Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jedno je sigurno, Real je dobio extra igrača na lijevoj strani idućih 6-7 godina sigurno. Naravno, ako se zadrži toliko dugo u Realu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
napokon
necu gledati kloca marcela vise
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Kako znas da nece igrati lijevog beka? Taj kloc je bio najbolji asistent Real Madrida uz Gutija prosle sezonetax je napisao/la:napokon
Dje nadje ti sad Cambiassa?majestic24 je napisao/la:Mene bas zanima kakvu ce formaciju igrati Murinho u Realu. Mislim da ce to biti 4-3-3 s Ronaldom i Di Mariom kao krilima,a u veznom redu ce biti Xabi Alonso i Cambiaso (ako Benitez dovede Mascherana u Inter,mislim da ce i Murinho Estebana) a ispred njih ce biti Kaka.
Samo ce i kod vas biti rasprodaje sigurno. Hoce li biti ono "Marka,marka,sve po marku...kupis dva platis jedan![]()
Uglavnom uvjeren sam da Di Maria nije doveden da igra u prvom sastavu nego da sjedi na klupi
nece brnjo hvala Bogu
-----casilias---------------
maicon-------ramos--------pepe(albiol)--------arbeloa
.................xabi-------lass(pepe).........
.......cr...............kaka...................di maria--
--------------------benzema(raul)---------------------
out:marcelo diara m higuain drente
-----casilias---------------
maicon-------ramos--------pepe(albiol)--------arbeloa
.................xabi-------lass(pepe).........
.......cr...............kaka...................di maria--
--------------------benzema(raul)---------------------
out:marcelo diara m higuain drente
marsej mali tim
marsej mali tim
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Higuain out
Pa on im je mozda najbolji igrac i da ga prodaju
Ee moj tax 
sigurno im je on najbolji igracbavarian_bk je napisao/la:Higuain outPa on im je mozda najbolji igrac i da ga prodaju
Ee moj tax
marsej mali tim
marsej mali tim
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kljucna rijec " MOZDA "tax je napisao/la:sigurno im je on najbolji igracbavarian_bk je napisao/la:Higuain outPa on im je mozda najbolji igrac i da ga prodaju
Ee moj tax
![]()
![]()
------------------------------------------Casiljas--------------------------------------------------
------Maicon--------S. Ramos-------------------------Pepe------------------------Arbeloa----
---------------------------------------X. Alonso---------------------------------------------------
-----C. Ronaldo-------------------------------------------------------------Di Maria-----------
----------------------------------------Kaka------------------------------------------------------
------------------------------Raul--------------Higuain------------------------------------------
Jose Mourinho
------Maicon--------S. Ramos-------------------------Pepe------------------------Arbeloa----
---------------------------------------X. Alonso---------------------------------------------------
-----C. Ronaldo-------------------------------------------------------------Di Maria-----------
----------------------------------------Kaka------------------------------------------------------
------------------------------Raul--------------Higuain------------------------------------------
Jose Mourinho
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
[youtube][/youtube]
ja ga ne bi ni u zelju
ja ga ne bi ni u zelju
marsej mali tim
marsej mali tim
Znao je da je bio offside, pa vidis da je momak posten.tax je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja ga ne bi ni u zelju
Zeljeznicar za zivot cijeli !
E moj Mourinho ti s tom formacijom ne bih dobio ni FK TorpedoEdinTM87 je napisao/la:------------------------------------------Casiljas--------------------------------------------------
Jose Mourinho
Casillas
??? - Ramos - Pepe - ???
C.Ronaldo - Xabi - Lass - Di Maria
Kaka - Higuain
A i ti kralju nisi puno bolji,gdje tog Kaku stavi ziv bio 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kralju, care, prestolonasljedniče...miky_hz je napisao/la:A i ti kralju nisi puno bolji,gdje tog Kaku stavi ziv bio
za Kaku je namjenjena pozicija iza špica, kao polušpic, valjda imaš nešta u glavni da skontaš
Strauss je napisao/la:
E moj Mourinho ti s tom formacijom ne bih dobio ni FK Torpedo
Casillas
??? - Ramos - Pepe - ???
Kaka - Higuain
yebo Real bez legende! Pa Raul za onih deset minuta sto provede na terenu, uradi vise nego sve te ''zvijezde'' zajedno.
Gdje ode ovaj Real, tugo moja
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eh ova generacija sa Hierom , Elgerom i Makeleleom je jedina koja mi je bila nesto draga1921 je napisao/la:Strauss je napisao/la:
E moj Mourinho ti s tom formacijom ne bih dobio ni FK Torpedo
Casillas
??? - Ramos - Pepe - ???
Kaka - Higuain
yebo Real bez legende! Pa Raul za onih deset minuta sto provede na terenu, uradi vise nego sve te ''zvijezde'' zajedno.
Gdje ode ovaj Real, tugo mojaKad se samo sjetim Morientesa, Gutija, Carlosa,Salgada,Figa,Helgiere,Herere,Makelela,Zidana....
Poluspic da ali ti to nisi fino nacrtao pa je ispalo kao da je spic zato sam i ja prokomentirao...ugl Mou ce raditi ovu formaciju ko sto je sa Interom bila to je licilo na 4-3-3 sa krilima koja se vracaju nazad i sa dva defanzivna vezna ti si to mislim i zamislio samo nisi fino napisao-nacrtao tu formaciju pa je doslo do zabune sa moje straneStrauss je napisao/la:kralju, care, prestolonasljedniče...miky_hz je napisao/la:A i ti kralju nisi puno bolji,gdje tog Kaku stavi ziv bio
za Kaku je namjenjena pozicija iza špica, kao polušpic, valjda imaš nešta u glavni da skontaš
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A jbg svi hoće Marcela izbacit,a Marcelo mora da igra
Casillas
Maicon Ramos Pepe Marcelo
Xabi Lass
Ronaldo Kaka Di Maria
i Higuain(jedan jedini najbolji napadač na svijetu i još štošta)
Casillas
Maicon Ramos Pepe Marcelo
Xabi Lass
Ronaldo Kaka Di Maria
i Higuain(jedan jedini najbolji napadač na svijetu i još štošta)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Srećom pa se tebe nista ne pita, Ronaldo je sa dva metra masio prazan gol, pa ni njega ne bi jel? Al kao sto rekoh srecom da se ti ne pitas ni u svojoj štali a kamoli gdje drugo.tax je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja ga ne bi ni u zelju
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne izmišljajte toplu vodu
Poznavajući Mourinha 4-2-3-1 formacija
..............Casillas..............
Maicon..Ramos...Pepe..Marcelo
..........Xabi......Lass...........
Ronaldo.......Kaka.........???????
..............Higuain...............
Umjesto ??????? Matta i ćao

Poznavajući Mourinha 4-2-3-1 formacija
..............Casillas..............
Maicon..Ramos...Pepe..Marcelo
..........Xabi......Lass...........
Ronaldo.......Kaka.........???????
..............Higuain...............
Umjesto ??????? Matta i ćao
Umjesto tih ???? je Di Maria 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.