Olimpik Sarajevo
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Aj vise istupite iz lige,ucinite uslugu svima...nit znate gdje igrate ,trenere mijenjte ko carape, nit znate iz kog ste grada
Nit vas ko dolazi gledati an utakmicama...koja je svrha vaseg igranja fudbala

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
rudarprijedor je napisao/la:Aj vise istupite iz lige,ucinite uslugu svima...nit znate gdje igrate ,trenere mijenjte ko carape, nit znate iz kog ste gradaNit vas ko dolazi gledati an utakmicama...koja je svrha vaseg igranja fudbala
![]()
![]()
E, baš smo nisko pali kada nam ti to moraš reći. Zamisli, ono se našlo da kaže. Samo se ne sekiraj drugar. Svakako nikada nećeš shvatiti neke stvari.
@rudar prijedor Zašto pričaš gluposti?Kako niko ne gleda?Ima nas sigurno.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 30 okt 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpik mijenja trenere svaka 3 mjeseca,sad je trener kriv,juce sudija,savez,opcina pa tako ukrug...
Nikad rezultat tako nece napraviti..
Nikad rezultat tako nece napraviti..
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Pa de mi reci kakav je to klub koji ne zna iz kog je grada
Klub koji nikad nije skupio na stadionu vise od 100 ljudi osim kad igra protiv Sarajeva i Zelje kad dodju njihovi simpatizeri...fudbal se igra za navijace...a za koga vi igrate

Evo da ti ja malo odgovorim.
Olimpic itekako zna iz kojeg je grada, ma gdje igrao. A to ako ne vidiš i ne znaš, oprosti, to je do tvoje inteligencije. Tu ne možemo pomoći.
Što se tiče navijača, onako, uhvatio si se određene floskule, pa eto kao ispao načitan
. Mislim da ne bi bilo loše da nam kažeš prosjek navijača svog kluba.
U gradu gdje žive dva najveća bh. kluba, ova slika iz prošlog kola je za Olimpic više nego dovoljna, iako je snimljena prije nego što je stigla još jedna grupa navijača Veleža.

Olimpic itekako zna iz kojeg je grada, ma gdje igrao. A to ako ne vidiš i ne znaš, oprosti, to je do tvoje inteligencije. Tu ne možemo pomoći.
Što se tiče navijača, onako, uhvatio si se određene floskule, pa eto kao ispao načitan
U gradu gdje žive dva najveća bh. kluba, ova slika iz prošlog kola je za Olimpic više nego dovoljna, iako je snimljena prije nego što je stigla još jedna grupa navijača Veleža.
Ovaj iz Prijedora došao ovdje da pametuje a pojma ni o čemu nema.Čuj ne znaju odakle su.Kakvi sve ljudi ovdje navraćaju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Svrha naseg igranja fudbala je ta, da ti i takvi kao sto si ti, dolazite ovdje i pitate nas koja nam je svrha igranjarudarprijedor je napisao/la:Aj vise istupite iz lige,ucinite uslugu svima...nit znate gdje igrate ,trenere mijenjte ko carape, nit znate iz kog ste gradaNit vas ko dolazi gledati an utakmicama...koja je svrha vaseg igranja fudbala
![]()
![]()
Los rezultat protiv Leotara, ali poznato je da bi gore i Barca imala male sanse. I vise je nego poznato da su poprilicno "domacinska" ekipa i da je tesko igrati protiv njih. Igraju dosta grubo i "na silu" i veoma je tesko razviti neku igru protiv njih.
Ako mjenjamo trenere to je nasa stvar, mozemo ih mjenjati svaki dan ako nam to odgovara
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Goradze,Tuzla,Sarajevo
Svrha vaseg postojanja je inat Gracica da napravi klub koji ce pomutiti racune Zelji i Sarajevu sto nazalost nece nikad uspjeti...Sportski pozdrav iz Prijedora...
Hajde nas zaobiđi,i sredite malo onu oranicu da se može bolje igrati.
rudarprijedor je napisao/la:Goradze,Tuzla,Sarajevo![]()
![]()
Svrha vaseg postojanja je inat Gracica da napravi klub koji ce pomutiti racune Zelji i Sarajevu sto nazalost nece nikad uspjeti...Sportski pozdrav iz Prijedora...
Ooooooo, izgubio tekst, pa se sada ulizuješ našim komšijama. Trebaš podršku. Obično tako bude iz mode, kao idem ja napasti Olimpic, pa onda kada nasalacamo uljeza, počne prizivati našu raju. Čovječe našu raju.
A svrha postojanja Olimpica je da nabija komplekse takvima kao ti i tim vašim klubićima.
Samo prosjek navijača nam nisi rekao
Je li igrate protiv listice u subotu ili nedjelju? Hoce biti opet karta 3KM?
Ako bude subota, dolazim da odgledam nadam se vasu pobjedu.
Subota u 2 sata,tv prenos BHT.Prošlu tekmu ulaznica je koštala 5 KM.Vamos je napisao/la:Je li igrate protiv listice u subotu ili nedjelju? Hoce biti opet karta 3KM?
Treba zapeti sutra. Dati sve od sebe bez obzira što je Borac odmakao. Sigurno će biti i nekih promjena u sastavu sa novim trenerom.
Nadam se pobjedi, a koliko sam čuo teren je dobar. Protiv Veleža se izašlo u susret NS BiH i igrala se utakmica U-17 ujutro, tako da je malo bilo neravno.
Nadam se pobjedi, a koliko sam čuo teren je dobar. Protiv Veleža se izašlo u susret NS BiH i igrala se utakmica U-17 ujutro, tako da je malo bilo neravno.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi uopste jasno zato neki do glavutana dodju da podyebayu Olimpic?? Olimpic, klub sa mnogo problema i nerjesenih stvari (navijaci, stadion, treninzi...), pa opet opstaje i posteno igra. Pustite se Olimpica!
P.S.
Jel, Sadikovic spakovao kofer i uredno se pozdravio?
P.S.
Jel, Sadikovic spakovao kofer i uredno se pozdravio?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sve uredno sa Denisom. Kažu oko 10 milja inkasirao za 2 mjeseca. Baš uredno 
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za tekmu
link za tekmu
- zeljo4life
- Kontakt:
radi li vama ovaj stream?The Game je napisao/la:http://bstream4.net/index4.html
link za tekmu
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Hvala igracima Olimpica, svaka vam cast!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.