Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

emil02in
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la emil02in » 20 feb 2015, 15:54

Ali kako samo Jusufu smeta kradja tih para,kako to da svi placaju a eto sad ispade sve je placeno? Jesu li to ljudi u KKSiroki IliAD KK Spars mahniti?
Savez je mutan i tu nema price ali i Jusuf se trpa gdje treba i ne treba .Ako vec hoce da ta ekipa igra nek im uplati kotizaciju i nek suti. Sta bi bilo da je Mirza tako reagovao na odluku da KK Turbina ne moze igrati play off u dvorani gdje je igrala prvenstvo? Gdje ovo vodi ,vodi tome da se unese losa atmosvera u reprezentaciju I da unisti jednu odlicnu generaciju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 20 feb 2015, 15:55

To sa Mladim Krajišnikom se ni meni nije svidjelo i to je greška, ali opet ti kažem sa njima moraš igrati po principu dogovora. Vidiš da su i klubovi iz RS-a podržali Haruna u tome tj počeli su prvenstvo. MOžda je Harun dobio nešto drugo zauzvrat što su uletitli u takmičenje. Jako je teško to sve pohvatati. I u RS-u imaju dvije struje što se te ženske tiče itd itd a svi zatežu i si imaju ruku negdje u strukturama saveza. Sve to treba izbalansirati a vjeruj mi svi zatežu ko političati i gledaju sebe a ne sport u cijelini.
Podržali su oni koji žele Brani da vide leđa od ranije, zato i kažem dok se oni ne posvađaju i zakrve, obična raja pojma nema kakve se stvari mlate iza leđa, zato je smiješno svađati bez veze, nego treba uzeti kokice i gledati kada to počne, i već jednom razbiti taj mit da imaju bez grješni ljudi u savezu.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 feb 2015, 16:10

kim je napisao/la:
To sa Mladim Krajišnikom se ni meni nije svidjelo i to je greška, ali opet ti kažem sa njima moraš igrati po principu dogovora. Vidiš da su i klubovi iz RS-a podržali Haruna u tome tj počeli su prvenstvo. MOžda je Harun dobio nešto drugo zauzvrat što su uletitli u takmičenje. Jako je teško to sve pohvatati. I u RS-u imaju dvije struje što se te ženske tiče itd itd a svi zatežu i si imaju ruku negdje u strukturama saveza. Sve to treba izbalansirati a vjeruj mi svi zatežu ko političati i gledaju sebe a ne sport u cijelini.
Podržali su oni koji žele Brani da vide leđa od ranije, zato i kažem dok se oni ne posvađaju i zakrve, obična raja pojma nema kakve se stvari mlate iza leđa, zato je smiješno svađati bez veze, nego treba uzeti kokice i gledati kada to počne, i već jednom razbiti taj mit da imaju bez grješni ljudi u savezu.
Nisam rekao ja da je iko bezgrešan, ako si me tako prvobitno shvatio, nego samo da ovo što Juka priča i ovaj njegov menadžer nema smisla. Uostalom što kaže ovaj @emil trebao je i MIrza reagovati tako za Turbinu pa sutra Nihad za Bosnu itd itd. NIdje veze, a naravno ovi iz sportsport to malo zakuhaju sa ovim Enesom i sve pet.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2015, 16:16

sta je s Jukom :?: ocito da ovo radi neko u njegovo ime zasto momak od 20 godina da se bavi radom saveza omladinskim takmicenjima itd mislim da nije puno ni upucen ali neko ga dobro koristi da bi napadao Harauna i KS BIH

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 feb 2015, 17:06

Ovo je očigledno da se radi na prepucavanju savez vs Trnovčević, ne znam koliko mi neko valjao u životu, ovo ne bi smio sebi dozvoliti, da služi kao nečija marioneta :facepalm: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 feb 2015, 17:37

Juka je sirovina kojeg je menadžer uzeo pod svoje tako da me ne čudi ovo zadnje saopštenje vjerujem da neće ni igrati za reprezentaciju,ovi orkestrirani ataci na KSBiH su želja za nekom isprovociranom reakcijom pa da bi rekli eh zbog toga i toga neću doći..Jadno i bijedno Juka da se interesuje za košarku u BiH kupio bi neke patike olmadincima i podijelio,a ne slikavo se snjima..Što se mene tiće nek mu je sa srećom,ovdje je definitivno kraj i jasno je da Jusuf je taj koji je presudio..

