FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 02:05

fukaratz je napisao/la:Arezina blizu Zrinjskog, Stanic blizu Zelje, mi cemo zaganjati sad ili na kraju sezone Haurdica, Djelmica, Karica, Obradovica....... pa sta ubodemo :!: mali Hodzic iz Radnika je bio desni bek dok je igrao u Velezu, medjutim trener Petrovic ga je prebacio na desno krilo i decko pruza odlicne partije :clap: vecina igraca bi s.upka dala samo da u Slobodu dodju nude se i poznati i nepoznati :bow: ima tu bivsih propalih reprezentativaca od prije 100 godina, bivsih mumijevih ljubimaca, pitara......... jbg postali smo veoma pozeljna destinacija :kafa:
Ako ga sad ne zaganjate nećete sigurno ni na kraju sezone, pogotovo ako ostane kod nas.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2015, 06:47

Gator je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Arezina blizu Zrinjskog, Stanic blizu Zelje, mi cemo zaganjati sad ili na kraju sezone Haurdica, Djelmica, Karica, Obradovica....... pa sta ubodemo :!: mali Hodzic iz Radnika je bio desni bek dok je igrao u Velezu, medjutim trener Petrovic ga je prebacio na desno krilo i decko pruza odlicne partije :clap: vecina igraca bi s.upka dala samo da u Slobodu dodju nude se i poznati i nepoznati :bow: ima tu bivsih propalih reprezentativaca od prije 100 godina, bivsih mumijevih ljubimaca, pitara......... jbg postali smo veoma pozeljna destinacija :kafa:
Ako ga sad ne zaganjate nećete sigurno ni na kraju sezone, pogotovo ako ostane kod nas.
a jarane nesto ne znam ako ce nam on uzeti mjesto Veselinovicu nebi ni dovodio... poznavajuci Husrefa on pravo nesto gotivi Sarica i on ce njemu naci mjesto a Veselinovica poslat na klupu sto nebi volio ... Veseli nam je jedan od najboljih igraca i uz to jos je mlad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

junuzovic000
Kontakt:

Post Postao/la junuzovic000 » 08 dec 2015, 06:57

Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2015, 08:44

junuzovic000 je napisao/la:Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??
Moguće...slobodan je do 15. januara...Može igrat za koga hoće i kad hoće
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 10:06

SaltCityAttack je napisao/la:
Gator je napisao/la:
a jarane nesto ne znam ako ce nam on uzeti mjesto Veselinovicu nebi ni dovodio... poznavajuci Husrefa on pravo nesto gotivi Sarica i on ce njemu naci mjesto a Veselinovica poslat na klupu sto nebi volio ... Veseli nam je jedan od najboljih igraca i uz to jos je mlad
Jbg gledaš ko je bolji. Jaka konkurencija bi ga tjerala na bolje igre. Djelmic je za naše lige odlican i sigurno nam je jedan od najbolji igrača. Ali nije nezamjenjiv, pogotovo nakon ovog njegovog glupiranja hoćeš-neces. Umislio da ovisimo od njega, da može kako hoće, zbog toga nas vecina i ne žali za njim. I nema ništa protiv njegovog odlaska. Pogotovo sada kada smo riješili lijevu stranu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 dec 2015, 10:14

junuzovic000 je napisao/la:Je li istina da Zeba igra na bozicnom turniru za mnk zrinjski??
Igracima je zabranjeno igrati mali fudbal....moze nastupiti samo uz dozvolu Slobode sto je u ovom slucaju nemoguca misija ili za svoj klub ako Sloboda bude igrala na nekom malonogometnom turniru....bilo bi to totalno neozbiljno.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 08 dec 2015, 10:19

Na lijevom krilu nam ne treba ništa, Govedarica + Veselinović. Tu može doći samo Lulić :mrgreen: Desna strana je druga priča skroz

