FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 avg 2011, 17:41

Cega mislim svaka cast za akciju al da raja dolazi i to pa nek se gospoda Osim, Muharemovic, Zujo i Biscevic organizuju i neka vec pokrenu nesto za stadion. Ako bude i sljedece godine na Kosevu treba raja bojkotovati tekmu hocemo da igramo na nasem stadionu!!!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:15

Kadeti:
Željezničar - Široki Brijeg 2:1

Juniori:
Željezničar - Široki Brijeg 4:1
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 18:23

Joint_Union je napisao/la:Kadeti:
Željezničar - Široki Brijeg 2:1

Juniori:
Željezničar - Široki Brijeg 4:1
Nadam se da će se i seniori povesti tim primjerom...

Borac vodi 0:1, nadam se da će odigrat makar neriješeno, ne treba nam da se odma razmašu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:25

Ma yebo Smorac.Mi moramo gledati samo sebe i truditi se da budemo bolji iz tekme u tekmu.Kontinuitet je veoma bitan!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 18:44

Tek prvenstvo, a mi odmah gledamo na druge...Prvo kolo! Prvenstvo se zahktuva tek nakon 7. ili 8. kola, tek onda treba početi kalkulisati...

Nama smo mi trenutno najbitniji, nakon četvrtka, potrebno je osvježiti ekipu i sutra aBd spremno izaći na megdan... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 18:46

Ne treba biti puno pametan da se zaključi da su nam Borac i Sarajevo najveći rivali, ili neko hoće reći da će Travnik nakon osam kola biti prvi... ja računam s ove dvije ekipe od prvog kola, a vi kako hoćete...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 06 avg 2011, 18:46

Nastavi onda.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 avg 2011, 18:48

BHT PRENOSI DERBI NA PECARI

Podsjetimo da je prenos susreta na Pecari dolazio pod znak pitanja jer se iz BHT-a niko nije oglasio nakon što su iz Širokog Brijega poslali dopis.

Ipak, kako saznajemo sve je dogovoreno jučer kasno i gledatelji će putem malih ekrana moći uživati u okršaju Širokog i Željezničara.
#samoRudar #zauvijek

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 avg 2011, 19:24

Na Piroti 2:2 Haris Bešlija
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 avg 2011, 19:27

babilonTM je napisao/la:Na Piroti 2:2 Haris Bešlija
A u Mostaru 2:1, Bajro Spahić :mrgreen:

Borac 0:1

Glory glory Man United!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:28

Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:33

kimbo je napisao/la:Lud Bajro kao struja .. zajebali ste se bogami :D
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:35

bob je napisao/la:
jbga nije klasa za velike klubove tako da se nismo bas toliko zajebali...a ima tu primjera jos obad :D , dudic,seslija itd ;)
Ma ja ima strateg Adilovica , uglavnom hvala za Bajru :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 avg 2011, 19:36

A kad vas dobijemo dole aBd pritat ćete kako smo kupili :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:37

@Bianconeri1988

Normala :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:39

kimbo je napisao/la:
bob je napisao/la:
Ma ja ima strateg Adilovica , uglavnom hvala za Bajru :lol:
ja bi volio najvise da vam bude najbolji al fakat momku sve naj. samo kazem da nebi u zelji uspio...pa i sam znas za obada lik kod nas se nije mogao sasaviti sa loptom a igrao je puno vise od bajre i dodje u velez najbolji strijelac ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 avg 2011, 19:42

@bob

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 avg 2011, 19:44

kimbo je napisao/la:@bob

Ne znam sta im radite :lol: gore , mozda klima ??? vidis i Colica .. dok je kod nas bio harao je ligom .. a sad ..???
Ništa im ne radimo, vec jedno je igrati i biti glavni u Veležu, a drugo igrati u Želji gdje je konkurencija 5x jaca...jedini koji je uspio u Želji je bio Kajtaz.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 avg 2011, 19:45

kimbo je napisao/la:@bob

fakat ne znam :D ,al valjda je to mjerilo onda koji ce igrac uspjeti jer ko god se pokaze u zelji napredovao je , ja sam ocekivao od colica puno vise al nije momak imao ni srece sa povredama nadam se da ce ga krenuti ...

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 avg 2011, 19:47

@samosarajevo
Pa ti si stvarno neki Željovac, znas sva pojacanja koja su pristigla, pare od kojih igraca smo dobili, kako smo igrali i koje pare vec pokrao (ajd reci i imena)itd. Svaka ti cast samo prati Želju, dobar si mi ti. I sad opet ces se javiti i pricati pricu kako tvoj maleni udbaski klub ti je na prvom mjestu, jeste ahaaaaaaaa...
A dobro ti to poredjenje ko je bolji klub, ti si veliki gigant.
Jeidno ti ima mjesta to za 7:0 kao i ovo 6:0 puno je vala i bruka, ali kad pogledam udbasko-provincijsku tvorevinu bude mi jasno da vece bruke i jada ne postoji... Nanajvo utjeho jedina.., Aj sto kazes rasprava zavrsena.
IH BITE AJNE MAPE, JA JA UD :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.