Hvala gospodineSignore je napisao/la:Evo ako nisi nasao http://sportska-tv-wizi.blog.spot.de/p/hnl-2-flash.html. Meni je odlican, samo je jednom na sekundicu zastekao, ostalo radio ko podmazanRiverPlate je napisao/la:Hajmo link kakav dobar?
Obrisi tocku u blog.spot
GNK Dinamo Zagreb
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Grbavica naš je Hram!!!
Nema na cemu
Utakmica po nicemu posebna. Par prekida, bakljada, uzvici s tribina i slicno. Na terenu izjednaceno, Dinamo mozda mrvicu bolji. Oba gola pala su iz odbica dok je Hajduk zabio iz penala. Nazalost, ne vidjeh taj penal, imao sam par minuta nesto za obaviti pa ne mogu rec jel bio, ali sam vidio da je igrac Hajduka tad izasao, pretpostavljam zbog ozljede pa mi je logicno da je penal cist. Ponisten je jedan gol Dinamu i jedan gol Hajduku. Oba su opravdana.
Inace, za Hajduk je zabio Bradaric. On je u prvoj utakmici dobio crveni karton par minuta prije kraja, tocnije drugi zuti. Zanima me kako je on mogao igrati? Zar nakon crvenog ne moras barem jednu utakmicu odmarati ili je to kod nas nesto drugacije? Ili je neka fora u tom sto su bila dva zuta, stvarno ne kontam, nisam ovo jos nikad prije vidio.
Utakmica po nicemu posebna. Par prekida, bakljada, uzvici s tribina i slicno. Na terenu izjednaceno, Dinamo mozda mrvicu bolji. Oba gola pala su iz odbica dok je Hajduk zabio iz penala. Nazalost, ne vidjeh taj penal, imao sam par minuta nesto za obaviti pa ne mogu rec jel bio, ali sam vidio da je igrac Hajduka tad izasao, pretpostavljam zbog ozljede pa mi je logicno da je penal cist. Ponisten je jedan gol Dinamu i jedan gol Hajduku. Oba su opravdana.
Inace, za Hajduk je zabio Bradaric. On je u prvoj utakmici dobio crveni karton par minuta prije kraja, tocnije drugi zuti. Zanima me kako je on mogao igrati? Zar nakon crvenog ne moras barem jednu utakmicu odmarati ili je to kod nas nesto drugacije? Ili je neka fora u tom sto su bila dva zuta, stvarno ne kontam, nisam ovo jos nikad prije vidio.
Pa pauzirao je protiv Zadra, zar ne?Signore je napisao/la:Inace, za Hajduk je zabio Bradaric. On je u prvoj utakmici dobio crveni karton par minuta prije kraja, tocnije drugi zuti. Zanima me kako je on mogao igrati? Zar nakon crvenog ne moras barem jednu utakmicu odmarati ili je to kod nas nesto drugacije? Ili je neka fora u tom sto su bila dva zuta, stvarno ne kontam, nisam ovo jos nikad prije vidio.
RIP CITY!
Crveni je dobio u Kupu, a ne HNL-u, to su dva razlicita natjecanja i kartoni u jednom nemaju veze s kartonima u onom drugom ili je to opet kod nas nesto posebno, jer je svugdje tako.
Ja mislim da je to razlog jer drugog ocito nemaSignore je napisao/la:Crveni je dobio u Kupu, a ne HNL-u, to su dva razlicita natjecanja i kartoni u jednom nemaju veze s kartonima u onom drugom ili je to opet kod nas nesto posebno, jer je svugdje tako.
RIP CITY!
http://objektivhr.com/index.php/aktualn ... ao-na-nas-
ISPOVIJEST PROGANJANOG DINAMOVOG NAVIJAČA:Mamić je policiju, suce i medije nahuškao na nas!
ISPOVIJEST PROGANJANOG DINAMOVOG NAVIJAČA:Mamić je policiju, suce i medije nahuškao na nas!
Zanimljiva stvar se dogodila na kraju susreta...
Igraci Dinama su krenuli prema BBB, ali ovi su ih odyebali uz povike "*ebo vas Mamic".
