Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 avg 2012, 18:39

Gistro_Bancho je napisao/la:Mene samo jedna stvar zanima, a to je šta više u reprezentaciji radi Bešić???

Kao što to sinoć Krstić zvani tri tačkice reče, probao ga je Safet na lijevom, na desnom boku, kao štopera, kao zadnjeg veznog... Čovjek nije kvalitet da igra za reprezentaciju to je i više nego očigledno i na jednom od ovih mjesta nije zadovoljio. Ali nije to fazon, fazon je koji je on qrac pa da se on isprobava na svim mjestima? Je li on MORA biti član zmajeva? Pa taj čovjek igra/ne igra u amaterskim ekipama BL?!?

On po meni nije kvalitet ni za mlade reprezentacije, a kamoli ove.

Ono što me zanima, je li i njemu brat od telećeg pogleda menadžer?
Bravo to je to !!! svaka cast !!! davno sam ja govorio da je taj Besic kanta od igraca i da nesmije da pridje ni blizu reprezentaciji !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 16 avg 2012, 23:16

Iza Bešića stoji manandžerska agencija LIAN SPORTS. Inače njihovi igrači su i Jovetić, Marin, Behrami, Ljajić, Misimović, Pantelić, Lazar Marković, Fatos Beqiraj, Štilić...

A Sead Sušić i njegova agencija "drže" Zahirovića, Anela Hadžića, Antona Maglicu (Hajduk), Seadova sina Tin-Svena Sušića itd...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 avg 2012, 23:22

Neznam jel se smijati ili plakati kad procitas "Besic je kanta" haha. Pa profesori fudbala, crkli od muke, ali Besic je za Zahirovica majka i Bog. A jos dvije godine mladji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 17 avg 2012, 09:56

pa docente fudbala objasni nam, prosvijetli nas kako je to Bešić za Zahirovića igračina? Baš me zanima....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 avg 2012, 00:25

slika
kako ja gotovim ovog covjeka masina 8-)

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 22 avg 2012, 16:34

Poginula majka Gordana Bunoze.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 16:37

limenka je napisao/la:Poginula majka Gordana Bunoze.
... R.I.P.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 avg 2012, 16:38

zizu1991 je napisao/la:
... R.I.P.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 22 avg 2012, 16:53

" onclick="window.open(this.href);return false;

Miske v. Ibi 8-)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 22 avg 2012, 23:20

SirAlexFerguson je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
... R.I.P.
Neka pociva u miru !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 avg 2012, 13:44

kakvo je stanje sa Bicakcicem? Mislim papiri i to? gledam opet je bio odlican u ekipi, kako je presao u drugu ligu kao da se je preporodio! da hoce i Besic da prede u St.Pauli to bi bilo super!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

MustafaP
Kontakt:

Post Postao/la MustafaP » 30 avg 2012, 11:40

Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. pokara i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 31 avg 2012, 11:06

MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. pokara i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
Dzeko redovno prouci kad izlazi, Pjanic isto tako, a Nadarevic usred Portugala uradio sedzdu na stadionu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 31 avg 2012, 11:36

a neki se prekrste kad ulaze.sad sa zaista kombinovanom repkom 3 boga su na nasoj strani ,moramo se napokon plasirati
Ajvatar

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 31 avg 2012, 13:28

katalinski je napisao/la:a neki se prekrste kad ulaze.sad sa zaista kombinovanom repkom 3 boga su na nasoj strani ,moramo se napokon plasirati
:mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2012, 15:16

katalinski je napisao/la:a neki se prekrste kad ulaze.sad sa zaista kombinovanom repkom 3 boga su na nasoj strani ,moramo se napokon plasirati
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 sep 2012, 13:32

Izgleda da ćemo gledati Šunjića u prvih 11.
Boris Pandža, reprezentativac Bosne i Hercegovine, jučer se povrijedio u utakmici između Mechelena i Beerschota, a prve pretpostavke su da je riječ o težoj povredi.

Mechelen je izgubio od Beerschota sa 2:0 na svom terenu, a Pandža je iz igre morao izaći u 69. minuti kada ga je zamijenio Boubacar Diabang Dialiba, nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

"Znao sam da se nešto ozbiljno događa. Pretpostavljam da se radi o meniskusu, ali neću davati nikakve izjave prije pregleda, koje ću imati u ponedjeljak", rekao je Pandža belgijskim medijima.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine za pet dana počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Kako stvari stoje, Safet Sušić naći će se u problemima za utakmice sa Lihtenšajnom i Latvijom, jer vjerovatno neće moći računati na Pandžu.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 13:37

Sad ce Pape veznog na stopera

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 sep 2012, 13:42

Evo i Emira na nosilima iznesose :o

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.