Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ne bi bilo lose. Ali Destro je zvijer za Chicharita. Bolje je Romi da uzmu ciste pare, jer ovog Woodwarda nije tesko oprat. Ne znam kad smo zadnji put dali normalnu cijenu za igraca. Mozda Mata, ovo ostalo...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Unknown Genius
- Kontakt:
Cijena ce biti negdje oko 60M, kakvih 90, gdje to nadje?beka23 je napisao/la:
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: $: Manchester United F.C.
1 sezona : 9 gol 15 asisbrazzo je napisao/la:apsolutno ne. Mozda pojedinacno 10+ ali ako mu se uopste nadje pozicija u sistemuBelmin6 je napisao/la:@brazzo
Šta misliš da li može Di Maria ove sezone u Unitedovom dresu postignuti 10+ golova i 10+ aistencija
2 sezona : 9 gol 16 asis
3 sezona : 11 gol 11 asis
4 sezona : 12 gol 24 asis
Hrabra opklada @ brazzo

S tim da treba napomenuti da je prve 3 sezone dosta rotiran ,i igrao dosta manje nego u zadnjoj sezoni.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Re: $: Manchester United F.C.
Nisam ukalkuliso eventualne igre u kupovima jer tu po pravilu ocekujem vecinom omladince.. medjutim sve i da zaigra stvarno ne vidim na kojoj bi poziciji mogao tako ekspresno eksplodirat. Mozda u napadu kao krilni napadac ako promijeni formaciju (u 4-3-3) a u trenutnoj postavci nema sanse. Nek naguli statistiku na 30-20 i opravda svoje prisustvo u crvenom dresu ali nece..
Ne dogovorismo sta ako se transfer ne realizuje
Ne dogovorismo sta ako se transfer ne realizuje

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- OnlyUnited
- Kontakt:
Lijevi krilni, u vrhu napada (sa dosta slobode u igri, tipa Robbena na sp) te kao btb na sredini... Odlican igrac, istina preskup, ali bolje i to nego bacati 20-30 na polovnjake.
A Rojo bi mogao igrati poziciju stopera dok je na uslovnoj...
A Rojo bi mogao igrati poziciju stopera dok je na uslovnoj...

- Ed Woodward for Prime Minister !
OfficalAgent je bio u pravo
http://host-d.oddcast.com/php/applicati ... 60659144.3" onclick="window.open(this.href);return false;

http://host-d.oddcast.com/php/applicati ... 60659144.3" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Re: Odg: Manchester United F.C.
JoseMourinho je napisao/la:

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sky kaze da je Di Maria na ljekarskom trenutno i da bi se transfer mogao ozvaniciti jos danas. Ako je vjerovati njima rijec je o 70 miliona funti vrijednom transferu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Sta je sa dobrim agentom,nije valjda da je i njega zadesila sudba kao moja
Ma decko vjerovatno spamo puno na svakoj temi, ljudi prijavljivali postove i ban uslijedio veoma prosto

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 25 avg 2014, 12:33, ukupno mijenjano 3 puta.
04.10.2009 !!
Ne mogu se danas papiri zavrsiti zbog Bank Holiday-a. Tek sutra...Rooney88 je napisao/la:Sky kaze da je Di Maria na ljekarskom trenutno i da bi se transfer mogao ozvaniciti jos danas. Ako je vjerovati njima rijec je o 70 miliona funti vrijednom transferu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
pise da je 63.9 m unti sto je 80m euraGiggsy11 je napisao/la:Cijena ce biti negdje oko 60M, kakvih 90, gdje to nadje?beka23 je napisao/la:
Ispostavilo se da je za Di Mariu još prije mjesec dana bio upravu, a mnogi dušmani su ga pravili budalom zbog Angela.Andrej je napisao/la:OfficalAgent je bio u pravo![]()

