Tri stranice pišete o Zebi

Nastavite o Zebi još jedno 5-6 stranica
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba....nikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red zbog Vedrana.
Tri stranice pišete o ZebiNiđe veze. Serdarević se oporavio
kao i Višća i Daka. Vidjećemo uskoro šta će biti. Kup nam je šansa mada ni u ligi nismo puno zaostali.
Nastavite o Zebi još jedno 5-6 stranica
Uprava napolje,Amare odlazinikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red.
ma nije da nemoze neg nece da potpiseLJOZEMAN je napisao/la:Ja kako sam razumio zeba ima jos mjesec dana ugovora sa rusima pa zato nemoze da potpise za ZELJU ,...........ALI SVEJEDNO DOBRO BI NAM DOSAO
sad vidite kako je nama..bistrikboy je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazinikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red.
Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničanahmedhz87 je napisao/la:sad vidite kako je nama..![]()
![]()
Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničanVirtu4l je napisao/la:sad vidite kako je nama..ahmedhz87 je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazi![]()
![]()
ma nasi protiv gorazda nisu ni potrcali a oni iz gorazda su se lomili,a ni teren nije valjo ko ni vrijeme a modricu cemo dobit 75%čamac je napisao/la:Ma i jest i nije. Nevjerujem baš da su se i goraždaci nešto lomili. Nema isprike za nenatrpavanje niželigaša taman da su vaterpolo igrali. Jest humanitarna jest loš teren, ali nema isprike. Kad se tu budu trpali petaci onda ćemo znati da smo blizu. Do tada strah, borba, neizvjesnost, čirevi, kamenje, visok pritisak itd.
Pa ako si vec bio, reci nam kakva je tekma bila ...maximus_genius je napisao/la:ma nasi protiv gorazda nisu ni potrcali a oni iz gorazda su se lomili,a ni teren nije valjo ko ni vrijeme a modricu cemo dobit 75%čamac je napisao/la:Ma i jest i nije. Nevjerujem baš da su se i goraždaci nešto lomili. Nema isprike za nenatrpavanje niželigaša taman da su vaterpolo igrali. Jest humanitarna jest loš teren, ali nema isprike. Kad se tu budu trpali petaci onda ćemo znati da smo blizu. Do tada strah, borba, neizvjesnost, čirevi, kamenje, visok pritisak itd.
ZBOG VEDRANA. Tako se završila rečenica ako već kvotaš i citiraš dio. Znači, kometarišem kako smo se razigrali protiv Slobode, ubili ih ko beba zvečku i onda se desilo šta se desilo i nakon pauze opet zabili samo jedan gol. To je sav moj komentar.bistrikboy je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazinikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red.
1. nismo krave zajedno čuvali da se tako obraćašMajka Grbavica je napisao/la:
cuj ovoga 1 gol molim te ubij se za dobrobit svih nas
Trenutno korisnika/ca: bojamora, nedimmmm1337 i 18 gostiju.