Prekretnica.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ne znam što mene spominješ, kad sam ja to ikad išta rekao protiv njega?
Idi vidi šta sam u petak navečer napisao na ovoj temi
Bice kad vas dobijemo sad u kupu
Samo je bitno da ovako nastave, a ne da se povuku, nek ovako do 75-80 nastave, pa onda nek probaju cuvati rez, al najbolje bi bilo jos jedan zabitirope11 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:38Ne znam što mene spominješ, kad sam ja to ikad išta rekao protiv njega?![]()
Inšalah kako igramo.![]()
Valja sad izdurati u drugom poluvremenu i nekako odnijeti tri boda, ovo je sad već ozbiljna prednost koju bi bilo šteta ispustiti iako bih prije utakmice potpisao i remi.
Ali ni Inter sigurno neće odigrati ovako loše u nastavku, tako da još ništa nije gotovo.
Svaka cast, nostradamusovske izjave. Javi se Osmanagicu, zavrsim ti kakav stand ili kucicu na Ravnama.
Hvala hvalaJarnoTrulli je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:42Svaka cast, nostradamusovske izjave. Javi se Osmanagicu, zavrsim ti kakav stand ili kucicu na Ravnama.![]()
Znam da si bio sumnjicav zbog njegovih godinarope11 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:38Ne znam što mene spominješ, kad sam ja to ikad išta rekao protiv njega?![]()
Inšalah kako igramo.![]()
Valja sad izdurati u drugom poluvremenu i nekako odnijeti tri boda, ovo je sad već ozbiljna prednost koju bi bilo šteta ispustiti iako bih prije utakmice potpisao i remi.
Ali ni Inter sigurno neće odigrati ovako loše u nastavku, tako da još ništa nije gotovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.