Aaa brateee pa nemoj mi to raditiii..calcio je napisao/la:Evo i Sare.![]()
A nije neka, sto jest jest. Ali o ukusima se ne raspravlja, jeli tako?
Znači SAVRŠENA!!!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Aaa brateee pa nemoj mi to raditiii..calcio je napisao/la:Evo i Sare.![]()
A nije neka, sto jest jest. Ali o ukusima se ne raspravlja, jeli tako?
ma izvadio ga zadnjih par sekundi, da sa evansom brani protivnički napad prije kraja poluvremena. taktička izmjena. trebao bi igrat i u nastavku, mislim da vrijedi ostat budan.L'Avvocato je napisao/la:Što ga izvede jbt nikako mi nije jasan ovaj trener. Pa taman ga krenulo i u odbrani i u napadu, a on ga vadi iz igre.
definitvno,svegami da nije dao trojku lagano bih otisao na spavanje,ovako osuđen sam da ga cekam u 2 poluvremenuazTer je napisao/la:ma izvadio ga zadnjih par sekundi, da sa evansom brani protivnički napad prije kraja poluvremena. taktička izmjena. trebao bi igrat i u nastavku, mislim da vrijedi ostat budan.L'Avvocato je napisao/la:Što ga izvede jbt nikako mi nije jasan ovaj trener. Pa taman ga krenulo i u odbrani i u napadu, a on ga vadi iz igre.
nele-BHF je napisao/la:Aaa brateee pa nemoj mi to raditiii..calcio je napisao/la:Evo i Sare.![]()
A nije neka, sto jest jest. Ali o ukusima se ne raspravlja, jeli tako?![]()
Znači SAVRŠENA!!!Volim je.
Ma bezveze ba, mene bi to sjebalo da me tako vadi iz igre kako mu se prohtijeazTer je napisao/la:ma izvadio ga zadnjih par sekundi, da sa evansom brani protivnički napad prije kraja poluvremena. taktička izmjena. trebao bi igrat i u nastavku, mislim da vrijedi ostat budan.L'Avvocato je napisao/la:Što ga izvede jbt nikako mi nije jasan ovaj trener. Pa taman ga krenulo i u odbrani i u napadu, a on ga vadi iz igre.
Nije on kriv za ono preuzimanje covjek cuva svog igraca daleko od ovih sto brane pick and rool oni su krivi.svejedno77 je napisao/la:mora rotirat u odbrani sta se zalijepio za delfina mislim da je to vise pritisak ma to je osnovno pravilo neces covjeku pustit covjeku cisto kucanje ili polaganje izrotirao bi i neko na delfina vidi se da ima dobre poteze u napadu i instikte ali mora ove osnovne stvari u odbrani radit
JTS je napisao/la:joj Redže, jedan dobar potez, pa dva ne valja
haha kako se zakuca u frajeraJTS je napisao/la:joj Redže, jedan dobar potez, pa dva ne valja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.