NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nokee95
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nokee95 » 13 avg 2016, 19:54

LloriS je napisao/la:Pantic 2 utakmice dva zuta kartona, jednom rijecu mesar od igraca, predvidjam zuti i iduce kolo pa da u Gorazdu odmara
Dobio je zuti sada zato sto je nabio loptu nakon sto je sudija svirao korner nije uopste bio start nikakav. Uostalom zna se da je panta takav igrac, pametan covjek taman malo odmara nece se forsirati jbg :D A zna da ga necemo istjerati jer je najbolji i najiskusniji igrac trenutno .

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 13 avg 2016, 20:44

Jedinstvo sa ovim bodom napada PL ... Svaka cast momcima na super bodu,nadam se iduce kolo minimalna pobjeda i oko 2 tisuce zaljubljenika u crveno bijele boje :)
SN96

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 avg 2016, 23:16

Bod ko kuća za samopouzdanje ove mlade ekipe :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 avg 2016, 23:33

cestitke na dobroj igri i bodu u zaseoku vrapčići.Nije lako igrati na onoj livadi od terena protiv vrsnih kostolomaca!Svaka cast !!
DRŽAVA TUZLA!!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 avg 2016, 14:17

Mramic je napisao/la:Jedinstvo sa ovim bodom napada PL ... Svaka cast momcima na super bodu,nadam se iduce kolo minimalna pobjeda i oko 2 tisuce zaljubljenika u crveno bijele boje :)
Bojim se da od PL nema nista, mlada smo i neiskusna ekipa, bice dosta oscilacija i padova, kiksacemo mi kuci jos a uzeti i pokoji bod vani, mislim da nam je realni domet neka sredina oko 8-10 mjesta, daj boze da grijesim i da udjemo u PL ali treba biti malo realan
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 14 avg 2016, 15:50

Ne mogu razumjeti pojedince (nadam se da je zajebancija) da nakon jednog boda protiv ekipe koja je kao i mi na jedvite jade krenula s priišpremama odmah stavlja Jedinstvo u kandidate za PL. Pa mi smo se jedva skupili 10 tak dana pred prvenstvo. Ja ću biti sretan ako oav ekipa ostane u ligi ako se klub stabilizuje i ako korak po korak budemo stvarali uslove za PL. Možda da smo ovako ove naše igrače imali i prošli godina a ne nekakve levate koji pošteno ne mogu loptu udariti možda bi danas imali zapaženu ulogu i ovoj ligi

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 avg 2016, 16:08

Čuvari grada...
Mi branimo ti čast, i zato vjeruj u nas !!!

SN on tour, Mostar away !!

slika

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 avg 2016, 16:38

Jeste da smo jedva skupili ekipu, ali ja uopšte nisam zadovoljan bodom iz Mostara protiv onakog Veleža znam da pretjerujem ali ako cemo se zadovoljavati bodom protiv onakih ekipa onda ne znam sta da očekujem u budućnosti našeg kluba.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 14 avg 2016, 16:52

Iceplayer je napisao/la:Jeste da smo jedva skupili ekipu, ali ja uopšte nisam zadovoljan bodom iz Mostara protiv onakog Veleža znam da pretjerujem ali ako cemo se zadovoljavati bodom protiv onakih ekipa onda ne znam sta da očekujem u budućnosti našeg kluba.

Pa očekuj mnogo teških utakmica vjerovatno s mnogo poraza i nerješenih rezultata. Toga svi moramo biti svjesni. Odigrali smo samo jednu pripremnu utakmicu i orat će još utakmica proći da se ekipa uigra. Fali nam kvalitetan igrač u sredini terena i jedan u napadu

Danas na RTV USK gostovanje u emisiji sa početkom u 17:15h! Gosti u studiju Ervin Smailagic Selam-Zele Tulic i jedan od nogometaša!!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 14 avg 2016, 16:59

Iceplayer je napisao/la:Jeste da smo jedva skupili ekipu, ali ja uopšte nisam zadovoljan bodom iz Mostara protiv onakog Veleža znam da pretjerujem ali ako cemo se zadovoljavati bodom protiv onakih ekipa onda ne znam sta da očekujem u budućnosti našeg kluba.
Jesi gledao utakmicu jucer ? Protiv onakvog Veleza koji je imao 3-4 stopostotne prilike,i da nije bilo Almina ne bih ni ovaj bod odnijeli.Mi u prvom poluvremenu centra nismo nikako presli,o sutu na gol da ne govorim.U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji i imali jednu dobru priliku.

Treba biti realan i ovaj Velez je kvalitetniji dosta od nas,barem indivindualno.Tu imas igraca koji su igrali PL,a kod nas ovi momci su igrali kantonalne lige.Treba biti realan i reci da je sa ovom sad ekipom veliki uspjeh da opstanemo u ligi,a dalje da ne pricam i ovaj bod iz Mostara je kao 3.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 avg 2016, 21:33

NjonjoVam je napisao/la:.....
:beba: :beba: :beba: A možeš i adminu izgleda da mu se sviđaš!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 avg 2016, 21:38

NebeskaSila96 je napisao/la:
Jesi gledao utakmicu jucer ? Protiv onakvog Veleza koji je imao 3-4 stopostotne prilike,i da nije bilo Almina ne bih ni ovaj bod odnijeli.Mi u prvom poluvremenu centra nismo nikako presli,o sutu na gol da ne govorim.U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji i imali jednu dobru priliku.

Treba biti realan i ovaj Velez je kvalitetniji dosta od nas,barem indivindualno.Tu imas igraca koji su igrali PL,a kod nas ovi momci su igrali kantonalne lige.Treba biti realan i reci da je sa ovom sad ekipom veliki uspjeh da opstanemo u ligi,a dalje da ne pricam i ovaj bod iz Mostara je kao 3.
Ma jarane naši nemaju snage za 15 minuta vrh 20 i to je to i tad smo nešto i napravili,do pauze se moramo krpiti ovako jeb.i.ga.Bilo je pitanje da li ćemo igrati,pa i o gašenju se pričalo od ovih bilmeza poput njonje i njemu sličnih!
Svaka čast za one momke što su došli na utakmicu,kapa do poda :tokralju:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 avg 2016, 21:58

emil02in je napisao/la: :beba: :beba: :beba: A možeš i adminu izgleda da mu se sviđaš!
Kao prvo nisam Admin vec sam Moderator, a kao drugo nisam ja ovdje 24/7 na forumu da vidim ko sta pise. Imate za prijavu posta i to je to.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 avg 2016, 22:21

GracanicaAA je napisao/la:
emil02in je napisao/la: :beba: :beba: :beba: A možeš i adminu izgleda da mu se sviđaš!
Kao prvo nisam Admin vec sam Moderator, a kao drugo nisam ja ovdje 24/7 na forumu da vidim ko sta pise. Imate za prijavu posta i to je to.
samo sam cestitao na osvojenom bodu Bišćanima,sta je tu loše??Akobogda i idući gost uzme bodove. Sportski se nadati :salut: :salut:
DRŽAVA TUZLA!!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 17 avg 2016, 12:35

Kad će biti gotove članske karte?

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 17 avg 2016, 13:28

Šta je sve zamrlo u zadnjih 10-tak dana ? Više niko ništa ne piše imal kakvih promjena.Jbt pa nemamo svi vremena da svako malo ideš na stadion da bi dobio neke informacije

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 avg 2016, 17:50

slika

Ovo smo cekali dugi niz godina, nasa djeca, od ovih 11 cak sestorica imaju 19 godina :D :clap: :clap:

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 19 avg 2016, 14:09

Sutra ako pobjedimo jednom nogom smo u PL... Sutra bi trebali upisati 3 boda , najvaznije je da se stadion ispuni i da publika zadovoljna napusti stadion borbom i zalaganjem bihackih momaka , onda je za ocekivati i nakon poraza od gorazda da stadion bude u istom ili vecem broju popunjen .. U ovoj ligi imaju 3-4 ekipe koje imaju jaci igracki kadar a ostali su svi tu u pet deka ....
SN96

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la fender13 » 19 avg 2016, 14:14

Mramic je napisao/la:Sutra ako pobjedimo jednom nogom smo u PL... Sutra bi trebali upisati 3 boda , najvaznije je da se stadion ispuni i da publika zadovoljna napusti stadion borbom i zalaganjem bihackih momaka , onda je za ocekivati i nakon poraza od gorazda da stadion bude u istom ili vecem broju popunjen .. U ovoj ligi imaju 3-4 ekipe koje imaju jaci igracki kadar a ostali su svi tu u pet deka ....
Vi ste već u PL tako je savez odlučio

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 19 avg 2016, 15:29

Kakva bolan PL :crazy: Po onome sto pricaju Evi i Zele po njihovom planu bi se iduce godine trebala PL napasti.Ove sezone je cilj sa ovim u prvoj polusezoni osvojiti sto vise bodova da uspijemo osigurat opstanak,a u drugoj polusezoni ce se pravit ekipa se sljedecu sezonu koja vjerojatno napada PL.ALi to je sve nebitno,sta ce nam PL ako je necemo moci igrat u Bihacu ? Od sezone 18/19 svaki stadion ce morat imat reflektore i jos neke stvari koje mi nemamo.Mi prvo moramo sredit stadion pa onda pricat o PL.

Ali ohrabruje ono sto Evi kaze da ima 5-6 ljudi mocnih(sa podrucja Banja Luke,Tuzle) koji su spremni ulozit svoj novac u Jedinstvo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.