Safet Sušić - Pape

BIHfan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BIHfan » 12 feb 2011, 13:09

Pape me razocarao zadnje 2-3 sedmice, a citavo vrijeme sam bio njegova pristalica.
Od ne pozivanja Jahica i Zeca. Pa onda pusta Rahimica i Stilica i Dzeku. Pa sad oprasta Ibricicu koji je bez ikakvog razloga odlucio se ne odazvati. Onda prica kako Begovic nije imao neki razlog, eto nek je ima Dzeko, Stilic i Ibricic. :roll: Ne valja mu sto je igrace podjelio na one koje gotivi i ne gotivi. Nije mu kriterij definisan, umjesto da svi igraci imaju isti kriterij on je dao svakome drugaciji. Onda mi je krivo sto nije pozvao Avdica i Bicakcica i Bonuzu, jer sta mu fali da ih makar zove da budu sa ekipom, da se upoznaju, da znaju da se racuna na njih, da im dadne motivaciju da vise rade. Ovako on zove 20 igraca umjesto da iskoristi da zove sto vise igraca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 feb 2011, 13:10

Izgubiti nekoliko dana, prevaliti toliki put i ne dobiti ni minute jedne u prijateljskoj utakmici gdje je rezultat jasan i tesko promjenljiv je van svake pameti. To se desavalo nekoliko puta nasim golmanima i Bega je skontao da mozda nece dobiti ni minute (kao sto je nije dobio ni Sehic) i zasto da ide? Gledo tekmu sa klupe ili na tv isto mu ga dodje... ne kontam kako Susic nije mogao ni 5 minuta dati Sehi da brani...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 13:51

Saban je napisao/la:
zare je napisao/la:ništa mi draže ne bi bilo nego tebe i takvi slične sresti negdje u mraku
**** li vam materina latentno-fašistička
Ne vrijedi ti to jarane, bolje da ga ne sretnes, smrdi ti to na kilometre. Fasizam je bas prava rijec, da mu je furcata mozes zamisliti sta bi to radilo, pola reprezentacije bi 84-kom pokosio (kad bi bili svezani), samo da napravi mjesto za Kerlu, Pishchu, Bekrica, Cocalica...Bolesno je to u onu svoju volovsku glavucu i samo dobar malj bi bio lijek...nikako ubjedjivanja ko je kakav i kako je ko odigrao.
Vi ste obični primitivni jadovi i plaćenici saveza. Vidi se po tome što ne znate ni rečenice sastaviti, krezavci. Taman zuba da možete vikati PAPE PAPE PAPE :lol: Retard bi da u mraku sreće :roll: Mora da to znači da nisam upravu. Nadargumentovan sam :lol: Eki Pišću. Eto, kakav si jad kad vrijeđaš momka samo zato što ga neko drugi podržava, jade jadni!

Bravo i za portal, koji omogućava ovakvim Šabanima da konstantno vrijeđaju ostale, stoka primitivna! Znam da jadovi podržavate Sušića na najjadniji način, ne bi li vam što češće dao kakav intervju, pa žmirite na sve živo. Ali tolerisanjem ovakvih postova gore se dotakli dno dna! Poistovijetili ste se sa šabanima, ulizice jadne!!!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 12 feb 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 12 feb 2011, 14:00

Zeljovac ti si gori sto se primas na sabane 8-)
1921-2011

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 14:03

Esii TM87 je napisao/la:Zeljovac ti si gori sto se primas na sabane 8-)
Fakat si upravu. Trenutak slabosti :mrgreen: Korigovao sam se. Da povratiš šta sve ovaj forum trpi. Ono fol neki patriota :lol: Kaže svi moraju poštovati "sekektora BOSNE I HERCEGOVINE" :lol: A Muniba ne treba jer ga je savez postavio... Ko li je postavio selektora BOSNE I HERCEGOVINE??? :lol: :lol: :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 12 feb 2011, 14:39

Susic definitivno nema rezultat a od prije par dana nema ni atmosferu. Ovo nije ekipa u stvaranju pa da se te dvije stvari trpe. Kad stvaras ekipu za tamo neki ciklus onda bude svakakvih rezultata i to se trpi. Isto tako u stvaranju ekipe se trenira i strogoca namece autoritet itd itd. Ovo je ekipa koja je stvorena u proslom ciklusu i od ove se ekipe a jos vise od selektora ocekuje da naprave korak dalje. Kako sad stvari stoje to se nece desiti.
Evo vidim Luchescu je najavio ostavku ako izgube na Bilinom. E pa dargi moj Pape ako kojim slucajem ne pobjedis na Bilinom red bi bio da i ti sam odes. Imaj bar tolikio karaktera (kad se vec busas karakterom na primjeru ibricica i Begovica) i samopostovanja pa otidji sam. Porazom ili remijem protiv Rumuna ti si zakljucio ciklus.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 15:02