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 20 feb 2015, 17:42

Ja vjerujem Jusufu Nurkicu a ne vjerujem Harunu Mahmutovicu i Dini Konakovicu.
Ja vjerujem da Jusuf Nurkic iskreno zeli prosperitet bh kosarke a da pomenuti dvojac iskreno najvise zeli svoj licni prosperitet.
Ja vjerujem Jusufu a i vi biste trebali,manje bi vas levatili raznorazni Konakovici i Mahmutovici.

Samo deri Jusufe,šutnja i klimanje su nas i doveli dovde.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 feb 2015, 18:07

Rusilac je napisao/la:Ja vjerujem Jusufu Nurkicu a ne vjerujem Harunu Mahmutovicu i Dini Konakovicu.
Ja vjerujem da Jusuf Nurkic iskreno zeli prosperitet bh kosarke a da pomenuti dvojac iskreno najvise zeli svoj licni prosperitet.
Ja vjerujem Jusufu a i vi biste trebali,manje bi vas levatili raznorazni Konakovici i Mahmutovici.

Samo deri Jusufe,šutnja i klimanje su nas i doveli dovde.
+1 :!: :!:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 18:09

zgembo89 je napisao/la:Juka je sirovina kojeg je menadžer uzeo pod svoje tako da me ne čudi ovo zadnje saopštenje vjerujem da neće ni igrati za reprezentaciju,ovi orkestrirani ataci na KSBiH su želja za nekom isprovociranom reakcijom pa da bi rekli eh zbog toga i toga neću doći..Jadno i bijedno Juka da se interesuje za košarku u BiH kupio bi neke patike olmadincima i podijelio,a ne slikavo se snjima..Što se mene tiće nek mu je sa srećom,ovdje je definitivno kraj i jasno je da Jusuf je taj koji je presudio..
bas si zgembo ako mislis da ce patike pomoci omladincima a ne ovakve stvari..ovde je jedino jasno da nas savez nije cist ni malo....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2015, 18:34

meni Jussuf uopšte nije jasan :crazy: :crazy: sta zeli da dokaze :?: smijeniti Haruna zasto :?: nikad bolje omladinske selekcije nismo imali ,A reprezentacija na EP sa velikim mogucnostima , vrhunski selektor ,pa i ova liga oko joj je rijec je veliko za mlade kosrkase , Teletovic i ekipa podrzali Haruna KS BIH .

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 19:30

a ljudi vi sve napad na Haruna a mozda je vise napad na predsjednika Konakovica?

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 20 feb 2015, 19:53

Forlan je napisao/la:Otvorite ljudi oči :ljepota: Za Haruna pišu kojekakvi portalčići i novinari za 50 KM.Dosta je Ušanovića,Pušina,Konakovića,Mahmutovića.....
:thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2015, 21:19

juanitomaravillaa je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Otvorite ljudi oči :ljepota: Za Haruna pišu kojekakvi portalčići i novinari za 50 KM.Dosta je Ušanovića,Pušina,Konakovića,Mahmutovića.....
:?: :?: :?: :?:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 20 feb 2015, 22:51

Dok je god najbolji BIH kosarkas i kapiten reprezentacije Mirza Teletovic uz Haruna do tad i ja necu mjenjati misljenje

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 feb 2015, 01:04

Nikako ne mogu da povjerujem da Juka licno stoji iza ovog saopstenja. NBA igrac koji igra utakmice svaku drugu noc protiv najboljih kosarkasa na svijetu da tako detaljno proucava rad Saveza i da ide tako detaljno u organizaciju omladinske lige....joj sto ne mogu na rende kora.

