FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kimbo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:35

bob je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)
Ma ja ima strateg Adilovica , uglavnom hvala za Bajru :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 19:36

A kad vas dobijemo dole aBd pritat ćete kako smo kupili :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:37

@Bianconeri1988

Normala :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:39

kimbo je napisao/la:
bob je napisao/la:
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)
ja bi volio najvise da vam bude najbolji al fakat momku sve naj. samo kazem da nebi u zelji uspio...pa i sam znas za obada lik kod nas se nije mogao sasaviti sa loptom a igrao je puno vise od bajre i dodje u velez najbolji strijelac ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:42

@bob

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 avg 2011, 19:44

kimbo je napisao/la:@bob

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:45

fakat ne znam :D ,al valjda je to mjerilo onda koji ce igrac uspjeti jer ko god se pokaze u zelji napredovao je , ja sam ocekivao od colica puno vise al nije momak imao ni srece sa povredama nadam se da ce ga krenuti ...

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 19:47

@samosarajevo
Pa ti si stvarno neki Željovac, znas sva pojacanja koja su pristigla, pare od kojih igraca smo dobili, kako smo igrali i koje pare vec pokrao (ajd reci i imena)itd. Svaka ti cast samo prati Želju, dobar si mi ti. I sad opet ces se javiti i pricati pricu kako tvoj maleni udbaski klub ti je na prvom mjestu, jeste ahaaaaaaaa...
A dobro ti to poredjenje ko je bolji klub, ti si veliki gigant.
Jeidno ti ima mjesta to za 7:0 kao i ovo 6:0 puno je vala i bruka, ali kad pogledam udbasko-provincijsku tvorevinu bude mi jasno da vece bruke i jada ne postoji... Nanajvo utjeho jedina.., Aj sto kazes rasprava zavrsena.
IH BITE AJNE MAPE, JA JA UD :lol:

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 06 avg 2011, 19:50

Mandrak je napisao/la:

Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.
Vladavic?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 avg 2011, 19:53

malta071 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Vladavic?
Jah dobro si, njega zaboravih...ali on je došao kad smo bilo totalni down i kad smo smo smijenili gotovo citavu ekipu i poceli iznova pravit tim...tako da i nije imao neku konkurenciju tada.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 avg 2011, 20:22

kimbo je napisao/la:
bob je napisao/la:
:D imamo mi Ramica :lol: :lol: i njega ce te dobit :lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 avg 2011, 20:28

E pa neće njega nadam se

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 avg 2011, 20:56

Mandrak je napisao/la:

Ne mozes tako rezonovat, konkurencija samo valjat igracu, jednostavno igraci kad dodju u Zelju od njih kao da se previse ocekuje i oni izgore u tom svemu, evo Sarajevo kad dovede igraca iz manje sredine on eksplodira, dok u Zelji to nije stvar

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 avg 2011, 22:18

o sole mio je napisao/la:@samosarajevo
Pa ti si stvarno neki Željovac, znas sva pojacanja koja su pristigla, pare od kojih igraca smo dobili, kako smo igrali i koje pare vec pokrao (ajd reci i imena)itd. Svaka ti cast samo prati Želju, dobar si mi ti. I sad opet ces se javiti i pricati pricu kako tvoj maleni udbaski klub ti je na prvom mjestu, jeste ahaaaaaaaa...
A dobro ti to poredjenje ko je bolji klub, ti si veliki gigant.
Jeidno ti ima mjesta to za 7:0 kao i ovo 6:0 puno je vala i bruka, ali kad pogledam udbasko-provincijsku tvorevinu bude mi jasno da vece bruke i jada ne postoji... Nanajvo utjeho jedina.., Aj sto kazes rasprava zavrsena.
IH BITE AJNE MAPE, JA JA UD :lol:
Post i nije toliko vazan,koliko je (u ovom slucaju)vazan potpis.
citiram:
aleksandre_veliki održi časove iz kulture,finog ponašanja i sportskog znanja ostalim moderatorima...

8-)
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 06 avg 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 avg 2011, 22:49

Kozaric, Brankovic, Behmen
eki FCS rezimski klub
ovaj sto to napisa prosu se ko riza

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 avg 2011, 23:08

Kako vas ne mrzi da se raspravljate redovno,tobejarabi.
Za sutra nisam neki optimista,ali mislim da mozemo do boda i da je to najrealnije a i sasvim ok.Siroki je uvijek bio dobra ekipa.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 avg 2011, 23:14

slika
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 avg 2011, 23:17

Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 23:22

FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.

Ova komunjara navija za Želju, samo to...A ako ti je ovo nesto, ima jedna osoba u HAGU koja vam je bila u klubu, onda i to dokazuje mogo toga...
Alajhmanet i prijatno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2011, 23:24

FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
Sve je to ok, ali ti zaista previše vremena provodiš na ovoj temi. To je nešto što ja ne mogu shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []