NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 31 jan 2012, 13:55

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:evo izgleda da brzi nije prosao u belgiji... sad bi bio pravi potez uzet malog, pa čak ako treba i platiti... mali ce zvjerka....
gdje to cuo ja cuo da je nadomak potpisa...neznam ima on sa gradinom ugovor jos pola godine
sad mali na svom fb profilu napiso "**** ti nepravdu i ovakav zivot u kojem zivimo :((("

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 31 jan 2012, 14:39

astra1922 je napisao/la:
lakovic je napisao/la:Moram se upetljati. Ne sviđa mi se ta izjava "seljačina sarajevska", jer sam iz Sarajeva, ali moram reći da je ovaj provokator koji vam se upetljao to i zaslužio. Imao sam priliku u ovoj sezoni gledati jednu utakmicu u Gradačcu, jer sam bio na putu i imam samo riječi hvale za ljude u tom gradu i sam klub. A to za Amara, ma dragi Gradačačani, nije samo vama tražio bodove. Ovo je najskuplje prvenstvo u istoriji Želje. Valja sve poklopiti, sudije, klubove, pisaće po forumima itd :D
to se samo na njega odnosilo :D :D ma svi znamo da mute i da tako svi u nasoj ligi budu prvaci nega samo nevolim kad neko to porice kao oni fini ovo ono a npr zeljo povali i zvijezdu i goska i jos neke sa sudijama al nezamjerim im takva nam liga i ko ima para ima i rezultata
a vala i ovaj ŽEljo....samo nešto mute....te im Nijaz sređuje titule, te ih Ivica gura, te amar kupuje sudije i teme....pupupupu....a sve ostalo vrvi od poštenja.....ne bi platili sudiju ili prodali/kupili tekmu da im za života treba :oops: :oops:

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 31 jan 2012, 14:39

astra1922 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:evo izgleda da brzi nije prosao u belgiji... sad bi bio pravi potez uzet malog, pa čak ako treba i platiti... mali ce zvjerka....
gdje to cuo ja cuo da je nadomak potpisa...neznam ima on sa gradinom ugovor jos pola godine
Hoće mali u Želju :D ,neka ga malo na vatri....nek krcka...
Einigkeit und Recht und Freiheit

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 15:07

bit ce interesantno gdje ce husara baciti brzog jer istina je da ako ostane u gradini slaba fajda husari a jos ako se zna da ima ponuda iz premijer lige bas me interesuje gdje ce zavrsiti mislim da od svih klubova zvijezda ima najmanje sanse da ga dovede a nama bi mozda bio najpotrebniji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2012, 15:56

astra1922 je napisao/la:ajde seljacino sarajevska brdska mrssssssssssssssssssssssssss na svoju temu boli me i za amarom i tvojim komentarom jesmo seljaci jel ti drago jadnice
Niste ba seljaci, niti mislim tako, Gradacac je fino mjesto sa boli glava ljudima al ti si kajmacar onaj sa dna kace i to je vec druga prica!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 16:02

pile87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ajde seljacino sarajevska brdska mrssssssssssssssssssssssssss na svoju temu boli me i za amarom i tvojim komentarom jesmo seljaci jel ti drago jadnice
Niste ba seljaci, niti mislim tako, Gradacac je fino mjesto sa boli glava ljudima al ti si kajmacar onaj sa dna kace i to je vec druga prica!
nebitan si pile tite mi ko pegla si :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2012, 16:06

astra1922 je napisao/la:nebitan si pile tite mi ko pegla si :mrgreen:
Znam da sam ko pegla kad ti napisem da izmisljas i seres po forumu a ti ne znas ni sta bi rekao osim MRS ili nesto slicno.Jako bi volio da pored svakog nika stoji njegovo ime i broj godina, onda bi tvoje rijeci dobile na vaznosti.Ovako si kita iskopleksirana pa seres po forumu i to ti je dusevna hrana.E u jednu mi te ruku i zao.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 16:18

pa cekaj sta je tebi krivo sto je amar trazio tri boda da pussti savica u zvijezdu,pa sta cu ti ja ovo ne bi pisao bezveze po forumu da nemam tacnu informaciju..nek sam ja i seljak i kajmacar al nemojte makar glumiti neko postenje najveci ste lopovi i muljatori lobirate u savezu imate sudenje i kod kuce i na strani pa evropa je brate pokazala vasu moc da se sabralo 11 hostaplera bolje bi proslo i hajde glabaj ga amaru a nas otavi da se divimo velikom zelji

Nova sezona nova nafaka

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2012, 16:24

astra1922 je napisao/la:pa cekaj sta je tebi krivo sto je amar trazio tri boda da pussti savica u zvijezdu,pa sta cu ti ja ovo ne bi pisao bezveze po forumu da nemam tacnu informaciju..nek sam ja i seljak i kajmacar al nemojte makar glumiti neko postenje najveci ste lopovi i muljatori lobirate u savezu imate sudenje i kod kuce i na strani pa evropa je brate pokazala vasu moc da se sabralo 11 hostaplera bolje bi proslo i hajde glabaj ga amaru a nas otavi da se divimo velikom zelji
Znas bude mi krivo kad papak krene o necemu o cemu nema pojma! Drugo dok je Jovic bio trener zvao je Amara za Savica i on ga je odbio i nakon toga nije bilo nikakvog kontakta.Sto znaci da ti lazes po forumu, brate postoje ustanove u kojima se takve sklonosti daju otkloniti dok ne prerastu u nesto vise.
I znas li napisati recenicu bez MRS GLABAJ !
Tvoja izjava me podsjeca na one pitarske, kao joj kakav vam je stadion samo je u tvom slucaju evropa, kao ono rugao se beskucnik siromahu u kakvoj losoj kuci zivi pa tako i ti.
Vec sam ti ranije napisao nisam u stanju porediti zvijezdu i Zelju.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 31 jan 2012, 16:24

Hebeš prepucavanja imal šta novo, čitam danas u sportu da je i Grboviću ponuđen raskid ugovora a ovaj odbio. Izgleda da je za sada jedin špic Nuhanović.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 16:41

husein veličanstveni je napisao/la:Hebeš prepucavanja imal šta novo, čitam danas u sportu da je i Grboviću ponuđen raskid ugovora a ovaj odbio. Izgleda da je za sada jedin špic Nuhanović.
grbovic obecao da ce se oduzit golovima :D ...opet mi po starom dovest cemo par igraca pred sam pocetak prvenstva i dok se oni uigraju proce polusezona

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 31 jan 2012, 18:22

nije brzi proso sutra se vraca u Bosnu i Hercegovinu..a ako se ponude dobre pare vjerujem da ce doc nama prije nego zelji

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 31 jan 2012, 18:33

mirza_rd je napisao/la:nije brzi proso sutra se vraca u Bosnu i Hercegovinu..a ako se ponude dobre pare vjerujem da ce doc nama prije nego zelji
ma ne odlucuje on nista..vjerovatno da bi se i on volio vratiti u Zvijezdu al menadzeri mu odredjuju gdje ce i sta ce..bila je neka kombinacija za zelju al ne zna se nista dok se ne vrati..mozda ce cak polusezonu odraditi i u Gradini

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 jan 2012, 18:35

Napadač Gradine u Belgiji: Huseinbašić prošao ljekarski pregled, potpisuje za Gent!

Huseinbašić je u Belgiju otputovao početkom januara i u nekoliko probnih utakmica za ekipu Genta skrenuo je pažnju na sebe
Mladi napadač Gradine iz Srebrenika, Ermin Huseinbašić (18), sutra (utorak) bi trebao potpisati ugovor sa ekipom belgijskog Genta, saznaje bportal.ba.

Huseinbašić je u Belgiju otputovao početkom januara i u nekoliko probnih utakmica za ekipu Genta skrenuo je pažnju na sebe. Sinoć je bio strijelac drugog pogotka u prijateljskoj utakmici protiv Zulte Waregema (2-2), a danas je obavio ljekarski pregled.

Kako je ekskluzivno za bportal.ba kazao njegov menadžer, Admir Husarić, napadač Gradine, člana Prve lige Federacije BiH, u utorak bi trebao potpisati ugovor sa Gentom.

- Ermin je tu proveo nekoliko dana, pokazao kvalitet i danas je prošao ljekarski pregled. Sutra očekujemo finalni dogovor sa Belgijancima i vjerujem da problema neće biti i da će Huseinbašić obući dres Genta. Ne znam da li bi odmah igrao za Gent ili bi bio poslan na posudbu u neki drugi klub, ali to je svejedno. Gent je jedan od najvećih klubova u Belgiji i to bi za njega bila velika šansa koju će on vjerujem i iskoristiti, kazao je Husarić.

KO JE SAD OVDJE UPRAVU!

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 31 jan 2012, 19:00

Bosanski zmaj je napisao/la:Napadač Gradine u Belgiji: Huseinbašić prošao ljekarski pregled, potpisuje za Gent!

Huseinbašić je u Belgiju otputovao početkom januara i u nekoliko probnih utakmica za ekipu Genta skrenuo je pažnju na sebe
Mladi napadač Gradine iz Srebrenika, Ermin Huseinbašić (18), sutra (utorak) bi trebao potpisati ugovor sa ekipom belgijskog Genta, saznaje bportal.ba.

Huseinbašić je u Belgiju otputovao početkom januara i u nekoliko probnih utakmica za ekipu Genta skrenuo je pažnju na sebe. Sinoć je bio strijelac drugog pogotka u prijateljskoj utakmici protiv Zulte Waregema (2-2), a danas je obavio ljekarski pregled.

Kako je ekskluzivno za bportal.ba kazao njegov menadžer, Admir Husarić, napadač Gradine, člana Prve lige Federacije BiH, u utorak bi trebao potpisati ugovor sa Gentom.

- Ermin je tu proveo nekoliko dana, pokazao kvalitet i danas je prošao ljekarski pregled. Sutra očekujemo finalni dogovor sa Belgijancima i vjerujem da problema neće biti i da će Huseinbašić obući dres Genta. Ne znam da li bi odmah igrao za Gent ili bi bio poslan na posudbu u neki drugi klub, ali to je svejedno. Gent je jedan od najvećih klubova u Belgiji i to bi za njega bila velika šansa koju će on vjerujem i iskoristiti, kazao je Husarić.

KO JE SAD OVDJE UPRAVU!
pa jbg valjda on zna najbolje a on mi je i reko da se vraca vamo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 19:14

apach je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:nije brzi proso sutra se vraca u Bosnu i Hercegovinu..a ako se ponude dobre pare vjerujem da ce doc nama prije nego zelji
ma ne odlucuje on nista..vjerovatno da bi se i on volio vratiti u Zvijezdu al menadzeri mu odredjuju gdje ce i sta ce..bila je neka kombinacija za zelju al ne zna se nista dok se ne vrati..mozda ce cak polusezonu odraditi i u Gradini
mislim da je apach upravu ne odlucuje on nista a bojim se da ni on nema zelju da dode nama iako vjerujem u kakvoj smo ituaciji u zvijezdi bi imao zagarantovanu prvu postavu....eto mirza ako ga znas licno hajdi ga pitaj sta msili o dolasku u zvijezdu imal kakvih sansi pa nam napisi ta je rekao

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 31 jan 2012, 19:40

slika
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 31 jan 2012, 19:48

husein veličanstveni je napisao/la:slika
mislim da ova slika govori vise od 1000 riječi...

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 31 jan 2012, 19:49

a kakva je situacija u zvijezdi sad..nisam bio tu ovih dana pa nisam u toku..koliko imaju napadaca i jel bilo kakvih zvucnijih odlazaka i dolazaka ?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 jan 2012, 19:51

apach je napisao/la:a kakva je situacija u zvijezdi sad..nisam bio tu ovih dana pa nisam u toku..koliko imaju napadaca i jel bilo kakvih zvucnijih odlazaka i dolazaka ?
Bilo je zvučnih odlazaka ali zvučnih dolazaka nije :D
P.S. trenutno Zvijezda nema niti jednog napadača.
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.