Mislim da su 2-3 igraca pogodila BiH.deyo je napisao/la:jel iko jos pogodio BiH-portugal 0:0 ?
EDIT: Nimla_RZ,csh i ti.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Mislim da su 2-3 igraca pogodila BiH.deyo je napisao/la:jel iko jos pogodio BiH-portugal 0:0 ?
Jeste, @csh.Zadnja Klupa-FC Grizzlies 3-1...deyo je napisao/la:jel iko jos pogodio BiH-portugal 0:0 ?
123456 je napisao/la:Kapitenu osjeti se prozvanim
U ovi preostali 5 kola ocekujem minimum toliko i tvoji golova.E onda titula nebi trebala doci u pitanje.adnan24 je napisao/la:123456 je napisao/la:Kapitenu osjeti se prozvanim
Neka neka,tako i treba...na vas su kritike pozitivno uticale,valjda ce i na mene![]()
Iako s druge strane sve je dobro dok se pobjedjuje...
ma saljem mu uvijek poruke da mjenja rezultat,kao nema vremena za forum,postavi prognoze i odjavi se...zenicanin je napisao/la:ja molim kapitena gromova Dinno da gleda kako igra jer drugu utakmicu uzastopno gubimo sluzbenim rezultatom zbog njega
Hoce to, hoce ko ne gleda.zenicanin je napisao/la:ja molim kapitena gromova Dinno da gleda kako igra jer drugu utakmicu uzastopno gubimo sluzbenim rezultatom zbog njega
nije uzastopnoT-MAC je napisao/la:ma saljem mu uvijek poruke da mjenja rezultat,kao nema vremena za forum,postavi prognoze i odjavi se...zenicanin je napisao/la:ja molim kapitena gromova Dinno da gleda kako igra jer drugu utakmicu uzastopno gubimo sluzbenim rezultatom zbog njega
radi njegovih greski lagano mozemo ispusit povratak u drugu ligu
ocu da imam vise golova od njegadefender je napisao/la:
nije uzastopnoproslo kolo ste dobili u gostima 2:1
u 13 kola 2 puta ste izgubili a jednom dobili 3:0, sluzbenim rezultatom
i t-mac ako vec vidis da covjek ne odgovara zar je problem editovati svoju prognozu i promijeniti taj jedan rezultat a ne izgubiti bezveze 2 utakmice
Ma ne moze nas ni brzi voz stici.Titula dolazi u Neum.amEl_rooB je napisao/la:Kapitenu,forza sta ima,kako liga ?
Vidim ovaj igrac novi me dostojno zamjenio,zabija ko ludBravo Evra samo tako nastavi
I ovi Delfini vazda bili jaki![]()
Momci sretno vam i dalje,da stignete ova morska stvorenja i osvojite Ligu
Ne može brzi, može plavi123456 je napisao/la: Ma ne moze nas ni brzi voz stici.Titula dolazi u Neum.
ooo Amele druze ... a evo borimo se ... zasad smo odlicni ... a delfini ko delfini ne mozes ih sticamEl_rooB je napisao/la:Kapitenu,forza sta ima,kako liga ?
Vidim ovaj igrac novi me dostojno zamjenio,zabija ko ludBravo Evra samo tako nastavi
Momci sretno vam i dalje,da stignete ova morska stvorenja i osvojite Ligu
Hvala kolege mojeforza je napisao/la:ooo Amele druze ... a evo borimo se ... zasad smo odlicni ... a delfini ko delfini ne mozes ih sticamEl_rooB je napisao/la:Kapitenu,forza sta ima,kako liga ?
Momci sretno vam i dalje,da stignete ova morska stvorenja i osvojite Ligu![]()
aa mali Evra dostojna zamjena za jednu od legendi kluba ... pozitivno me iznenadio ... svaka cast ..
A tako ste blizu plasmanu u cvajtu.Megamon je napisao/la:Pivopije mogu traziti novog igraca,odustajem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.