Još Arturo da dođe i počinjem spomenik gradit jednom jedinom pravom insajderu i poznavaocu 'transfer struja' , kojeg mučki banovaše i ukloniše sa scene oni koji ne znaju šta rade. @OfficalAgent ne zaslužujemo te

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Nova sezona, stare navike haha
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Re: Odg: Manchester United F.C.
Luis Van MoyesJoseMourinho je napisao/la:

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vjeruj mi da bi Chicharito izbacio Destra iz prve postave jer on je igrac kakav Romi treba jer momak se ne vidi tokom tekme i onda dobije sansu i zabije gol dok Destru treba 5 zicera da zabije.Vidio si i sam sta je sve fulio protiv Mance.Ja bih vam odmah prodao Benatiju jer on je vama potreban a i bolje da ga vama prodaju nego Bajernu kojeg ne mogu organski.Danas bi se i definitivno trebalo znati ide li u Mancu ili ostaje u Romi jer Bajern je i definitivno odustao kako pisu neke novine.Cartman je napisao/la:Ne bi bilo lose. Ali Destro je zvijer za Chicharita. Bolje je Romi da uzmu ciste pare, jer ovog Woodwarda nije tesko oprat. Ne znam kad smo zadnji put dali normalnu cijenu za igraca. Mozda Mata, ovo ostalo...
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Zahvaljujući ažurnosti dragog nam BH Telekoma propustih sva ta dešavanja od jučer, a možda je i bolje. Malo manje potrošenih živaca i to je to. Probaću snimak pogledat ako ne povratim u toku meča, s obzirom da je igra bila čak i gora u odnosu na prvo kolo, kako pročitah ovdje.
Što se tiče Di Marie, samo ću quoteat ovo:
Što se tiče Di Marie, samo ću quoteat ovo:
No, ja i dalje nisam pretjerano ushićen kad pogledam zadnju liniju gdje su u ozbiljnoj konkurenciji Keane i Blackett. Vezni red ću zanemarit ovaj put.MoR je napisao/la:Par stvari vrijedi naglasiti po pitanju transfera Di Marie :
1. Cjenovni dušebrižnici trenutno nemaju pojma kolika je ustvari cijena transfera i kolika će biti plata. Sve je trenutno na pukim nagađanjima.
2. Di Maria će svojom kvalitetom definitivno unaprijediti sastav Uniteda i ko god tvrdi drugačije, taj je budala i nema pojma o životu i fudbalu.
3. United godinama nije trošio ozbiljne novce na transfere. Došlo je vrijeme da se to promijeni i svakom je jasno da se tim mora ozbiljno pojačati, samim tim i puno novca se mora potrošiti. Da se ne troši puno, standardna hejterska priča bi bila da United nema novca i da ne može nikoga dovesti, odnosno da niko neće u ovakav United.
4. Najvažnije: United troši svoj ZARAĐEN novac. Dakle, novac koji godinama prihoduje zahvaljujući fantastičnim sportskim i poslovnim uspjesima, bez ikakvih pljačkaša ruske sirotinje i naftaša koji peru pare kroz fudbalske klubove.
Kraj priče.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Di Maria navodno večeras dolazi na medicinske. Baš me zanima gdje će igrati, da li na krilu ili na veznom. Moguće možda da se dovede neki zadnji vezni poput De Jonga i da ispred njega budu Di Maria i Herrera , ali u tom slučaju Mata završava na krilu. Svejedno, smorićemo se dok ih ne vidimo ponovo na OTu, protiv QPR-a tek 17. septembra 
Sutra MK Dons u liga kupu, možda je bolje da ispadnemo, svejedno je kup manje-više nebitan, pustiti Powella, Wilsona i ostale da igraju, pa ako prođemo isto uraditi i u sledećoj rundi kupa.

Sutra MK Dons u liga kupu, možda je bolje da ispadnemo, svejedno je kup manje-više nebitan, pustiti Powella, Wilsona i ostale da igraju, pa ako prođemo isto uraditi i u sledećoj rundi kupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.