Od ne pozivanja Jahica i Zeca. Pa onda pusta Rahimica i Stilica i Dzeku. Pa sad oprasta Ibricicu koji je bez ikakvog razloga odlucio se ne odazvati. Onda prica kako Begovic nije imao neki razlog, eto nek je ima Dzeko, Stilic i Ibricic.

Vi ste obični primitivni jadovi i plaćenici saveza. Vidi se po tome što ne znate ni rečenice sastaviti, krezavci. Taman zuba da možete vikati PAPE PAPE PAPESaban je napisao/la:Ne vrijedi ti to jarane, bolje da ga ne sretnes, smrdi ti to na kilometre. Fasizam je bas prava rijec, da mu je furcata mozes zamisliti sta bi to radilo, pola reprezentacije bi 84-kom pokosio (kad bi bili svezani), samo da napravi mjesto za Kerlu, Pishchu, Bekrica, Cocalica...Bolesno je to u onu svoju volovsku glavucu i samo dobar malj bi bio lijek...nikako ubjedjivanja ko je kakav i kako je ko odigrao.zare je napisao/la:ništa mi draže ne bi bilo nego tebe i takvi slične sresti negdje u mraku
**** li vam materina latentno-fašistička
Fakat si upravu. Trenutak slabostiEsii TM87 je napisao/la:Zeljovac ti si gori sto se primas na sabane
Hajde bolan da su ovi ciri otkazali i da ih ciro kazni svi bi rekli bravo ciro yebi im mater. Shvati jedno, Susic je gazda u ovom ciklusu i njegova je zadnja i igraci ima da je postuju. Sto se tice atmosfere u Americi nije mogla bolja, bas zato sto nije bilo onih koji igraju preko neke stvari. Takvi vazda kvare atmosferu, dok se ne odstranebadboy je napisao/la:Susic definitivno nema rezultat a od prije par dana nema ni atmosferu. Ovo nije ekipa u stvaranju pa da se te dvije stvari trpe. Kad stvaras ekipu za tamo neki ciklus onda bude svakakvih rezultata i to se trpi. Isto tako u stvaranju ekipe se trenira i strogoca namece autoritet itd itd. Ovo je ekipa koja je stvorena u proslom ciklusu i od ove se ekipe a jos vise od selektora ocekuje da naprave korak dalje. Kako sad stvari stoje to se nece desiti.
Evo vidim Luchescu je najavio ostavku ako izgube na Bilinom. E pa dargi moj Pape ako kojim slucajem ne pobjedis na Bilinom red bi bio da i ti sam odes. Imaj bar tolikio karaktera (kad se vec busas karakterom na primjeru ibricica i Begovica) i samopostovanja pa otidji sam. Porazom ili remijem protiv Rumuna ti si zakljucio ciklus.
ovo je begovicu drugi ili treci putBIHfan je napisao/la:Pape me razocarao zadnje 2-3 sedmice, a citavo vrijeme sam bio njegova pristalica.
Od ne pozivanja Jahica i Zeca. Pa onda pusta Rahimica i Stilica i Dzeku. Pa sad oprasta Ibricicu koji je bez ikakvog razloga odlucio se ne odazvati. Onda prica kako Begovic nije imao neki razlog, eto nek je ima Dzeko, Stilic i Ibricic.Ne valja mu sto je igrace podjelio na one koje gotivi i ne gotivi. Nije mu kriterij definisan, umjesto da svi igraci imaju isti kriterij on je dao svakome drugaciji. Onda mi je krivo sto nije pozvao Avdica i Bicakcica i Bonuzu, jer sta mu fali da ih makar zove da budu sa ekipom, da se upoznaju, da znaju da se racuna na njih, da im dadne motivaciju da vise rade. Ovako on zove 20 igraca umjesto da iskoristi da zove sto vise igraca.
Moje licno misljnje je da se nesmije niti jednom desit da se reprezentacija zapostavlja a kamoli dva put, tri put. Igrati za reprezentaciju je privilegija i treba se svaki igrac ponosit time, nebitno ko protivnik bio i gdje se igralo.johnnyHZ je napisao/la:ovo je begovicu drugi ili treci putBIHfan je napisao/la:Pape me razocarao zadnje 2-3 sedmice, a citavo vrijeme sam bio njegova pristalica.
