Ronaldo je otišao u Real zato što želi da igra u Realu. I dalje želi da igra u Realu.brazzo je napisao/la:Koji navijaci ? Pa izvizdali su ga na pola utakmica koje je odigrao. Jbt eej zamisli oni pokupe Ronalda za 80mil £ a mi ovog nesretnika.. pa sto ne istresose 150 miliona i ne vratise Ronalda kad vec ne kupuju veznjaka
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Evo ti tetka, nemoj da bi se vratio na speed. Izdrži još malo, pa cemo rušiti sve pred sobom.MrParanoic je napisao/la:Bod po bod masalaaa

Moj @Rooney i ja cu ovog s chegevarinim avatarom flašom, lik mi se popeo na krasni qrac u ovom bacanju hejta na anhela di mariu.
Ronaldo je u Realu proveo dovoljno vremena i ostvario je djecacki san, te pokupio trofeje i sigurno da bi razmislio o povratku nazad. Ali ovo karikiram jer ne mogu sebi doc od pomenutih cifri i cinjenice da se Gaal odlucio za njega.
PS
mora proci period od par dana dok ne istresem vlastite frustracije tako da slobodno udrite ignore.. i ja bi sam sebe da sam na vasem mjestu 
PS

Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 25 avg 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@brazzo
Šta misliš da li može Di Maria ove sezone u Unitedovom dresu postignuti 10+ golova i 10+ aistencija
Šta misliš da li može Di Maria ove sezone u Unitedovom dresu postignuti 10+ golova i 10+ aistencija

Re: $: Manchester United F.C.
apsolutno ne. Mozda pojedinacno 10+ ali ako mu se uopste nadje pozicija u sistemuBelmin6 je napisao/la:@brazzo

Hocemo jednu opkladicu kada si tako siguran 

Samo reci lave, sta je ulog ? I da vas ne peglam suzdrzacu se od hejta sve do zvanicne objave 

Avlija s foruma ko izgubi.
10+ golova, 10+ asistencija u svim takmicenjima ove sezone.
Je li dogovoreno
Je li dogovoreno

Devi1 je napisao/la:Mi smo se nadali da bi za 75m mogli dobiti i Khediru sa Di Mariom, ispostavi se da to nije dovoljno ni za njega samog

EDIT: za ovog ispod. Teško, ubi se tamo

Zadnja izmjena: LvG, dana/u 25 avg 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
@LvG
Da li kod tebe postoji kakav post, a da nije kopiran s RedCafe-a
Da li kod tebe postoji kakav post, a da nije kopiran s RedCafe-a

Re: $: Manchester United F.C.
vazi.. posto si izabrao drasticnu mjeru ja cu te postedit tvoje 'sudbe' pa ako izvisis ne moras ici nigdje dovoljno je da napises bio si u pravuBelmin6 je napisao/la:Avlija s foruma ko izgubi.
Je li dogovoreno

Ništa ti ne brini, ti si prihvatio i to je to.
Ako prebaci granicu, ti ideš.
Ako ne, ja idem.
Ako prebaci granicu, ti ideš.
Ako ne, ja idem.
- EmirSioux89
- Kontakt:

Sta ovo znaci

Kad bi trebao biti Di Maria predstavljen?
Manchester United!
Kad je dao tu izjavu Cleverley(2011.) on je bio veliki talenat, kasnije je igrao sjajno tamo u avgustu i onda se povrijedio protiv Boltona nekad u septembru čini mi se i posle toga je postajao gori i gori. Njegov problem je što je lik previše osjetljiv, ne može da izdrži pritisak, a uz to on više vuče na AM-a nego CM-a. Ima već 25 godina i sad je vjerovatno jasno da povratka nema, potencijal nije ispunio i u budućnosti će max. biti rezerva, a moguće otići u West Ham i sl. Moguće da mu je taj start Daviesa prije skoro 3 godine promijenio budućnost, s obzirom da je od tog trenutka kroz vrijeme došao do stagniranja a posle i do velikog pada. Šteta, ali to je sudbina.
A što se tiče formacije, želio sam 4-4-2 kao našu tradicionalnu, ali gledajući našu trenutnu postavu + moguća pojačanja do kraja roka, možda bi 4-3-3 mogla biti formacija za ovu sezonu. Nešto ovako:
De Gea
Rafael--Jones--Rojo--Shaw
------Carrick----Blind------
Mata-------Herrera------Di Maria
------------Rooney/RvP
S tim da Mata ne igra klasično krilo, nego da ulazi u sredinu i da se rotira sa još par igrača. Herrera bi imao više prostora i slobode, ali bi i mogao spriječiti potencijalne kontre tim pametnim faulovima, s obzirom da je pokazao i Bilbau a i kod nas da mu nije problem napraviti faul. Takođe i tamo u Bilbau je igrao sa 2 zadnja vezna iza sebe prošle sezone, ali je bio i koristan u defanzivi(što opet Mata baš i nije). Carrick i Blind da stoje nazad konstantno. Takođe bi Rafa i Shaw mogli više ići naprijed. Igrali bi brz i direktan fudbal. Rooney da kao kapiten igra većinu utakmica, ali i RvP da igra, to bi se moglo ostvariti s tim da i Mata ostaje na klupi a da igra Rooney.
A što se tiče formacije, želio sam 4-4-2 kao našu tradicionalnu, ali gledajući našu trenutnu postavu + moguća pojačanja do kraja roka, možda bi 4-3-3 mogla biti formacija za ovu sezonu. Nešto ovako:
De Gea
Rafael--Jones--Rojo--Shaw
------Carrick----Blind------
Mata-------Herrera------Di Maria
------------Rooney/RvP
S tim da Mata ne igra klasično krilo, nego da ulazi u sredinu i da se rotira sa još par igrača. Herrera bi imao više prostora i slobode, ali bi i mogao spriječiti potencijalne kontre tim pametnim faulovima, s obzirom da je pokazao i Bilbau a i kod nas da mu nije problem napraviti faul. Takođe i tamo u Bilbau je igrao sa 2 zadnja vezna iza sebe prošle sezone, ali je bio i koristan u defanzivi(što opet Mata baš i nije). Carrick i Blind da stoje nazad konstantno. Takođe bi Rafa i Shaw mogli više ići naprijed. Igrali bi brz i direktan fudbal. Rooney da kao kapiten igra većinu utakmica, ali i RvP da igra, to bi se moglo ostvariti s tim da i Mata ostaje na klupi a da igra Rooney.
- Unknown Genius
- Kontakt:

Obrazujte tu djecu po mladim akademijama širom svijeta. Pokažite im igre tog momka i neka vide šta je agilnost, dribling i kontrola lopte. O pasovima da ne govorim.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
De uzmite ga da ga vise ne gledam u Romi,nezahvalno djubre .
Bajernovih 24 M nisu dovoljna. Roma zove Mancester Junajted : "Mehdi Benatija vrijedi 30 M i jedan vas igrac". Jos uvijek nema odgovora iz Mancestera.
http://www.forzaroma.info/2014/08/24/be ... aco/365833" onclick="window.open(this.href);return false;
Bajernovih 24 M nisu dovoljna. Roma zove Mancester Junajted : "Mehdi Benatija vrijedi 30 M i jedan vas igrac". Jos uvijek nema odgovora iz Mancestera.
http://www.forzaroma.info/2014/08/24/be ... aco/365833" onclick="window.open(this.href);return false;
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne vjeruj svemu. Trenutno ja pratim medije i glasine u slucaju Benatie i sta sam se svega nacit'o pa to nema na menadzeru. Ovi jadni navijaci radi dobrobiti kluba u sta moraju da vjeruju i da se nadaju pa to je strasno. Na twitteru pratim navijace Mance i vecina njih se nada da ce kupiti jos Vidala, Benatiu ili Hummelsa i Di Mariu. Samo se bojim da ce se grdno razocarati kao i vecina navijaca drugih klubova. Samo kad se pojavi na sajtu Mance onda vjeruj.beka23 je napisao/la:
Evo vam 50 i Cleverley. On vrijedi 20 miliona, ali u minusu.Manuel je napisao/la:De uzmite ga da ga vise ne gledam u Romi,nezahvalno djubre .
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gdje bas njega nadje haha,nisam odavno vidio goreg igraca.Cicarito i pare za Benatiju i moze sto se mene tice.Romi potreban napadac vama defanzivac.Svi zadovoljniCartman je napisao/la:Evo vam 50 i Cleverley. On vrijedi 20 miliona, ali u minusu.Manuel je napisao/la:De uzmite ga da ga vise ne gledam u Romi,nezahvalno djubre .

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.