Curry i Cousins preko
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
mrkimedjed
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne razumijem ljude koji igraju po 5 igraca na istom listicu. Ako vec kontas nesto igrati i ako pratis dovoljno stavi onda jednog ili dva i neki dvoznak za uslov, onako 5 kad ih pogodis to ti je jednom u sto godina
Curry i Cousins preko
Curry i Cousins preko
Love 21,5 OVER 1.85
Prva zvijezda i glavni igrac ekipe, covjek koji ima jako odbar sut za tri poena a pored toga igra i dobro ispod kosa, prosle sezone je imao puno problema sa povredama i malo je igrao ali i ono sto je igrao je bilo veoma dobro i prosjek je bio preko 20 poena, veceras ocekujem isto da predje ovu granicu jer mislim da nece tako lako dobiti Orlanda, uzimace puno suteva to je sigurno, a ako ga krene zna brojati i do 35+
Howard 16,5 OVER 1.85
Nova ekipa za Dwighta, uklopio se je odlicno i uz Hardena trosi najvise lopti, igraju protiv slabog Charlota u kojem ne vidim igraca koji bi mu mogao parirati, granica od 16,5 nije velika za njega pogotovo ako se uzme u obzir da ce ici puno puta na liniju slobodnih bacanja
New York - Milwaukee 1 1.30
Nema se tu sta puno pricati, NY je puno kvalitetnija ekipa i trebali bi ovo lagano uzeti pogotovo ako se pogledaju pripremni mecevi gdje je Milwaukee imao sve poraze, Anthony, JR Smith i drustvo ne bi trebali imati puno problema, kvota je mala ali je vrijedi staviti
Golden State - Lakersi 202,5 OVER 1.70
Domaca ekipa igra veoma brzu kosarku i atraktivnu sa puno suteva, jedna su od najboljih tricaski ekipa u ligi i protiv ekipe kakva je LAL sigurno ce zeljeti nametnuti svoj stil kosarke a to je brza i tranzicijska kosarka, mislim da ce ovaj mec preci u OVER jer granica realno nije velika pogotovo kad se uzmu u obzir mecevi GS-a na kojima zna biti i preko 220 poena
Sretno svima !!
Prva zvijezda i glavni igrac ekipe, covjek koji ima jako odbar sut za tri poena a pored toga igra i dobro ispod kosa, prosle sezone je imao puno problema sa povredama i malo je igrao ali i ono sto je igrao je bilo veoma dobro i prosjek je bio preko 20 poena, veceras ocekujem isto da predje ovu granicu jer mislim da nece tako lako dobiti Orlanda, uzimace puno suteva to je sigurno, a ako ga krene zna brojati i do 35+
Howard 16,5 OVER 1.85
Nova ekipa za Dwighta, uklopio se je odlicno i uz Hardena trosi najvise lopti, igraju protiv slabog Charlota u kojem ne vidim igraca koji bi mu mogao parirati, granica od 16,5 nije velika za njega pogotovo ako se uzme u obzir da ce ici puno puta na liniju slobodnih bacanja
Nema se tu sta puno pricati, NY je puno kvalitetnija ekipa i trebali bi ovo lagano uzeti pogotovo ako se pogledaju pripremni mecevi gdje je Milwaukee imao sve poraze, Anthony, JR Smith i drustvo ne bi trebali imati puno problema, kvota je mala ali je vrijedi staviti
Domaca ekipa igra veoma brzu kosarku i atraktivnu sa puno suteva, jedna su od najboljih tricaski ekipa u ligi i protiv ekipe kakva je LAL sigurno ce zeljeti nametnuti svoj stil kosarke a to je brza i tranzicijska kosarka, mislim da ce ovaj mec preci u OVER jer granica realno nije velika pogotovo kad se uzmu u obzir mecevi GS-a na kojima zna biti i preko 220 poena
Sretno svima !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
evoga prvo pa muskohrcxxx je napisao/la:Nordsjael-FC Midtjylland - 2.5 više
FC Kopenhagen-Odense BK- 2.5 više
kof. 2.88
i naravno na listic je isao cilic 21.5 vise!
Hvala zgmiky!
Osjećam se prozvanim zbog prijedloga koji sam postavio. Slažem se da je double najbolji kad su nba igrači u pitanju, ali po meni je suviše rano za neke sigurice, treba sačekati 20tak dana da se to malo iskristališe, a do tad na neki niži ulog pratiti situacijumrkimedjed je napisao/la:Ne razumijem ljude koji igraju po 5 igraca na istom listicu. Ako vec kontas nesto igrati i ako pratis dovoljno stavi onda jednog ili dva i neki dvoznak za uslov, onako 5 kad ih pogodis to ti je jednom u sto godina
Curry i Cousins preko
LUHG!
