FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
AMAR OSIM!!!
Kako, kad aldin kaže da može.csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar njih to treba da zanima ?csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.

Ganjaju nasi,al cifra nije mala jace od 200 milja koliko sam ja cuo.
AMAR OSIM!!!
Ma mogu uslovljavati a i ne moraju.... Sad je do policije dali ce progledati kroz prste ili nece... Protiv Borca je bio posudjen agregat rezervni. Valjda i to sad urade da bi se odigrala nocna tekmaKapitenK je napisao/la:Zar njih to treba da zanima ?csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
- amazon
- Kontakt:
Kao sto sam pisao ranije igramo nocnu utakmicu u 19:30h.csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Aldin postao insajder...amazon je napisao/la:Kao sto sam pisao ranije igramo nocnu utakmicu u 19:30h.csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.

«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
Zar nije ovaj BHT trebao prenosit utakmicu?
-
- Kontakt:
Jedva cekam nasu međusobnu utakmicu mislim da ce bit pravi praznik nogometa,imamo dobru seriju i mi i vi,a Grbavica ce bit sigurno dobro ispunjena,nadam se da nece i nas policija ****,i da nas nece vracat bezveze to im je postala praksa u zadnje vrijeme vrate vazda 50 -100 ljudi ko fol nema se dokumenata i gluposti ostale.
Mislim da je tekma u 18h i da je vec dogovoreno tako. A u TZ ocekujem bas nocnu tekmu ako poprave reflektoramazon je napisao/la:Kao sto sam pisao ranije igramo nocnu utakmicu u 19:30h.csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
- amazon
- Kontakt:
Tako nesto, 19h ili 18h.Alleenn je napisao/la:Mislim da je tekma u 18h i da je vec dogovoreno tako. A u TZ ocekujem bas nocnu tekmu ako poprave reflektoramazon je napisao/la:Kao sto sam pisao ranije igramo nocnu utakmicu u 19:30h.csh je napisao/la:Nece se igrat nocne dok se ne obezbjedi zamjensko napajanje,policija neda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Koji je razlog pa ne ubacujete Djermanovica, je li to krampa lik ili sta, doveden je k'o veliko pojacanje a ono nista?
Kakva je ono izmjena Blagojevic-Sadikovic

Kakva je ono izmjena Blagojevic-Sadikovic

PovrijedjenLakoste je napisao/la:Koji je razlog pa ne ubacujete Djermanovica, je li to krampa lik ili sta, doveden je k'o veliko pojacanje a ono nista?
Kakva je ono izmjena Blagojevic-Sadikovic![]()
![]()
![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
a Mailson?irfo je napisao/la:PovrijedjenLakoste je napisao/la:Koji je razlog pa ne ubacujete Djermanovica, je li to krampa lik ili sta, doveden je k'o veliko pojacanje a ono nista?
Kakva je ono izmjena Blagojevic-Sadikovic![]()
![]()
![]()
![]()
Fkt ova izmjena je bila kriminalna,pa lik bio najbolji sto se zelje tice i on ga izvede,a bekric i zahirovic nidje veze sve nesto na ho ruk,nazor

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
ne kontam zasto toliko napadate trenera i igrače zbog poraza??Pa izgubili ste od trenutno najbolje ekipe u Pl lkoja igra svaku tekmu protiv sudaca i protivnika a opet su pobjednici
.Nista nije gotovo još,ima revans pa vasi mogu dati2 komada na Tušnju,samo je pitanje koliko će primiti...pozzzz za sve ok navijače 

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pusti kretene i pubertetlije koje imaju dodira sa fudbalom samo preko Fife/pesa, svima je bilo jasno da ce poraz doci, da je težak poraz jeste ali za vikens opet na grbavicu i po pobjedu protiv TravnikaVelikiKemo je napisao/la:ne kontam zasto toliko napadate trenera i igrače zbog poraza??Pa izgubili ste od trenutno najbolje ekipe u Pl lkoja igra svaku tekmu protiv sudaca i protivnika a opet su pobjednici.Nista nije gotovo još,ima revans pa vasi mogu dati2 komada na Tušnju,samo je pitanje koliko će primiti...pozzzz za sve ok navijače

Koliki je kapacitet juga na Grbavici ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Google [Bot], Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 36 gostiju.