pa sam živ i zdrav , te sam imao priliku da pogledam ovu utakmicu. Samo mi je krivo što nismo i na kraju dali treći gol. Nema veze, ima još vremena u Italiji ako Bog da. ;)

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 17 feb 2010, 23:13

igrac fiorentine je mogao 3 put skloniti ruku dok je roben dolazio,proslo je skoro sekunda,uglavnom dovoljno da je htio da skloni! ili postaviti ruku drugacije nekako a on ni manje ni vise nego laktom u vrat!

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 17 feb 2010, 23:13

deni_m1312 je napisao/la:igrac fiorentine je mogao 3 put skloniti ruku dok je roben dolazio,proslo je skoro sekunda,uglavnom dovoljno da je htio da skloni! ili postaviti ruku drugacije nekako a on ni manje ni vise nego laktom u vrat!
hajde neprdi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2010, 23:14

Neutral je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:

Bio i ostao frajer ;)

A statistika je preduslov da se prizna neregularan gol?
nema potpisa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2010, 23:16

vjerujem da ce Bayernu biti mnogo lakse u Firenci ipak bili su pod velikim pritiskom svi su ocekivali da ce pregaziti Fiorentinu..gledajuci trenutne forme timova u ligi..no liga prvaka i domaca liga su dvije razlicite stvari i timovi imaju drugaciji pristup i motiv kao sto se sinoc vidjelo na primjeru Lyon-Real..ocekivalo se gazenje lyona od strane galaktikosa no nish od toga..tak je bilo i veceras.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:16

Sve u svemi Fiorentina će u revanšu primiti tri komada i neće biti potrebe da se ova utakmica uopšte spominje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 feb 2010, 23:16

Dobro je kako je moglo biti!

Definitivno losije igraju kuci nego vani,valjda zbog bunkera protivnika,Fiorentina dosla da se brani i branila se,Bayern napadao jalovo,na kraju pobjeda sa jednim golom razlike realna iako je Klose dao gol iz ofsajda...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 17 feb 2010, 23:17

po meni je veceras sudija dobro obavio svoj posao...prvo, prvi gol bayerna postignut iz postojeceg penala, a i da nije bilo penala svejedno, gomez je opet zabio...drugo, crveni karton opravdano dosudjen, namjerno udaranje protivnickog igraca laktom u lice, tacnije u vrat, covjece mogao je ubiti robena koliko je zamahnuo...trece, mislim da ofsajda nije ni bilo, oliceva glava i ruka odbrambenog igraca su bile u najmanju ruku u liniji u trenutku upucivanja lopte prema kloseu...cetvrto, nesto slabija igra bayerna veceras, al ipak je to liga prvaka, ne mogu ni igrati kao u bundes ligi, vidit cete igru u firenci kad se bavarci razmasu :)...peto, roben odlican, riberi slab veceras, nezainteresovan, doduse uvijek su bila troica na njemu, al zato lahm, svajni i badstuber na visini zadatka, a i onaj novi nije losh...sve u svemu zasluzena pobjeda bayerna, podsjecaju me na najbolja vremena i utakmice u kojima smo slabo igrali a pobjedjivali...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 23:17

Kakve veze ima je li neregularan gol ili ne. Čovjek griješi, i šta ćemo sada. Ako su toliko ubjeđeni u svoju jačinu, neka nas poderu na svome stadionu, pred svojim navijačima. Neka nas napadaju, a ne da igraju bunkera i da se nadaju nečemu. Čista Talijanska igra, svi nazad i nadati se golu iz prekida ili ako ti protivnik dadne loptu.

Jedino Inter i Milan igraju nešto drugačije, a i Viole u prvenstvu, ovo danas je bunker onaj mrtvi bio.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 17 feb 2010, 23:18

zorz je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:igrac fiorentine je mogao 3 put skloniti ruku dok je roben dolazio,proslo je skoro sekunda,uglavnom dovoljno da je htio da skloni! ili postaviti ruku drugacije nekako a on ni manje ni vise nego laktom u vrat!
hajde neprdi
seljak! "ne prdi" odvojeno haha

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 23:18

Neutral je napisao/la:Kakve veze ima je li neregularan gol ili ne. Čovjek griješi, i šta ćemo sada. Ako su toliko ubjeđeni u svoju jačinu, neka nas poderu na svome stadionu, pred svojim navijačima. Neka nas napadaju, a ne da igraju bunkera i da se nadaju nečemu. Čista Talijanska igra, svi nazad i nadati se golu iz prekida ili ako ti protivnik dadne loptu.

Jedino Inter i Milan igraju nešto drugačije, a i Viole u prvenstvu, ovo danas je bunker onaj mrtvi bio.
a samo mi reci sta bi bilo da fiorentina zabi ovakav gol pametnjakovicu?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 feb 2010, 23:18

Hvala Bogu pa sam živ i zdrav , te sam imao priliku da pogledam ovu utakmicu. Samo mi je krivo što nismo i na kraju dali treći gol. Nema veze, ima još vremena u Italiji ako Bog da. ;)
^ A jel ti drago sto niste primili jos koji gol i sto vam sudija nije svirao ofside ? 8-)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 17 feb 2010, 23:18

Dusel Bayern se vraćaji. :D
Ne znam šta je bilo gore ili one sudije ili onaj komentator na Sat 1. Jedino je Bekenbauer bio objektivan nakon zavšetka utakmice, zato on i jeste ljudina.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 23:18

Neki clanovi pretjeruju, smirite se malo jer bi mogli otici u BANovice.Znate da su mnogi moderatori Bavarci :mrgreen: Pravi navijac Bayerna nemoze biti nikako zadovoljan, ali ima ovih koji misle da smo zasluzili pobjedu, jbg razliciti smo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2010, 23:19

@neutral..bila je to jalova igra i napadi ;) ....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to ;) ....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 feb 2010, 23:20

FRANK RIBERY je napisao/la:Sve u svemi Fiorentina će u revanšu primiti tri komada i neće biti potrebe da se ova utakmica uopšte spominje.
Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni... :mrgreen: :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:20

A_d_0 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kakve veze ima je li neregularan gol ili ne. Čovjek griješi, i šta ćemo sada. Ako su toliko ubjeđeni u svoju jačinu, neka nas poderu na svome stadionu, pred svojim navijačima. Neka nas napadaju, a ne da igraju bunkera i da se nadaju nečemu. Čista Talijanska igra, svi nazad i nadati se golu iz prekida ili ako ti protivnik dadne loptu.

a samo mi reci sta bi bilo da fiorentina zabi ovakav gol pametnjakovicu?
Ne znam što se ti javljaš nakon što ste dobili po pič.. sinoć.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.