Marco Fu - Mark Selby 2 @1,50
Selbyu bi pobjeda na ovom turniru mnogo značila, pošto ga zadnjih mjeseci forma nije mazila.. Vrlo dugo je držao prvo mjesto na svjetskoj rank ljestvici, al odjednom, iz nepoznatog razloga - pad! Pobjedom jutros protiv Binghama od visokih 6-1 nešto mi govori da se iskupljuje za loše igre u prijašnjim turnirima. Boljeg protivnika od Fu-a u četvrtfinalu nije mogao poželjeti. Igrača koji se uvijek gura medu prvim mjestima al nikako da zauzme neko bitno. Kroz svaki turnir odigra briljantno kvalifikacije, al pred kraj kad treba stisnut - njega nema! Nadam se da će još jednom dokazat koliko oscilira te bi Selby kao veliki favorit i majstor taktike to trebao znati kazniti.
Dott - Wenbo 2 @1,70
Graeme Dott, svjetski prvak iz 2006., a to je vjerojatno i zadnja godina kad je igrao snooker kakav je u stanju. Ovdje je u četvrtfinalu zahvaljujući lakom ždrijebu u kojem je morao riješiti još zelenog Whitea, te Wilsona i Maflina.. S druge strane, moram priznat da nisam puno pratio Wenbo-a kroz karijeru. Relativno je mlad (26 godina) i nije dugo u profi vodama tako da mi je još uvijek nepoznanica.. Ali kad netko sa turnira izbaci kralja snookera - gospodina Ronniea O'Sullivana (gubio 4-2 da bi na kraju slavio 6-4.. Nevjerojatan preokret) te sutra protiv još jednog znalca i favorita na papiru (Marka Davisa) potvrdi da to nije bila samo puka sreća DEKLASIRAVŠI ga sa 6-1... Onda mi vi recite - jel se isplati riskirat i stavit ga na tiket po kvoti 1,70!?!? U prilog mu ide i publika koja ga vjerojatno uzdiže u nebesa nakon pobjede nad Ronniem.. A kad kažem publika - vjerujte mi - ima ih.. Mnogi kažu da je to zadnjih godina najpopularniji sport u Kini.. Čak 60 milijuna registriranih amatera se njime bavi. Za engleske igrače snookera kinezi prostiru crvene tepihe i čupaju se za autograme.. (na svoje oči vidio)
Selbyu bi pobjeda na ovom turniru mnogo značila, pošto ga zadnjih mjeseci forma nije mazila.. Vrlo dugo je držao prvo mjesto na svjetskoj rank ljestvici, al odjednom, iz nepoznatog razloga - pad! Pobjedom jutros protiv Binghama od visokih 6-1 nešto mi govori da se iskupljuje za loše igre u prijašnjim turnirima. Boljeg protivnika od Fu-a u četvrtfinalu nije mogao poželjeti. Igrača koji se uvijek gura medu prvim mjestima al nikako da zauzme neko bitno. Kroz svaki turnir odigra briljantno kvalifikacije, al pred kraj kad treba stisnut - njega nema! Nadam se da će još jednom dokazat koliko oscilira te bi Selby kao veliki favorit i majstor taktike to trebao znati kazniti.
Dott - Wenbo 2 @1,70
Graeme Dott, svjetski prvak iz 2006., a to je vjerojatno i zadnja godina kad je igrao snooker kakav je u stanju. Ovdje je u četvrtfinalu zahvaljujući lakom ždrijebu u kojem je morao riješiti još zelenog Whitea, te Wilsona i Maflina.. S druge strane, moram priznat da nisam puno pratio Wenbo-a kroz karijeru. Relativno je mlad (26 godina) i nije dugo u profi vodama tako da mi je još uvijek nepoznanica.. Ali kad netko sa turnira izbaci kralja snookera - gospodina Ronniea O'Sullivana (gubio 4-2 da bi na kraju slavio 6-4.. Nevjerojatan preokret) te sutra protiv još jednog znalca i favorita na papiru (Marka Davisa) potvrdi da to nije bila samo puka sreća DEKLASIRAVŠI ga sa 6-1... Onda mi vi recite - jel se isplati riskirat i stavit ga na tiket po kvoti 1,70!?!? U prilog mu ide i publika koja ga vjerojatno uzdiže u nebesa nakon pobjede nad Ronniem.. A kad kažem publika - vjerujte mi - ima ih.. Mnogi kažu da je to zadnjih godina najpopularniji sport u Kini.. Čak 60 milijuna registriranih amatera se njime bavi. Za engleske igrače snookera kinezi prostiru crvene tepihe i čupaju se za autograme.. (na svoje oči vidio)
U desetom selu živi Antuntun!
