AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nadam se da večeras nećemo krenuti onako jako uraganski kao protiv Intera, pa da opet fizički padnemo nakon prvog poluvremena.
Mi igramo dok veza Theo-Rebić probija i dok su agresivni. Doduše Theo nije problem, on je spreman maksimalno, Rebić je taj koji nikada nije imao neku pretjerano kvalitetnu fizičku spremu, plus još je on igrač koji je stvarno agresivan i dosta trči, samim tim se lako i brzo umara, a mi jednostavno nemamo alternativu kada se on umori.
Mi igramo dok veza Theo-Rebić probija i dok su agresivni. Doduše Theo nije problem, on je spreman maksimalno, Rebić je taj koji nikada nije imao neku pretjerano kvalitetnu fizičku spremu, plus još je on igrač koji je stvarno agresivan i dosta trči, samim tim se lako i brzo umara, a mi jednostavno nemamo alternativu kada se on umori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Nemaju oni šta kretat, pregazit će i jube kao što je i šinter. Izvodi istu ekipu koja je u nedjelju crkla na terenu a psihički su još mislima u prošloj tekmi.
Oba krila su sličnog sistema i Rebić i Castileho se maximal troše na terenu, trče ne staju. Na žalost nemas kvalitetnih zamjena slične kvalitete. Sredina sa Benaserom i Kessiem je ok, ali su obojica skloni greškama u dijelu od šesnaesterca do centra. Imaš oba beka koji vole napad nego rođenu majku i tu imaš dosta šupljine. E sada meni ni Rom u sudaru sa Lukakuom, a naročito Kjaer nisu djelovali stabilno, čovjek je poput brzog voza prolazio pored njih. Pod hitno naći u odbrani nekog tko će od Roma napraviti stopera, - T. Silva npr. Generalno niti imaš ekipu niti trenera. Puno vremena je prošlo a nije se daleko odmakli, ovim tempom 1-2 igrača po sezoni i ekipa će se formirati za 10 godina.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nema vala koga ubaciti, bolje Rebić i Samu slomljeni do kraja nego Jack i Paketa najsvježiji i najraspoloženijiFantasista je napisao/la: ↑13 feb 2020, 17:47Nemaju oni šta kretat, pregazit će i jube kao što je i šinter. Izvodi istu ekipu koja je u nedjelju crkla na terenu a psihički su još mislima u prošloj tekmi.

A vala nije ni Juve u boljoj situaciji, njih svakako drma veća kriza nego nas, tako da apsolutno ne vidim način kako će oni nas "pregaziti" ali eto, vidjet ćemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Uvijek se protiv Milana druge ekipe izvlače iz krize i slično.
Ma dobro, ne kažem ja da oni nas neće dobiti, realno Juventus nas već dugi niz godina pobjeđuje po automatizmu, nije bitno ko je u kakvoj formi, koje je takmičenje u pitanju, gdje se igra meč, Juventus u 95% slučajeva izlazi kao pobjednik.
To je neka druga stvar, ali ja govorim o tome da su oni daleko od neke forme i stanja da bi nas mogli tako razvaliti, pogotovo nas vjerovatno igrom neće razvaliti, a rezultatski nas već godinama razvaljuju kao što sam već napisao gore.
To je neka druga stvar, ali ja govorim o tome da su oni daleko od neke forme i stanja da bi nas mogli tako razvaliti, pogotovo nas vjerovatno igrom neće razvaliti, a rezultatski nas već godinama razvaljuju kao što sam već napisao gore.
Ni ne interesuje me utakmica, samo žali bože što se nije odmah ispalo protiv Torina.
Dvije bespotrebne i teške utakmice u sred sezone, sa ionako pretankim kadrom igrača. Da bar imamo šansu za taj trofej, pa ajde, ali je pretežak raspored.
Dvije bespotrebne i teške utakmice u sred sezone, sa ionako pretankim kadrom igrača. Da bar imamo šansu za taj trofej, pa ajde, ali je pretežak raspored.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Daj Rope bgt sta to jos igraju pa im je puno, mani se toga, englezi igraju pun klinac tekmi pa koga zaboli, nek igraju svaka 3 dana masno su placeni za to
Opet ste dobro ušli u tekmu
- muha milanez
- Kontakt:
Rebic odličan od kako se ustalio u ekipi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Od kad sam ja govorio da trebamo igrati 4-2-3-1 formaciju, da se to igralo od pocetka puno bi bolje bilo, puno bi uigranija ekipa bila, steta
Ma svi smo to trubili al kome. Joj kako mi Hakan ide na živce, kad treba dodat on šuta , kad treba sutat on solira nešto
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Bas kao i protiv Intera dobro smo usli u utakmicu, ali fiz. sprema i tanka klupa ce odluciti ovu utakmicu.
Ovo nije prekrsaj nad Benaserom??
Ovo nije prekrsaj nad Benaserom??
Kakvo kriminalno sudjenje
Theo i Zlatan ne mogu igrati revans, ako sam dobro upratio
- Beduin
- Kontakt:
Hakan ne postoji na terenu, u pm nek ide vise. Niti se nudi Benaceru/Kessiu kao 10k, niti bilo kakav pritisak na protivnicku odbranu, ma nista.
Ostalo manje-vise nije lose. Mada i Samu je otanjao, lagano i on pada nakon furioznih par tekmi.
Ostalo manje-vise nije lose. Mada i Samu je otanjao, lagano i on pada nakon furioznih par tekmi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mafija je počela da kroji sastav Milana za revanš.
- Fantasista
- Kontakt:
Ne može Ibra sam u napadu. Nema sa kim igrati, malo se nude Theo i Ante ali sve je to žalosno.
Baš i ja gledam, tip uopšte ne postoji na terenu. Svi kukaju kako mu treba dati šansu na desetci i na kraju i tu odigra za qurac, već dvije utakmice zaredom.
Jedina solucija je Paqueta u nastavku, mada je i on da te bog sačuva.
Bez Zlatana i Thea, piši propalo.
Mada nije ni da bi nam dao šanse i da su tu, ali ovako tek sad se nemamo čemu nadati.
Yebo mu pas mater, Teo je dobio žuti jer onaj nije svirao čist faul.
Jedina solucija je Paqueta u nastavku, mada je i on da te bog sačuva.
Bez Zlatana i Thea, piši propalo.

Yebo mu pas mater, Teo je dobio žuti jer onaj nije svirao čist faul.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa u revanšu će Juventus vjerovatno u izmješanom sastavu, zavisno od rezultata. Jer njima je dvomeč sa Lyonom ipak važniji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.