FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 13 okt 2009, 23:29

Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red zbog Vedrana.

Tri stranice pišete o Zebi :roll: Niđe veze. Serdarević se oporavio :mrgreen: kao i Višća i Daka. Vidjećemo uskoro šta će biti. Kup nam je šansa mada ni u ligi nismo puno zaostali.

Nastavite o Zebi još jedno 5-6 stranica
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 14 okt 2009, 00:57

nikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red zbog Vedrana.

Tri stranice pišete o Zebi :roll: Niđe veze. Serdarević se oporavio :mrgreen: kao i Višća i Daka. Vidjećemo uskoro šta će biti. Kup nam je šansa mada ni u ligi nismo puno zaostali.

Nastavite o Zebi još jedno 5-6 stranica
Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... Zajko Zeba.... :mrgreen:

Majka Grbavica
Kontakt:

Post Postao/la Majka Grbavica » 14 okt 2009, 01:26

nije dzokica buraz samo ti zamjeram nekoliko stvari ali OK....
zajko zeba zajko zeba zajko zeba :lol:
cuj ovoga 1 gol molim te ubij se za dobrobit svih nas
picke moderatori

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 okt 2009, 10:32

nikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red.
Uprava napolje,Amare odlazi :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 14 okt 2009, 10:36

Ja kako sam razumio zeba ima jos mjesec dana ugovora sa rusima pa zato nemoze da potpise za ZELJU ,...........ALI SVEJEDNO DOBRO BI NAM DOSAO :lol:

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 okt 2009, 10:44

LJOZEMAN je napisao/la:Ja kako sam razumio zeba ima jos mjesec dana ugovora sa rusima pa zato nemoze da potpise za ZELJU ,...........ALI SVEJEDNO DOBRO BI NAM DOSAO :lol:
ma nije da nemoze neg nece da potpise

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2009, 11:17

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 okt 2009, 11:31

Baš slabo trpamo. Naredna četiri kola nam treba 10 bodova odnosno 14 do kraja polusezone ako hoćemo nešto. Sve ispod toga, teško do Europe obzirom da na proljeće gostujemo svim glavnim konkurentima.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2009, 11:39

J.biga, trebali su juce u Gorazdu da daju svoj maksimum, da se lome i da ginu po terenu i sve to u nebitnoj utakmici a pred prvenstvenu. Treba samo u glavi zamisliti kakav je teren bio tamo. Dovoljno je pogledati Grbavicu juce. Da se par igraca povrijedilo, gluho bilo, onda bi kukali sto su ginuli, sto nisu samo onako izasli da trckaraju i slicno. Najbitnije u svemu je da su svi zavrsili utakmicu pez povreda, j.bo rezultat.
AMAR OSIM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2009, 11:44

Teren u Goraždu je obično jedan od boljih u državi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 okt 2009, 11:46

Ma i jest i nije. Nevjerujem baš da su se i goraždaci nešto lomili. Nema isprike za nenatrpavanje niželigaša taman da su vaterpolo igrali. Jest humanitarna jest loš teren, ali nema isprike. Kad se tu budu trpali petaci onda ćemo znati da smo blizu. Do tada strah, borba, neizvjesnost, čirevi, kamenje, visok pritisak itd.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2009, 11:53

Neka oni trpaju, ako mogu, u PL a ove humanitarne utakmice me ne zanimaju. Otisli, odigrali, usrecili ljude i vratili se bez povreda. Rezultat nebitan. U subotu u Modrici neka zabiju dva i to je to .. ;)
AMAR OSIM

ahmedhz87
Kontakt:

Post Postao/la ahmedhz87 » 14 okt 2009, 12:15

bistrikboy je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Dobili 1:0 i vratili se starom običaju zabijanja od o do 1 gola po utakmicama. Sad bih lajao al nije red.
sad vidite kako je nama.. :x :x :x

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2009, 12:16

ahmedhz87 je napisao/la:sad vidite kako je nama.. :x :x :x
Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničan 8-)
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 14 okt 2009, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 okt 2009, 12:19

Virtu4l je napisao/la:
ahmedhz87 je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazi :!:
sad vidite kako je nama.. :x :x :x
Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničan 8-)[/quote]
A ja mislim da je ahmed pitar :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2009, 12:31

Nije ahmed pitar, on je hordA zla .. :mrgreen:
AMAR OSIM

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 14 okt 2009, 15:40

čamac je napisao/la:Ma i jest i nije. Nevjerujem baš da su se i goraždaci nešto lomili. Nema isprike za nenatrpavanje niželigaša taman da su vaterpolo igrali. Jest humanitarna jest loš teren, ali nema isprike. Kad se tu budu trpali petaci onda ćemo znati da smo blizu. Do tada strah, borba, neizvjesnost, čirevi, kamenje, visok pritisak itd.
ma nasi protiv gorazda nisu ni potrcali a oni iz gorazda su se lomili,a ni teren nije valjo ko ni vrijeme a modricu cemo dobit 75% ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 okt 2009, 16:00

maximus_genius je napisao/la:
čamac je napisao/la:Ma i jest i nije. Nevjerujem baš da su se i goraždaci nešto lomili. Nema isprike za nenatrpavanje niželigaša taman da su vaterpolo igrali. Jest humanitarna jest loš teren, ali nema isprike. Kad se tu budu trpali petaci onda ćemo znati da smo blizu. Do tada strah, borba, neizvjesnost, čirevi, kamenje, visok pritisak itd.
ma nasi protiv gorazda nisu ni potrcali a oni iz gorazda su se lomili,a ni teren nije valjo ko ni vrijeme a modricu cemo dobit 75% ;)
Pa ako si vec bio, reci nam kakva je tekma bila ...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2009, 16:14

bistrikboy je napisao/la:
ZBOG VEDRANA. Tako se završila rečenica ako već kvotaš i citiraš dio. Znači, kometarišem kako smo se razigrali protiv Slobode, ubili ih ko beba zvečku i onda se desilo šta se desilo i nakon pauze opet zabili samo jedan gol. To je sav moj komentar.
Prvi sam se svađao sa likovima koji misle i nadaju se da možemo biti šampioni, što se mene tiče SAMO HRABRO I PONOSNO. Trka, trud i ništa više. Uprati malo ko šta piše a ne samo bezveze da nabiješ komentar. Ne trpaj me u vreću sa klocevima koji misle da svaku tekmu trebamo trpati po 5-6 komada i da moramo biti prvi. Dug je moj navijački staž ;)

Edit: zaboravih da dodam na pojavu kaljuge umjesto terena što je isto "divna" vijest.
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 14 okt 2009, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2009, 16:18

Majka Grbavica je napisao/la:
cuj ovoga 1 gol molim te ubij se za dobrobit svih nas
1. nismo krave zajedno čuvali da se tako obraćaš
2. nepismen si
3. od.****

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, nedimmmm1337 i 18 gostiju.