Od ne pozivanja Jahica i Zeca. Pa onda pusta Rahimica i Stilica i Dzeku. Pa sad oprasta Ibricicu koji je bez ikakvog razloga odlucio se ne odazvati. Onda prica kako Begovic nije imao neki razlog, eto nek je ima Dzeko, Stilic i Ibricic.Ne valja mu sto je igrace podjelio na one koje gotivi i ne gotivi. Nije mu kriterij definisan, umjesto da svi igraci imaju isti kriterij on je dao svakome drugaciji. Onda mi je krivo sto nije pozvao Avdica i Bicakcica i Bonuzu, jer sta mu fali da ih makar zove da budu sa ekipom, da se upoznaju, da znaju da se racuna na njih, da im dadne motivaciju da vise rade. Ovako on zove 20 igraca umjesto da iskoristi da zove sto vise igraca.
Momak jesil ti sjedio na usima kad je Pape davo intervju,rekao je da ce dobiti po poluvrijeme i Hasagic i Begovic pa ce odluciti ko ce dobiti jedinicu za Rumuniju. A ono **** od golmana stoka nam ne treba,kad ovakve stvari radi dok brani za jedan pisljivi Stoke,sta bi radio ili sta ce raditi ako predje u jaci klub.Harrison je napisao/la:Izgubiti nekoliko dana, prevaliti toliki put i ne dobiti ni minute jedne u prijateljskoj utakmici gdje je rezultat jasan i tesko promjenljiv je van svake pameti. To se desavalo nekoliko puta nasim golmanima i Bega je skontao da mozda nece dobiti ni minute (kao sto je nije dobio ni Sehic) i zasto da ide? Gledo tekmu sa klupe ili na tv isto mu ga dodje... ne kontam kako Susic nije mogao ni 5 minuta dati Sehi da brani...
Vahom i Osimom,Vaha bjezi ko djavo od krsta sto se repke tice,rekao to je samo za starije trenere,pa odma nakon te izjave preuze "Slonove",pa rece kako nikad na prostor bivse Juge,a vidi dvolicnjaka u Dinamu. Osima molim te izostavi jer je covjek bolestan i sa onom gamadi iz saveza bi se njegova smrt samo ubrzala. Amar bi tek napravio katastrofu,jer bi zelio nametnuti svoje principe koje bi nase razmazene balerine povrijedilo,treba se sa igracima znati nositi diplomatski,kao sto to radi Pape.Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise
Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.Pasodzigera je napisao/la:Vahom i Osimom,Vaha bjezi ko djavo od krsta sto se repke tice,rekao to je samo za starije trenere,pa odma nakon te izjave preuze "Slonove",pa rece kako nikad na prostor bivse Juge,a vidi dvolicnjaka u Dinamu. Osima molim te izostavi jer je covjek bolestan i sa onom gamadi iz saveza bi se njegova smrt samo ubrzala. Amar bi tek napravio katastrofu,jer bi zelio nametnuti svoje principe koje bi nase razmazene balerine povrijedilo,treba se sa igracima znati nositi diplomatski,kao sto to radi Pape.Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise
Kome to nije dao niti minute u Prijateljskoj?...aha Sehicu....golmanu koji nema apsolutno nikakve sanse da bude prvi golman reprezentacije BiH dok ne ucini dvije stvaril; predje u jednu od jacih liga svijeta, i dokaze se u toj jacoj ligi. Oni svi sto zasluze sansu, i koji imaju iole kakvu sansu da se bore za mjestu u prvih jedanaest dobili su priliku protiv Meksika...Slovacke...Svedske...itd itd.Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Ma o tom niko i ne razmišlja. Bitno je samo dati podršku, pa makar to bila i podrška neuspjehu.Harrison je napisao/la: Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise
Harrison je napisao/la:Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus. Dragi Harison ,pa koji bi to trener rekao evo ja ću biti dvije tekme pa ja odoh nije bitno pobjedio ili izgubio.Ja lično ne vjerujem da postoji trener koji bi pristao na te tvoje uslove.Hajde Vaha dođi pa ćemo te nogirati poslije Rumuna onda ćemo opet Papeta,pa kada dođu Francuzi opet ćemo nekoga....ma to je jednostavno naučna fantastika.Pasodzigera je napisao/la:Vahom i Osimom,Vaha bjezi ko djavo od krsta sto se repke tice,rekao to je samo za starije trenere,pa odma nakon te izjave preuze "Slonove",pa rece kako nikad na prostor bivse Juge,a vidi dvolicnjaka u Dinamu. Osima molim te izostavi jer je covjek bolestan i sa onom gamadi iz saveza bi se njegova smrt samo ubrzala. Amar bi tek napravio katastrofu,jer bi zelio nametnuti svoje principe koje bi nase razmazene balerine povrijedilo,treba se sa igracima znati nositi diplomatski,kao sto to radi Pape.Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Dosta mi je vise selektora supljaka koji veze nemaju.
Harrison je napisao/la: Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.
Dosta mi je vise selektora supljaka koji veze nemaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.