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 08 dec 2015, 10:31

Neko je spomenuo da bi dolaskom Djelmica, Veseli izgubio mjesto.... Djelmic je desno krilo, dok je Veseli lijevo....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2015, 10:37

pa ako Djelmic moze igrati po desnoj strani onda ok... ja zaista nebi Veselinovica dirao iz ove postave sto ti kazes moze jedino Lulic doci, ali iz nase lige bogami ne znam .. znaci desni bek ali bek koji ima kvalitet i koji iza sebe ima neku zapazenu karijeru... jedan vamo da mjenja ivetica ne mora biti neka klasa znaci klupa je i onako ... jedan nesto brzi krilni napadac i jedan ofanzivni vezni i desno krilo i ako imamo Mehidica i Saric moze tu igrati i vjerovatno moze koristiti Veselinovica takodjer na toj strani

desno krilo
desni bek
ljevi bek
ofanzivni vezni
i krilni napadac

Hajmo Azmire 5 igraca i dosta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 dec 2015, 10:38

Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 08 dec 2015, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 dec 2015, 10:40

Arezina ne moze doc dok je Zajko Zeba tu
Niko, niko, samo Sloboda

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 08 dec 2015, 10:50

Puno je 5 igraca 2-3 maksimalno.
Opet zavisi sve od odlazaka.

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 08 dec 2015, 10:53

NYKnicks Fan je napisao/la:Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.

Husara "menadžer" na forumu ???????????

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 08 dec 2015, 10:58

sto odma ne rece ja se ubi ovamo trazeci :mrgreen:
ps hvala za one pokusaje vracanje sifre ( nesvrstani )

Mi smo sad u takvoj situaciji da smo najpozeljniji klub u BIH uz Sarajevo ( dobra organizacija, vrh tabele i sto je najvaznije redovne isplate
plata i premija ) i prema tome mislim da mozemo dovesti sve igrace nama zanimljive pocevsi od zelje pa dalje radnik,celik itd... Siguran sam
da Husref zna sta mu treba i da je to vec unaprijed sve isplanirano ako ima nesto interesantno u BIH ligi... za Ibricica ne vjerujem da od toga
ima ista jer trebate shvatiti da on ima platu od 200.000e a za te pare mozemo dovesti 5 mladjih, potencijalno boljih i kasnije prodati...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 dec 2015, 11:01

Blackmore2 je napisao/la:

Husara "menadžer" na forumu ???????????
Husara "menadžer" na FB stranici kluba.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 dec 2015, 11:16

Malo da se vratimo, od 19:07 na klipu Azmir govori da nema duga da bi on sam uložio 3 miliona da Sloboda bude prvak i da igra Evropu. Tad je dug bio 8 miliona, to je govorio prošle godine. Sad kad se potpiše reprogram taj dug će biti na teretu grada(?), tako da je vjerovatno da će da odriješi kesu...
Da li je sad to vrijeme?

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Muhalica
Kontakt:

Post Postao/la Muhalica » 08 dec 2015, 11:57

Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2015, 12:02

Muhalica je napisao/la:Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
Ostaće ti toliko duga da ga jednim dobrim transferom hladno možeš kompletnog zatvorit....prodaj Ordagica i čist si....recimo tako... Bez poreskog duga imaš cc milion prema dobavljačima i tužbama... čak mislim i manje da će bit...oko 800 000 što ti jedan transfer zatvara ili igranje u evropi... poslije onolikih miliona ovo sad smiješno izgleda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 dec 2015, 12:03

Muhalica je napisao/la:Da li je vrijeme ne znam jer jos uvijek mi nemamo potpune informacije koliko duga ostaje nakon sto grad preuzme reprogram na sebe. Ti dugovi se ticu tuzbi koje Sloboda ima protiv sebe i koje ce vjerovatno jos pristizati. Volio bih kada bi negdje postojao podatak (npr. revizija koja je radjena vjerovatno obuhvata i takve podatke i naravno da taj podatak ne mora biti javan) koliko to jos FK Sloboda ima neispunjenih ugovorenih obaveza po osnovu kojih bi mogla biti tuzena. Eh sad pretpostavljam da od visine tih potrazivanja zavise i ukupna ulaganja Husica u igracki kadar.
To ces morati pitati Karelija i Sulju. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2015, 12:06

Probisvjet je napisao/la:
To ces morati pitati Karelija i Sulju. :urnebes:
Bolje karelija... On je nesto malo i konobarisao pa ima te finansije u malom prstu a znamo kolke su mu ruke

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.