badboy je napisao/la:Susic definitivno nema rezultat a od prije par dana nema ni atmosferu. Ovo nije ekipa u stvaranju pa da se te dvije stvari trpe. Kad stvaras ekipu za tamo neki ciklus onda bude svakakvih rezultata i to se trpi. Isto tako u stvaranju ekipe se trenira i strogoca namece autoritet itd itd. Ovo je ekipa koja je stvorena u proslom ciklusu i od ove se ekipe a jos vise od selektora ocekuje da naprave korak dalje. Kako sad stvari stoje to se nece desiti.
Evo vidim Luchescu je najavio ostavku ako izgube na Bilinom. E pa dargi moj Pape ako kojim slucajem ne pobjedis na Bilinom red bi bio da i ti sam odes. Imaj bar tolikio karaktera (kad se vec busas karakterom na primjeru ibricica i Begovica) i samopostovanja pa otidji sam. Porazom ili remijem protiv Rumuna ti si zakljucio ciklus.
Hajde bolan da su ovi ciri otkazali i da ih ciro kazni svi bi rekli bravo ciro yebi im mater. Shvati jedno, Susic je gazda u ovom ciklusu i njegova je zadnja i igraci ima da je postuju. Sto se tice atmosfere u Americi nije mogla bolja, bas zato sto nije bilo onih koji igraju preko neke stvari. Takvi vazda kvare atmosferu, dok se ne odstrane ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 16:22

BIHfan je napisao/la:Pape me razocarao zadnje 2-3 sedmice, a citavo vrijeme sam bio njegova pristalica.
Od ne pozivanja Jahica i Zeca. Pa onda pusta Rahimica i Stilica i Dzeku. Pa sad oprasta Ibricicu koji je bez ikakvog razloga odlucio se ne odazvati. Onda prica kako Begovic nije imao neki razlog, eto nek je ima Dzeko, Stilic i Ibricic. :roll: Ne valja mu sto je igrace podjelio na one koje gotivi i ne gotivi. Nije mu kriterij definisan, umjesto da svi igraci imaju isti kriterij on je dao svakome drugaciji. Onda mi je krivo sto nije pozvao Avdica i Bicakcica i Bonuzu, jer sta mu fali da ih makar zove da budu sa ekipom, da se upoznaju, da znaju da se racuna na njih, da im dadne motivaciju da vise rade. Ovako on zove 20 igraca umjesto da iskoristi da zove sto vise igraca.
ovo je begovicu drugi ili treci put ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 16:32

johnnyHZ je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pape me razocarao zadnje 2-3 sedmice, a citavo vrijeme sam bio njegova pristalica.
ovo je begovicu drugi ili treci put ;)
Moje licno misljnje je da se nesmije niti jednom desit da se reprezentacija zapostavlja a kamoli dva put, tri put. Igrati za reprezentaciju je privilegija i treba se svaki igrac ponosit time, nebitno ko protivnik bio i gdje se igralo.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 feb 2011, 16:34

Nevjerovatno kako neki nerazumno razmisljaju.Pa sta sad ode Pape koga cemo to dovesti.Debili jedni vece su sanse da Tulic dodje nego neki bolji strateg od Susica.prvi put imamo selektora koji pokusava nesto napraviti.Da njega nema do sad bi vec 3igraca izgubili..
Budite sretni sto covjek daje svoj maximum.A moze komotno da samo sklapa talove sa kojekakvim menadjerima i svoju godisnju platu zaradi za jedno okupljanje reprezentacije..

Sigurno da ima boljih stratega od njega al shvatite da oni nece nikad doci kod nas.Budite sretni jer Susic pokusava nesto napraviti,a NE MORA.Sigurno ga Usljo nece tjerati

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 16:36

pa to je nas problem sto u nas je reprezentacija mjesto gdje se gradi karijera.....
sramota za svakog igraca je sto nije dosao na okupljanje...ok , daleko , ovo ono, pa PAPE ih je lijepo pitaho HOCETE LI ? rekli da hoce....treba ove dezurne zvijedice poslat na tribine,pa nek onda tamo glume igrace.... ima novih momaka koji ginu i u prijateljskoj....
besic,subasic.....pjanic......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 feb 2011, 17:32

Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise :x

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 12 feb 2011, 17:39

Harrison je napisao/la:Izgubiti nekoliko dana, prevaliti toliki put i ne dobiti ni minute jedne u prijateljskoj utakmici gdje je rezultat jasan i tesko promjenljiv je van svake pameti. To se desavalo nekoliko puta nasim golmanima i Bega je skontao da mozda nece dobiti ni minute (kao sto je nije dobio ni Sehic) i zasto da ide? Gledo tekmu sa klupe ili na tv isto mu ga dodje... ne kontam kako Susic nije mogao ni 5 minuta dati Sehi da brani...
Momak jesil ti sjedio na usima kad je Pape davo intervju,rekao je da ce dobiti po poluvrijeme i Hasagic i Begovic pa ce odluciti ko ce dobiti jedinicu za Rumuniju. A ono **** od golmana stoka nam ne treba,kad ovakve stvari radi dok brani za jedan pisljivi Stoke,sta bi radio ili sta ce raditi ako predje u jaci klub.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 12 feb 2011, 17:43

Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise :x
Vahom i Osimom,Vaha bjezi ko djavo od krsta sto se repke tice,rekao to je samo za starije trenere,pa odma nakon te izjave preuze "Slonove",pa rece kako nikad na prostor bivse Juge,a vidi dvolicnjaka u Dinamu. Osima molim te izostavi jer je covjek bolestan i sa onom gamadi iz saveza bi se njegova smrt samo ubrzala. Amar bi tek napravio katastrofu,jer bi zelio nametnuti svoje principe koje bi nase razmazene balerine povrijedilo,treba se sa igracima znati nositi diplomatski,kao sto to radi Pape.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 feb 2011, 17:49

Vaha je rekao da nece vodit reprezentaciju dok mu neko drugi bira pomocnike tj. da moraju bit po nacionalnom kljucu.
RIP SALE VILENJAK

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 feb 2011, 18:04

Pasodzigera je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Pape je trenerski antitalenat koji ne da ni minute jedne rezervnim igracima u prijateljskoj utakmici, a momci prevalili toliki put, nadali se da ce sutnuti tu je.benu loptu bar jednom na utakmici, ali nista. Nek protiv Rumuna zove 14 igraca, ne treba mu vise ha ya? Ovaj selektor do sada bas nista nije napravio i treba ga mjenjati prije Rumuna, jer nam je to zadnja sansa. Ako tu zijanimo kasno nam je da ga mjenjamo. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Hajmo pokusati nesto slicno kao sto je pokusao Portugal da dovedu Mourinha na dvije utakmice, mi hajmo pokusati sa Vahidom, Osimom (bilo kojim), ili sa Cirom, sto da ne?
Vahom i Osimom,Vaha bjezi ko djavo od krsta sto se repke tice,rekao to je samo za starije trenere,pa odma nakon te izjave preuze "Slonove",pa rece kako nikad na prostor bivse Juge,a vidi dvolicnjaka u Dinamu. Osima molim te izostavi jer je covjek bolestan i sa onom gamadi iz saveza bi se njegova smrt samo ubrzala. Amar bi tek napravio katastrofu,jer bi zelio nametnuti svoje principe koje bi nase razmazene balerine povrijedilo,treba se sa igracima znati nositi diplomatski,kao sto to radi Pape.
Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.
Dosta mi je vise selektora supljaka koji veze nemaju. :evil:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 20:48

Kome to nije dao niti minute u Prijateljskoj?...aha Sehicu....golmanu koji nema apsolutno nikakve sanse da bude prvi golman reprezentacije BiH dok ne ucini dvije stvaril; predje u jednu od jacih liga svijeta, i dokaze se u toj jacoj ligi. Oni svi sto zasluze sansu, i koji imaju iole kakvu sansu da se bore za mjestu u prvih jedanaest dobili su priliku protiv Meksika...Slovacke...Svedske...itd itd.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 feb 2011, 20:59

Harrison je napisao/la: Necu da nam propadnu jos jedne kvalifikacije, a prema ovom do sada crno nam se pise :x
Ma o tom niko i ne razmišlja. Bitno je samo dati podršku, pa makar to bila i podrška neuspjehu.

Visca el Višća!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 feb 2011, 21:18

Harrison je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus. Dragi Harison ,pa koji bi to trener rekao evo ja ću biti dvije tekme pa ja odoh nije bitno pobjedio ili izgubio.Ja lično ne vjerujem da postoji trener koji bi pristao na te tvoje uslove.Hajde Vaha dođi pa ćemo te nogirati poslije Rumuna onda ćemo opet Papeta,pa kada dođu Francuzi opet ćemo nekoga....ma to je jednostavno naučna fantastika.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 feb 2011, 00:38

Harrison je napisao/la: Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.
:o :o :o :o

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.