Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Espanyol-Malaga oba daju gol 1.85
Espanyol-Malaga oba daju i 3+ 2.35
Espanyol-Malaga over 1.5 1.pol. 2.90
Espanyol-Malaga oba daju i 3+ 2.35
Espanyol-Malaga over 1.5 1.pol. 2.90
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 29 okt 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
sarajevo81
- Kontakt:
Chelsea XI v Arsenal: Schwarzer; Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand; Mikel, Essien; De Bruyne, Mata, Willian; Eto'oHaHu1x2 je napisao/la:jedino mi se ne svidja conga i taj celzi nez kakve ce postave biti , ako budu 2. proslo jeConsigliere je napisao/la:Narodni:
Janowicz 1.25
Tsonga 1.55
Emmen 1.45
Wisla 1.50
United 1.40
Chelsea x2 1.40
Fulham x2 1.40
Barcelona 2&3+ 1.65
Kvota: 20.44
Uplata: 3.00 KM
Arsenal XI v Chelsea: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Ryo, Bendtner
Znali neko kada će ovi na wwinu ubaciti igrače over/under ? 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
očekivano ulm do pobjede...koševa nije bilo puno ali dobro barem dvojka prođe, što se monsa tiče također očekivano prošlo lagano underzgmiky je napisao/la:Paris-Ulm 1.pol. 2 2.50
Paris-Ulm over 159.5 1.85
mislim da će švabe dobiti prvo poluvrijeme a moguće i utakmicu, očekujem veći broj koševa pa mislim da ide preko
Gravelines-Mons Hainaut / Mons under 67.5 1.85
mislim da je previsoka granica na goste iz razloga što to nije šuterski raspoložena ekipa na gostujućim utakmicama, barem što se ovog natjecanja tiče a protivnik im je momčad koja igra sjajnu obranu, primili su samo 69 koševa u Valenciji koja je barem tri puta bolja ekipa od belgijaca dok im je Telekom Bonn koji inače zabija više ostao samo na 66 koševa a obzirom su gosti dali samo 56 Zaragozi na prošlom gostovanju zvuči kao nemoguća misija da ovdje ide preko.
Miamu - Chicago 1 1.60
Pocetak sezone i prve utakmice su uvijek teske za pogoditi, Bullsi su u pripremnim mecevima imali sve pobjede 8-0 omjer, dok je Miami imao par poraza, ali treba reci da su vecinom odmarali velike zvijezde. Veceras dajem malu prednost Heat-u zbog domaceg terena ali i velikog LBJ-a, jos kad se tu doda Wade i odlicni Bosh koji je u pripremama igrao na visokom nivou onda je Miami sigurno favoriti i blize pobjedi u ovoj neizvjesnoj utakmici.
Rose 22,5 OVER 1.85
Nakon 18 mjeseci pauze napokon ce u jednoj zvanicnoj utakmici na parket izaci covjek koji Bullsima predstavlja 50% ekipe, zeljan igre i pobjeda sigurno zeli da se dokaze pred NBA prvacima, u pripremama je igrao odlicno popravio je sut a ulaz pod kos je puno bolji nego sto je bio prosli sezona, njegov prosjek u zadnje 5 utakmica pripremnih je bio oko 26 poena za minutazu ispod 30 minuta, tako da ova granica od 22 i nije nemoguca, pogotovo kad se uzme u obzir da ce Rose igrati sigurno 37-38 min, ocekuje se neizvjesna utakmica a kud ces veci motiv u prvoj utakmici sezone od meca sa prvacima i zeljom da se dokazes nakon duge pauze.
Paul 17,5 UNDER 1.85
Ukratko ocekujem laganu pobjedu Clippersa, jednostavno ne vidim kako bi to LA mogao da pruzi neki zesci otpor gostima, a u tom slucaju i Paul-a ocekujem ispod zadane granice, mislim da veceras nece biti potrebe da se toliko trosi u napadu.
Sretno svima
Pocetak sezone i prve utakmice su uvijek teske za pogoditi, Bullsi su u pripremnim mecevima imali sve pobjede 8-0 omjer, dok je Miami imao par poraza, ali treba reci da su vecinom odmarali velike zvijezde. Veceras dajem malu prednost Heat-u zbog domaceg terena ali i velikog LBJ-a, jos kad se tu doda Wade i odlicni Bosh koji je u pripremama igrao na visokom nivou onda je Miami sigurno favoriti i blize pobjedi u ovoj neizvjesnoj utakmici.
Rose 22,5 OVER 1.85
Nakon 18 mjeseci pauze napokon ce u jednoj zvanicnoj utakmici na parket izaci covjek koji Bullsima predstavlja 50% ekipe, zeljan igre i pobjeda sigurno zeli da se dokaze pred NBA prvacima, u pripremama je igrao odlicno popravio je sut a ulaz pod kos je puno bolji nego sto je bio prosli sezona, njegov prosjek u zadnje 5 utakmica pripremnih je bio oko 26 poena za minutazu ispod 30 minuta, tako da ova granica od 22 i nije nemoguca, pogotovo kad se uzme u obzir da ce Rose igrati sigurno 37-38 min, ocekuje se neizvjesna utakmica a kud ces veci motiv u prvoj utakmici sezone od meca sa prvacima i zeljom da se dokazes nakon duge pauze.
Paul 17,5 UNDER 1.85
Ukratko ocekujem laganu pobjedu Clippersa, jednostavno ne vidim kako bi to LA mogao da pruzi neki zesci otpor gostima, a u tom slucaju i Paul-a ocekujem ispod zadane granice, mislim da veceras nece biti potrebe da se toliko trosi u napadu.
Sretno svima
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
SUtra nasu ligu sve keceve porokat, pa kud puklo da puklo..mozda celik x ovo ostalo 1 
Fordinjo je napisao/la:Singl
Today 20:45 Atalanta Bergamasca - Inter Milan 2 @2,00
Tiket
Today 20:35 Stenhousemuir FC - Rangers FC 2 @1,22
Today 20:45 Atalanta Bergamasca - Inter Milan Double chance X2 @1,25
Today 20:45 Arsenal FC - Chelsea FC Does Chelsea FC score at least one goal? Yes @1,22
Today 20:45 Birmingham City - Stoke City Double chance X2 @1,27
Today 22:00 Celta de Vigo - FC Barcelona 2 @1,30
@3.07
bravo fordinjo! šta ćemo od snookera? mislim se uzet maflina, binghama i wenbu.. sve skupa kvota 10,58 A ne bi se začudio da svi prođu dalje..
A gdje je tek Stevens.. Kvota 2,90 a sinoć izbacio četverostrukog svjetskog prvaka Higginsa.. Uh.. Puno dobrih parova, treba se samo odlučit
A gdje je tek Stevens.. Kvota 2,90 a sinoć izbacio četverostrukog svjetskog prvaka Higginsa.. Uh.. Puno dobrih parova, treba se samo odlučit
U desetom selu živi Antuntun!
PAŽNJA!!
Kruže priče da meksikancima (Club America) večeras fali trener i 10 igrača (među kojima su prvi golman i svi defenzivci).. Kvota na Tigres već pala na 2,00.. Kod mene se spustila čak na 1.90 tako da ću ih pokušat hvatat u hendikepu na 3,30.
Sretno tko uzme..
Kruže priče da meksikancima (Club America) večeras fali trener i 10 igrača (među kojima su prvi golman i svi defenzivci).. Kvota na Tigres već pala na 2,00.. Kod mene se spustila čak na 1.90 tako da ću ih pokušat hvatat u hendikepu na 3,30.
Sretno tko uzme..
U desetom selu živi Antuntun!
Drug, nemoj se zaletat'. Isto je bilo prije dva dana protiv Pueble (doduse, kod kuce). Kvota sa 1,4 skocila do 1,8 i 3:1 zavrsilobevanda4 je napisao/la:PAŽNJA!!
Sretno tko uzme..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Miami @1,5
LeBron vise od 26,5 @1,85
D.Rose vise od 22,5 @1,85
Kvota: 5,13
Neka sezona krene sa stilom
LeBron vise od 26,5 @1,85
D.Rose vise od 22,5 @1,85
Kvota: 5,13
Neka sezona krene sa stilom
-
gojzerica
- Kontakt:
Rose više
James više
Deng manje
James više
Deng manje
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 29 okt 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
I Wade manje, i kvota 11,7gojzerica je napisao/la:Rose više
James više
Deng manje
-
gojzerica
- Kontakt:
Da hoće proć'