Igraci Dinama su krenuli prema BBB, ali ovi su ih odyebali uz povike "*ebo vas Mamic".
RIP CITY!
To su poslani u cilju "pomirdbe s navijačima".Barišić je prije koji dan pričao nebuloze o tome 
Eto,nema nikih problema.Sve po zakonu.Izabrao sam izgleda Mamića,a da ni ne znam kako i šta.Osvrnuo se Barišić i na traženje dijela BBB-a i udruge "Zajedno za Dinamo" da se Dinamova Skupština bira po sustavu "jedan član – jedan glas":
– To je floskula koja se stalno proteže. A naš klub indirektno funkcionira po tom načelu, svi su članovi, naime, uključeni u glasovanje u izboru zastupnika Skupštine Dinama!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ti navijaci su prava sila, sakupilo ih se 300-tinjak uz opcu mobilizaciju tokom tjedna.SiamoNoi je napisao/la:To su poslani u cilju "pomirdbe s navijačima".Barišić je prije koji dan pričao nebuloze o tome
Sreća pa se ne provodi represija i navijači slobodno na utakmice idu.
Sila!Insect_terminator je napisao/la:Ti navijaci su prava sila, sakupilo ih se 300-tinjak uz opcu mobilizaciju tokom tjedna.SiamoNoi je napisao/la:To su poslani u cilju "pomirdbe s navijačima".Barišić je prije koji dan pričao nebuloze o tome
Mobilizirajte ti i Mamić ''svoje'' 2 mjeseca, pa ću prebrojat koliko će vas neorganizirano doći radnim danom u 4 sata u Split.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 4935_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdrkaj.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ako su mogli uzet slobodno i kampirati ispred stadiona bezveze onda mogu uzeti slobodno valjda jedan dan ili markirat iz skole za visi cilj naravno 
Hehe.Insect_terminator je napisao/la:Ako su mogli uzet slobodno i kampirati ispred stadiona bezveze onda mogu uzeti slobodno valjda jedan dan ili markirat iz skole za visi cilj naravno
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Za onaj post iznad si zaslužio takvu šamarčinu da ne bi znao gdje si nakon nje.Pazi njemu smiješno što ljudi po zatvorima nevini leže i što se hapse bez ikakvog razloga.Izgleda da čovjeka cijela ova situacija oko kluba zabavlja.E jado jadni...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Normalno da nisam za nepravdu, ali ako su navijaci mogli kampirati ispred Maksimira zbog krsenja statuta zasto ne bi onda i ispred MUP-a zbog krsenja zakona od strane policije
.
ZZD:
[youtube][/youtube]
Sve čisto,skupština sada konačno ima točno 80 članova i to je to,nema muljazaMislili smo da se ovakve stvari događaju samo u Sjevernoj Koreji i sličnim zemljama, ali nakon ovakvog pokušaja muljanja i slanja dvostrukih rješenja slobodno možemo reći da i Hrvatska ide uz rame takvim zemljama.
Ali kaj nas briga glavno da smo 8 godina prvaci ispred Hajduka i 22 godine glavni grad države. Di si Splite! ju ju ju ju.....
http://sportske.jutarnji.hr/u-rjesenju- ... i/1148408/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogla bi tema pod ključ uskoro jer ovaj klub odavno ne postoji,a ljude koji mogu nesto promijeniti izgleda da nije briga.Bravo hrvacko.17.12.2013.
Nakon jučerašnje "business as usual" skupštine Dinama na kojoj su samozvani upravljači našeg bivšeg kluba bez problema i s ponosom isticali riječ "kozmetičke promjene", a na kojoj se uopće nije razmatrala zakonska nužnost da članovima koji nikada nisu birali te skupštinare ili ikoga drugog svog predstavnika to bude omogućeno - možemo se samo zahvaliti svim akterima.
I skupštinarima, koji uključuju i bivšeg šefa PUZ-a i ostale prijatelje i kumove i njihovu pametnu dječicu i tajnice i propale političare, koji bi kao šlag na tortu, još i prodavali Dinamo koji nije njihov.