-
gojzerica
- Kontakt:
Drugi je dobitni! Kvota 40.gojzerica je napisao/la:
Na prvom za sada fali Howardu 4 poena i Duncanu 13
Edit prošao i Howard.. samo Duncan...
Lagano prosloLloriS je napisao/la:Love 21,5 OVER 1.85
Howard 16,5 OVER 1.85
Sretno svima !!
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 31 okt 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
bar se ne moram mislit koga ispratit što se nba tiče.. Svaka čast momci. Pogotovo brat @gojzerica.. 11 over/undera skinut..

U desetom selu živi Antuntun!
-
gojzerica
- Kontakt:
Hvala drug! 
-
mrkimedjed
- Kontakt:
Jok prijatelju, nemoj se osjecati prozvanim. Pratim forum dugoo vremena, ne pisem nesto aktivno, ali znam da je tu bilo dosta ljudi koji u sred sezone odiraju po 4,5 ili vise igraca na jednom listicu. Na njih sam mislio, htio sam im odmah skrenuti paznju u pocetku na toR.J.W.G. je napisao/la:Osjećam se prozvanim zbog prijedloga koji sam postavio. Slažem se da je double najbolji kad su nba igrači u pitanju, ali po meni je suviše rano za neke sigurice, treba sačekati 20tak dana da se to malo iskristališe, a do tad na neki niži ulog pratiti situacijumrkimedjed je napisao/la:Ne razumijem ljude koji igraju po 5 igraca na istom listicu. Ako vec kontas nesto igrati i ako pratis dovoljno stavi onda jednog ili dva i neki dvoznak za uslov, onako 5 kad ih pogodis to ti je jednom u sto godina
Curry i Cousins preko
Svaka cast @gojzerica
- Omerbavarac
- Kontakt:
Losa noc, ali nema veze, tek je pocetak, bice ovoga jos.Omerbavarac je napisao/la:Brooklyn kp2 1,60
Durant 29,5 OVER 1,85
Wade 18,5 Under 1,85
Kvota: 5,48
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ima li neko stručan za ovu Euroligu,da mi kaže kojeg igrača da odigram over/under?
You'll never walk alone.
Evo šta ću ja za danas
Roma-Chievo pm6 (gol u oba poluvremena) 1.48 (nisam htio propustit po ovoj kvoti,a itekako je izgledno)
Granada-Atletico M. 0-2 gola 1.75 (prateći igru Granade kod kuće ove sezone)
Salisbury-Hereford PIK 1 1.50 (Salisbury predobar kod kuće i bori se za vrh tabele,Hereford jako loš)
Cercle Brugge-Club Brugge 0-3 gola 1.45 (prateći međusobne duele i igru Club Bruggea ove sezone)
Federer-Kohlschreiber (h +4.5) 2 1.45 (Nijemac je jako dobar,može odvesti bar jedan set u tie break i jedan 6:3 nek bude)
Innsbruck-Salzburg 2 1.40 (dobra kvota,a Salzburg predobar ove sezone)
Clippers-Golden State 1 1.40
PSG-Lorient h1 1.50
24.01 kvota
Roma-Chievo pm6 (gol u oba poluvremena) 1.48 (nisam htio propustit po ovoj kvoti,a itekako je izgledno)
Granada-Atletico M. 0-2 gola 1.75 (prateći igru Granade kod kuće ove sezone)
Salisbury-Hereford PIK 1 1.50 (Salisbury predobar kod kuće i bori se za vrh tabele,Hereford jako loš)
Cercle Brugge-Club Brugge 0-3 gola 1.45 (prateći međusobne duele i igru Club Bruggea ove sezone)
Federer-Kohlschreiber (h +4.5) 2 1.45 (Nijemac je jako dobar,može odvesti bar jedan set u tie break i jedan 6:3 nek bude)
Innsbruck-Salzburg 2 1.40 (dobra kvota,a Salzburg predobar ove sezone)
Clippers-Golden State 1 1.40
PSG-Lorient h1 1.50
24.01 kvota
You'll never walk alone.