Zar nije ocigledno da se pokusava narusiti i omalovaziti rad Saveza, koji istini za volju nije 100% cist, ali je najbolji kosarkaski Savez od nastanka BiH. Od totalnog rasula u kojem smo bili prije par godina dosli smo do toga da imamo sve omladinske selekcije i jos da one ucestvuju na prvenstvima, cak smo bili i domacini nekima, igramo veoma jake turnire, imamo odlicnu seniorsku reprezentaciju, odlicnog selektora...

Cak i ako postoje problemi oko organizacije omladinske lige i tih kotizacija za ucesce, kakve veze Jusuf Nurkic ima s time? Zasto bas on da se oglasi i javno napadne Savez zbog toga? Zasto ti klubovi koji smatraju da su osteceni ne izadju u javnost sa saopstenjima, a ne da koriste momka koji ocigledno jos nije toliko sazrio da moze donositi sam odluke.

Juka mani se tih likova koji iskoristavaju tvoje ime da bi postigli neke svoje ciljeve. Koncentrisi se na svoje igre u dresu Denvera i nastavi nas uveseljavati svaku noc, a onda zajedno sa Mirzom da nas sto dalje odvedes na Eurobasketu.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 21 feb 2015, 01:20

Interista je napisao/la:Dok je god najbolji BIH kosarkas i kapiten reprezentacije Mirza Teletovic uz Haruna do tad i ja necu mjenjati misljenje
Tako je! :thumbup:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2015, 01:47

Interista je napisao/la:Dok je god najbolji BIH kosarkas i kapiten reprezentacije Mirza Teletovic uz Haruna do tad i ja necu mjenjati misljenje
:thumbup:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 21 feb 2015, 02:06

Jeste Mirza bio uz Haruna u vezi onog konflikta izmedju Juke i Saveza ali ovo je nesto sasvim novo. Sigurno ni Mirza ne bi podrzao Savez ako je istina ono sto Juka prica. Volio bih kad bi Harun pokazao javnosti papire koje mogu dokazati da Juka prica suplju pricu a sve do tada ja sam na Jukinoj strani jer mislim da Juka kao jedan profesionalac ne bi dozvolio sebi tek tako da iznosi suplje price ovakve prirode jer su u pitanju mladi igraci. Mislim da je Juki prije svega stalo da u drzavi napreduje kosarka a ona jedino moze napredovati ako se bude ulagalo u mlade tako da svi vi koji pljujete po Juki i podrzavate Haruna odnosno Konakovica ste upravo one ovce kojima ni 20 godina siromastva i bijede nije bilo dovoljan dokaz da je 2014 bila sansa za promjene.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 feb 2015, 02:16

Vozdra raja :kafa:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 feb 2015, 02:32

Mirza1990 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Juka je sirovina kojeg je menadžer uzeo pod svoje tako da me ne čudi ovo zadnje saopštenje vjerujem da neće ni igrati za reprezentaciju,ovi orkestrirani ataci na KSBiH su želja za nekom isprovociranom reakcijom pa da bi rekli eh zbog toga i toga neću doći..Jadno i bijedno Juka da se interesuje za košarku u BiH kupio bi neke patike olmadincima i podijelio,a ne slikavo se snjima..Što se mene tiće nek mu je sa srećom,ovdje je definitivno kraj i jasno je da Jusuf je taj koji je presudio..
bas si zgembo ako mislis da ce patike pomoci omladincima a ne ovakve stvari..ovde je jedino jasno da nas savez nije cist ni malo....
vjerujem da ni Harun nije ispravan to sam vidio onog momenta kad je reko da je Aco Petrovic radio honorarno,a posle se ispostavilo da mu je dao 2x određenu sumu para znači oko njega se sve vrti,vjerovatno i ne polaže nikome račune ali ovakvo saopštenje od Juke ne podržavam ni najmanje pa ovo je očito da se svjesno ide u sukob sa ssavezom..Pa Juka ne zna sastvit 3 recenice,a dopusti da neko napiše u njegove ime format A4 tekst haman da ima jaku želju da ne igra za BiH,a ovi što misle da će igrati pa jel vam bgt logično da nakon svega rečenog neko ga dočeka na aerodromu raširenih ruku šta je se on našo da priča o nekakvoj korupciji što ne kaže da je Đedović posudio svojih 10.000KM savezu ..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.