Naravno, i svim Dinamovcima, legendama i medijima koji su sve to šutke popratili pa kao i državna tijela, i dalje šute. I svima koji nas blate, prijete ili nas žele potkupiti, kako već batina i mrkva funkcioniraju. Članovi Dinama i Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" više u ovoj farsi nemaju što za dodati ili reći ili sudjelovati, niti nas morate nešto pitati. Sve smo već rekli i želimo samo ostati čisti.
Kao najobičniji navijači nekadašnjeg Dinama, možemo samo još čekati bolje sutra, ako do njega dođe i ako će nakon cijele tragikomedije ostati još Dinamovaca s bilo kakvim osjećajem časti.
Građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo"
[youtube][/youtube]
- Insect_terminator
- Kontakt:
Kakvo kljucanje teme jesi ti normalan!
Uz to sto su doveli novog stopera francuza prakticki su izborili finale kupa jer ipak SB nije protivnik od kojeg bi se trebalo strahovati u dvije utakmice. Ukoliko dobiju zaostalu utakmicu protiv Istre mogu otici na 8 bodova u jakom HNL-u (u odnosu na protekle sezone). Nadam se da ce otkupiti Fernandeza pa neka sa istom momcadi krenu u jos jedan pohod na Europu, losije od prosle sezone ne moze biti
.
Iduca godina ce po meni biti presudna jer ukoliko se ne klalificiraju u LP ili u EL ne izbace par igraca koje mogu prodat vjerujem da klub moze doziviti sudbinu Hajduka. Ne bas tako dramaticnu jer ipak imaju siru bazu mladih igraca ali svejedno pad ce se osjetiti. Onda ce navijaci moci kampirati ispred stadiona zato sto nije ostvareno obecanje od 10 uzastopnih titula vec samo 9 npr
Uz to sto su doveli novog stopera francuza prakticki su izborili finale kupa jer ipak SB nije protivnik od kojeg bi se trebalo strahovati u dvije utakmice. Ukoliko dobiju zaostalu utakmicu protiv Istre mogu otici na 8 bodova u jakom HNL-u (u odnosu na protekle sezone). Nadam se da ce otkupiti Fernandeza pa neka sa istom momcadi krenu u jos jedan pohod na Europu, losije od prosle sezone ne moze biti
Iduca godina ce po meni biti presudna jer ukoliko se ne klalificiraju u LP ili u EL ne izbace par igraca koje mogu prodat vjerujem da klub moze doziviti sudbinu Hajduka. Ne bas tako dramaticnu jer ipak imaju siru bazu mladih igraca ali svejedno pad ce se osjetiti. Onda ce navijaci moci kampirati ispred stadiona zato sto nije ostvareno obecanje od 10 uzastopnih titula vec samo 9 npr
Ok,priznaj da trolaš.
Koje loše trollanje...
Ne bih volio da se tema ključa. Predlažem promjenu naziva teme u ''Mamić Utd'' ili nešto slično tipa ''Prčija''. Ipak debili moraju imati gdje pisati o europskom proljeću, zadnjem veznom ili obnovi stadiona.
Nakon što je više od 3 godine bio na aparatima, sinoć je u svojoj 68. godini preminuo Dinamo Zagreb.
Hvala institucijama RH, novinarima, legendama Kluba, navijačima za kunu, navijačima ''nisam za Mamića, ali...'' i onima koji nešto razumiju, ali nije im se dalo ni učlaniti, a kamoli nešto više.
Ožalošćeni - šačica huligana.
R.I.P. Dinamo Zagreb;
09.06.1945. - 19.12.2013.
Pozdrav
Ne bih volio da se tema ključa. Predlažem promjenu naziva teme u ''Mamić Utd'' ili nešto slično tipa ''Prčija''. Ipak debili moraju imati gdje pisati o europskom proljeću, zadnjem veznom ili obnovi stadiona.
Nakon što je više od 3 godine bio na aparatima, sinoć je u svojoj 68. godini preminuo Dinamo Zagreb.
Hvala institucijama RH, novinarima, legendama Kluba, navijačima za kunu, navijačima ''nisam za Mamića, ali...'' i onima koji nešto razumiju, ali nije im se dalo ni učlaniti, a kamoli nešto više.
Ožalošćeni - šačica huligana.
R.I.P. Dinamo Zagreb;
09.06.1945. - 19.12.2013.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.