D.Ferrer - G.Simon 31.10. 11:50 1 1,35
Del Potro - G.Dimitrov 31.10. 14:35 1 1,35
Federer - Kohlschreiber(+3,5) 31.10. 14:35 2 1,80
Budivelnik - Partizan 31.10. 18:00 X2 1,92
T.Kinsey (Partizan) (11,5) 31.10. 18:00 Više 1,85
Zalgiris - Strasbourg/koš(s.t.) 31.10. 18:45 1 1,50
Roma - Chievo(s.t.) 31.10. 20:45 1 1,35
Fener.Ulker - CSKA M.(144,5) 31.10. 20:45 Više 1,85
kvota: 43.65
Del Potro - G.Dimitrov 31.10. 14:35 1 1,35
Federer - Kohlschreiber(+3,5) 31.10. 14:35 2 1,80
Budivelnik - Partizan 31.10. 18:00 X2 1,92
T.Kinsey (Partizan) (11,5) 31.10. 18:00 Više 1,85
Zalgiris - Strasbourg/koš(s.t.) 31.10. 18:45 1 1,50
Roma - Chievo(s.t.) 31.10. 20:45 1 1,35
Fener.Ulker - CSKA M.(144,5) 31.10. 20:45 Više 1,85
kvota: 43.65
Del Potro - G.Dimitrov(s.t.) 31.10. 14:35 1 1,45
Stosur - Ivanović 31.10. 16:00 2 1,95
Vesnina - Pironkova(18,5) 31.10. 18:00 Manje 1,90
Heerenveen - Venlo 31.10. 18:45 1 1,35
Granada - Atl.Madrid(s.t.) 31.10. 20:00 2 1,70
Roma - Chievo(h.0:1) 31.10. 20:45 1 1,50
Athl.Bilbao - Elche 31.10. 22:00 1 1,65
Betis - Levante 31.10. 22:00 X2 1,85
kvota: 56.45
Stosur - Ivanović 31.10. 16:00 2 1,95
Vesnina - Pironkova(18,5) 31.10. 18:00 Manje 1,90
Heerenveen - Venlo 31.10. 18:45 1 1,35
Granada - Atl.Madrid(s.t.) 31.10. 20:00 2 1,70
Roma - Chievo(h.0:1) 31.10. 20:45 1 1,50
Athl.Bilbao - Elche 31.10. 22:00 1 1,65
Betis - Levante 31.10. 22:00 X2 1,85
kvota: 56.45
Moze neko misljenje za ove parove,posebno za ovaj tenis,jel' ovo valja cemu ?
Villareal-Getafe 1
Roma-Chievo PM1 ( Pobjeda Rome i preko 2,5 gola)
Standard-W.Beveren 1
Federer-Kohlschreiber (+4,5) hč2
Gasquet-Nishikori (+4,5) hč2
Chiudinelli-Y.Marti 1
Uplata 10 , Dobitak oko 100 : )
Villareal-Getafe 1
Standard-W.Beveren 1
Chiudinelli-Y.Marti 1
❶❾❽❽
Sta odigrati za Estonija-BiH ? Kakvi su estonci ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tenis si dobro odigrao, jedino ne znam kakav je ovaj Marti.BeastZE je napisao/la:Moze neko misljenje za ove parove,posebno za ovaj tenis,jel' ovo valja cemu ?![]()
Villareal-Getafe 1
Standard-W.Beveren 1
Chiudinelli-Y.Marti 1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Podloga + loptice u Parizu odgovaraju serverima. Sam Đoković se žalio na istu i uporedio loptice sa mecima.
Danas Novak igra protiv Isnera koji je klasični server - stoga ganjam više gemova u prvom setu.
Teniski tiketić (čisto da se prati) izgleda ovako:
Đoković - Isner (-9.5+) 2
Ferrer - Simon 1 (Simon je umro jučer protiv Mahuta)
Nadal - Janowicz (-9.5+) 2
Federer - Kohlschreiber (+4.5) h2
Del Potro - Dimitrov 1
Gasquet - Nishikori (+4.5) h2
Kvota 9
Na ludom tiketu ganjam 1:2 za Kohlschreibera i kombinovaću to sa 2:1 za Raonića ili 2:1 za Berdycha (dakle, 2 tiketa igram, ali na oba je 1:2 za Kohlschreibera kontra Rogera).
Sretno svima.
Danas Novak igra protiv Isnera koji je klasični server - stoga ganjam više gemova u prvom setu.
Teniski tiketić (čisto da se prati) izgleda ovako:
Đoković - Isner (-9.5+) 2
Ferrer - Simon 1 (Simon je umro jučer protiv Mahuta)
Nadal - Janowicz (-9.5+) 2
Federer - Kohlschreiber (+4.5) h2
Del Potro - Dimitrov 1
Gasquet - Nishikori (+4.5) h2
Kvota 9
Na ludom tiketu ganjam 1:2 za Kohlschreibera i kombinovaću to sa 2:1 za Raonića ili 2:1 za Berdycha (dakle, 2 tiketa igram, ali na oba je 1:2 za Kohlschreibera kontra Rogera).
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Alania-Anzhi, gosti dolaze sa rezervama, a ionako su odron od ekipe. Po meni vrlo sigurna jedinica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.