Lege vidiš šta čo'ek kažetruts je napisao/la:Iskreno, najbolje (najzgodnije) cure su u Zenici, bio sam i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli tonu puta, al Zenica je ipak vrh. Svaka il' svaka druga gori
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- IlPrincipe
- Kontakt:
truts je napisao/la:Iskreno, najbolje (najzgodnije) cure su u Zenici, bio sam i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli tonu puta, al Zenica je ipak vrh. Svaka il' svaka druga gori
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa to ba !moustapha je napisao/la:Selim se u Teslic.![]()
Ali nije mi nikako jasno kako uvijek neki grobovi dodju na izbor za Miss, dok postoje ovakvi betoni.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobre su Mostarke slazem se jucer bio doleBosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
Herke su uh.Bosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bio sam samo 2-3 puta u Mostaru, nisam baš primjetio nešto puno cura, uglavnom sam oko Starog mosta šetkao, a tu sve neki turisti, babe, đedovi i strane klinkeBosniacum Lilium je napisao/la:truts nisi ti onda nigdje bio. Mostarske mace su konza ! Idi i provjeri
PS: daj par linkova kao dokaz
Nemaju oni slike koje to dokazuju
One u Krajini najbolje, posjetite stranicu djevojke iz Krajine, svi dokazi su tu
One u Krajini najbolje, posjetite stranicu djevojke iz Krajine, svi dokazi su tu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
Al su najbolje one iz Cazina
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad kad se pojavi neko iz Gluhe Bukovice i kaze da su kod njih najbolje cure.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav CazinOtelo je napisao/la:Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
https://www.facebook.com/pages/Cure-iz- ... tos_stream" onclick="window.open(this.href);return false;
eto vam link,po trebi iz Cazina
eto vam link,po trebi iz Cazina
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mladi Senči, istina je to, postavi im slike koje to dokazujuOtelo je napisao/la:Istinu zboris Abine,istinu.Dex je napisao/la:Nemaju oni slike koje to dokazuju
Od Banjalucanki ljepsih nema 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
+1neo je napisao/la:Od Banjalucanki ljepsih nema
A što se tiče našeg regiona,srpkinje su no1.
Evo Kladusanke jedne
18 godina

18 godina

@enobarca
mnogo dobro dobra !
mnogo dobro dobra !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna @Dex sta valjaDex je napisao/la:One iz Bihaća
Sve sam ja to odgledo na fb
Nije se stiglo sve probat uživo 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.