ne pucaj visediplomatija je napisao/la:Slabo rekose, a ja Sam puko na cenera zuti preko i crveni da ce biti pa nek bude sta bude hah
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
New Jersey - Tampa Bay(5,5) 30.10. 00:30 Manje 1,70
- Semcabih
- Kontakt:
PostPostao/la Semcabih dana 29 okt 2013, 01:31
ZAMOLIO BIH VAS DA DATE SVOJE MIŠLJENJE O OVOM TIKETU

Wisla K. - Widzew L 1- 1,50
Linz - Innsbruck 1- 1,20
Nigerija/17 - Iran/17(Nog.M) 1- 1,45
Znojmo - Olimpija 1- 1,30
Celta - Barcelona 2- 1,25
Man.Utd - Norwich 1- 1,30
----------------------------------
Ukupno: 5,51
Ulog: 5€
Ev.Dobitak: 27,55€
I OVO PROŠLO PJEŠKE. 2/2
ZAMOLIO BIH VAS DA DATE SVOJE MIŠLJENJE O OVOM TIKETU
Wisla K. - Widzew L 1- 1,50
Linz - Innsbruck 1- 1,20
Nigerija/17 - Iran/17(Nog.M) 1- 1,45
Znojmo - Olimpija 1- 1,30
Celta - Barcelona 2- 1,25
Man.Utd - Norwich 1- 1,30
----------------------------------
Ukupno: 5,51
Ulog: 5€
Ev.Dobitak: 27,55€
I OVO PROŠLO PJEŠKE. 2/2
Strucnjaci NHL-a da vas pitam, kakve su sanse da prodje:
St. Louis - Winnipeg kp1
Chicago - Ottawa kp1
Cekam samo ta dva dobitak 46km ako iplatim sad 17,50km

St. Louis - Winnipeg kp1
Chicago - Ottawa kp1
Cekam samo ta dva dobitak 46km ako iplatim sad 17,50km
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 30 okt 2013, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Odigram da ce Tsonga dobit 3 razlike u premieru 1,75 kvota stavim 5,8 dobitak 10,15.
Tsonga-Nishikori 6:1,6:7,6:7 znaci izgubio ja udjem na racun oni mi isplatili

Tsonga-Nishikori 6:1,6:7,6:7 znaci izgubio ja udjem na racun oni mi isplatili
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.