Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Pa kad nam vrli direktor u medijima izjavi "Imamo budzet bez granica i mozemo srusit transfer rekord ako hocemo", onda naravno da cemo placat visoke cijene. Uz to dodaj katastrofalnu igru i cinjenicu da svako zna da su nam prijeko potrebna pojacanja i dobijemo ove lude cijene. Dok je Woodward zaduzen za transfere, bice i cirkus oko njih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gospodin covjek,jaci od Pereza.Hladno potrosio oko 200 miliona eura od Januara,sto je 50% od ukupnih godisnjih prihoda koje United ima.Cartman je napisao/la:Pa kad nam vrli direktor u medijima izjavi "Imamo budzet bez granica i mozemo srusit transfer rekord ako hocemo", onda naravno da cemo placat visoke cijene. Uz to dodaj katastrofalnu igru i cinjenicu da svako zna da su nam prijeko potrebna pojacanja i dobijemo ove lude cijene. Dok je Woodward zaduzen za transfere, bice i cirkus oko njih.

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Vjerovatno ne bi, uz to bi i mi vjerovatno isto tako radili transfere jer kad je tim u krizi nema vise taktiziranja. Samo sam iskazao svoj stav o tom transferu odnosno cijeni, nista licno.LvG je napisao/la:Kao da bi Bayern tražio nešto manje za Robbena?muamerc je napisao/la:Ne pristajte ni na kakve ucjene. Ako ste u krizi onda ne trebate finansirati pola Madrida.rio_Ferdy88 je napisao/la:To je fake, dogovorena je cijena 63.9 mil funti.
Ne znam šta je ovim stručnjacima za sve gore, to što United troši koliko hoće, ili što ne mogu kenjati kako zvučna imena neće u United koji ne igra Ligu prvaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Di Maria sletio u Manchester, sutra medicinski

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Znali neko jeli Rojo dobio radnu dozvolu za sutrasnji mec protiv mk
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Nije, te ne moze igrati sutra.
Hajd` vala, nek` se i to zavrsi vec jednom. Skup je itekako i samo da ga pritisak "najskupljeg igraca u Engleskoj ikada" ne unisti potpuno, nadam se da moze ponoviti nesto slicno kao prosle sezone u Realu. Veliki rizik jeste, pogotovo jer se u novu sezonu ulazi sa opet losim veznim redom gdje se jedino mozemo osloniti fakticki na Andera a evo i on je u bolnici odmah na pocetku, ako ova sezona bude promasaj plasim se da sve ne padne Di Marii na ledja zbog etikete koju sada nosi s obzirom na ovaj transfer, ako bude realizovan na kraju naravno.Devi1 je napisao/la:
EDIT:
Evo sky kaze kako ce transfer iznositi ipak 59 miliona funti sto ce opet biti novi Britanski rekord ali nesto manje od cifre koja se prvobitno spominjala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da li neko vidi Di Mariu na ovoj slici? 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Tu je,iza vozača,ima jos jedna slika,ali mi mrsko traziti nesto..
Dobrodosao Angele! Steta samo sto nismo barem 3 boda uzeli u prve 2 utakmice,bio bih vise optimistican,ali eto,vjerujem u cuda..
Jos Messi i Vidal,i da zavrsimo..
Dobrodosao Angele! Steta samo sto nismo barem 3 boda uzeli u prve 2 utakmice,bio bih vise optimistican,ali eto,vjerujem u cuda..
Jos Messi i Vidal,i da zavrsimo..

'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Ljudi vi kao da je ovo iz vaseg budzeta, dzepamuamerc je napisao/la:Ne pristajte ni na kakve ucjene. Ako ste u krizi onda ne trebate finansirati pola Madrida.rio_Ferdy88 je napisao/la:To je fake, dogovorena je cijena 63.9 mil funti.

Nitro je napisao/la:Da li neko vidi Di Mariu na ovoj slici?

Eto, ocekujem jednu tetku,

Hajde sto prije to rijesit da moze igrat u subotu. Odma u prvih 11, nema se sta cekat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"

Kakav FFP

E sad me bas zanima da vidim gdje ce ga staviti LVG da igra, hocel biti promjena u formaciji ili nesto slicno..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Ja bih bio zabrinut da nam u napadu igraju Ronaldo,Messi,Di Maria,iza njih Mata,Rooney,Persie,ako ce tu na sredini konce drzati Fletcher i Cleverley..Cartman je napisao/la:Hajde sto prije to rijesit da moze igrat u subotu. Odma u prvih 11, nema se sta cekat.
Herrera povrijedjen jos par sedmica,treba nam neki DM,cak se ne bih bunio ni za Blinda,ako se vec ceka Strootman..
Pravimo guzvu u napadu,a veza i dalje tanka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.