Ako ga sad ne zaganjate nećete sigurno ni na kraju sezone, pogotovo ako ostane kod nas.fukaratz je napisao/la:Arezina blizu Zrinjskog, Stanic blizu Zelje, mi cemo zaganjati sad ili na kraju sezone Haurdica, Djelmica, Karica, Obradovica....... pa sta ubodemomali Hodzic iz Radnika je bio desni bek dok je igrao u Velezu, medjutim trener Petrovic ga je prebacio na desno krilo i decko pruza odlicne partije
vecina igraca bi s.upka dala samo da u Slobodu dodju nude se i poznati i nepoznati
ima tu bivsih propalih reprezentativaca od prije 100 godina, bivsih mumijevih ljubimaca, pitara......... jbg postali smo veoma pozeljna destinacija
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a jarane nesto ne znam ako ce nam on uzeti mjesto Veselinovicu nebi ni dovodio... poznavajuci Husrefa on pravo nesto gotivi Sarica i on ce njemu naci mjesto a Veselinovica poslat na klupu sto nebi volio ... Veseli nam je jedan od najboljih igraca i uz to jos je mladGator je napisao/la:Ako ga sad ne zaganjate nećete sigurno ni na kraju sezone, pogotovo ako ostane kod nas.fukaratz je napisao/la:Arezina blizu Zrinjskog, Stanic blizu Zelje, mi cemo zaganjati sad ili na kraju sezone Haurdica, Djelmica, Karica, Obradovica....... pa sta ubodemomali Hodzic iz Radnika je bio desni bek dok je igrao u Velezu, medjutim trener Petrovic ga je prebacio na desno krilo i decko pruza odlicne partije
vecina igraca bi s.upka dala samo da u Slobodu dodju nude se i poznati i nepoznati
ima tu bivsih propalih reprezentativaca od prije 100 godina, bivsih mumijevih ljubimaca, pitara......... jbg postali smo veoma pozeljna destinacija
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
junuzovic000
- Kontakt:
Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Moguće...slobodan je do 15. januara...Može igrat za koga hoće i kad hoćejunuzovic000 je napisao/la:Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jbg gledaš ko je bolji. Jaka konkurencija bi ga tjerala na bolje igre. Djelmic je za naše lige odlican i sigurno nam je jedan od najbolji igrača. Ali nije nezamjenjiv, pogotovo nakon ovog njegovog glupiranja hoćeš-neces. Umislio da ovisimo od njega, da može kako hoće, zbog toga nas vecina i ne žali za njim. I nema ništa protiv njegovog odlaska. Pogotovo sada kada smo riješili lijevu stranu.SaltCityAttack je napisao/la:a jarane nesto ne znam ako ce nam on uzeti mjesto Veselinovicu nebi ni dovodio... poznavajuci Husrefa on pravo nesto gotivi Sarica i on ce njemu naci mjesto a Veselinovica poslat na klupu sto nebi volio ... Veseli nam je jedan od najboljih igraca i uz to jos je mladGator je napisao/la:Ako ga sad ne zaganjate nećete sigurno ni na kraju sezone, pogotovo ako ostane kod nas.fukaratz je napisao/la:Arezina blizu Zrinjskog, Stanic blizu Zelje, mi cemo zaganjati sad ili na kraju sezone Haurdica, Djelmica, Karica, Obradovica....... pa sta ubodemomali Hodzic iz Radnika je bio desni bek dok je igrao u Velezu, medjutim trener Petrovic ga je prebacio na desno krilo i decko pruza odlicne partije
Igracima je zabranjeno igrati mali fudbal....moze nastupiti samo uz dozvolu Slobode sto je u ovom slucaju nemoguca misija ili za svoj klub ako Sloboda bude igrala na nekom malonogometnom turniru....bilo bi to totalno neozbiljno.junuzovic000 je napisao/la:Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??
Na lijevom krilu nam ne treba ništa, Govedarica + Veselinović. Tu može doći samo Lulić
Desna strana je druga priča skroz
-
Blackmore2
- Kontakt:
Neko je spomenuo da bi dolaskom Djelmica, Veseli izgubio mjesto.... Djelmic je desno krilo, dok je Veseli lijevo....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ako Djelmic moze igrati po desnoj strani onda ok... ja zaista nebi Veselinovica dirao iz ove postave sto ti kazes moze jedino Lulic doci, ali iz nase lige bogami ne znam .. znaci desni bek ali bek koji ima kvalitet i koji iza sebe ima neku zapazenu karijeru... jedan vamo da mjenja ivetica ne mora biti neka klasa znaci klupa je i onako ... jedan nesto brzi krilni napadac i jedan ofanzivni vezni i desno krilo i ako imamo Mehidica i Saric moze tu igrati i vjerovatno moze koristiti Veselinovica takodjer na toj strani
desno krilo
desni bek
ljevi bek
ofanzivni vezni
i krilni napadac
Hajmo Azmire 5 igraca i dosta
desno krilo
desni bek
ljevi bek
ofanzivni vezni
i krilni napadac
Hajmo Azmire 5 igraca i dosta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 08 dec 2015, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Puno je 5 igraca 2-3 maksimalno.
Opet zavisi sve od odlazaka.
Opet zavisi sve od odlazaka.
-
Blackmore2
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
Husara "menadžer" na forumu ???????????
NYKnicks Fan je napisao/la:Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
sto odma ne rece ja se ubi ovamo trazeci
ps hvala za one pokusaje vracanje sifre ( nesvrstani )
Mi smo sad u takvoj situaciji da smo najpozeljniji klub u BIH uz Sarajevo ( dobra organizacija, vrh tabele i sto je najvaznije redovne isplate
plata i premija ) i prema tome mislim da mozemo dovesti sve igrace nama zanimljive pocevsi od zelje pa dalje radnik,celik itd... Siguran sam
da Husref zna sta mu treba i da je to vec unaprijed sve isplanirano ako ima nesto interesantno u BIH ligi... za Ibricica ne vjerujem da od toga
ima ista jer trebate shvatiti da on ima platu od 200.000e a za te pare mozemo dovesti 5 mladjih, potencijalno boljih i kasnije prodati...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Husara "menadžer" na FB stranici kluba.Blackmore2 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
Husara "menadžer" na forumu ???????????
Malo da se vratimo, od 19:07 na klipu Azmir govori da nema duga da bi on sam uložio 3 miliona da Sloboda bude prvak i da igra Evropu. Tad je dug bio 8 miliona, to je govorio prošle godine. Sad kad se potpiše reprogram taj dug će biti na teretu grada(?), tako da je vjerovatno da će da odriješi kesu...
Da li je sad to vrijeme?
[youtube][/youtube]
Da li je sad to vrijeme?
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ostaće ti toliko duga da ga jednim dobrim transferom hladno možeš kompletnog zatvorit....prodaj Ordagica i čist si....recimo tako... Bez poreskog duga imaš cc milion prema dobavljačima i tužbama... čak mislim i manje da će bit...oko 800 000 što ti jedan transfer zatvara ili igranje u evropi... poslije onolikih miliona ovo sad smiješno izgledaMuhalica je napisao/la:Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
- Probisvjet
- Kontakt:
To ces morati pitati Karelija i Sulju.Muhalica je napisao/la:Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolje karelija... On je nesto malo i konobarisao pa ima te finansije u malom prstu a znamo kolke su mu rukeProbisvjet je napisao/la:To ces morati pitati Karelija i Sulju.Muhalica je napisao/la:Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.