*p!p!t@* je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:20
killafrommanilla je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:53
*p!p!t@* je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:15
Čekaj ti znaš ko sam

al bez zajebancije nisi me sekunde uvrijedio sa tim da nisam mostarac, posebno jer su najveći grobari Veležan upravo te najveće mostarćine. Bog dao zdravlja ovim seljacima koji nonstop drže klub u ovakvom stanju koje tebi očito nije ok. Što se talasanja tiče znaš ti vrlo dobro šta ja hoću da kažem, zato se i trudiš toliko, mjauuuuuuuuu.
Pa upravo te najveće mostarćine ti sad rade u klubu i ti grobari kluba, a ti kazes ne treba ukazivati na to. Samo Bratic i Dzafic nisu
Meni nije ok

Iskreno, ne znam sta znaci ne talasati, to bi trebao objasniti. Da ne roncam sto mi je Stefo u klubu? Da se mirimo sa apsolutno svim odlukama kluba?
A ocito nisi bio dio rodjeni foruma jer mislis da ja imam privatni problem s Keveljom neki, sta li. Nemam majstore, ja sam bio tu i kad nije bilo
nikog na tribini. I to ovdje dosta njih zna otkad pisem.
Ne kaže niko da ne treba upozoravati, i apsolutno sam protiv tih likova, ali isto tako ne treba pred očima javnosti koje jedva čekaju bilo kakvu krizu da nam se useru u život.
Pa ovo što Kevelj radi, udovoljava svima , da smiri situaciju, da ne bi upadao u krizu... Valjda si sposoban da skontaš zašto termin talasanje.
Apsolutno si sve fulio, čak sam sada ubjeđen da se kadet sa tobom zakačio birvaktile, jer ti se nije sviđao njegov humor.
U svakom slučaju jedino što ti imam sugerisati cijelo vrijeme jeste da ovo sve budaletine koje mrze tebe, mene, i Velež, čitaju i keslaju se od uha do uha...
To si pogodio

Vidi, ne treba potpisivati Stefine igrače. I to je to, zbog toga nam se smiju i zbog onog smiješnog saopštenja, ni zbog čega drugog. To je pucanje sebi u nogu jer kad tad će iz ovog sujeta i zavist proraditi i bit će svega. A sad još ima i info iz svlačionice. Ja očekujem da će neko postaviti pitanje zašto se išlo u suradnju s igračem kojeg eto kažeš i Čanadi kritikuje (a vidjelo se da je nabijač statistike) posebno jer se radi o Bulićevom igraču.
Mora se upozoravati, nikako pod svaku cijenu da se svima udovoljava. Kerovi treba da laju, kad su najviše lajali mi smo izašli u Evropu i napunili Grbavicu, pa su se i oni priključili
Uglavnom, treba nam sportski direktor. Ili bar neko da odgovara za transfer politiku. Dosad smo znali da su to Rahimić, Dudić i Šoše, Alagić, Klafurić. Sad ne znamo ni ko ih dovodi, Čanadi sigurno nije osim možda ovog Okekea.