U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Ajmo Zenicani punite Bilino Polje..... Barem 3000-4000 ljudi sto je za ovakvo vrijeme odlicno....... Pruzite podrsku momcimana celu sa Vladom......
Ne znam ja bi nekako volio da se utakmice mlade repke igraju u Tuzli jer jedino oni mogu okupiti 5000+, al' nakon onih skandaloznih skandiranja tesko je biti pametan u tim situacijama....
Ne znam ja bi nekako volio da se utakmice mlade repke igraju u Tuzli jer jedino oni mogu okupiti 5000+, al' nakon onih skandaloznih skandiranja tesko je biti pametan u tim situacijama....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Zadnja izmjena: rtm86, dana/u 11 jun 2013, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
1.36 kvota na pobjedu naše reprezentacije. Treba ih šutnuti i tako im upisati drugi poraz u ovim kvalifikacijama. Očekujem solidnu posjetu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
admir12345
- Kontakt:
MrMuscle je napisao/la:Ajmo Zenicani punite Bilino Polje..... Barem 3000-4000 ljudi sto je za ovakvo vrijeme odlicno....... Pruzite podrsku momcimana celu sa Vladom......
Upravu si drug mnogi drugi gradovi su zeljni BIH nastupa, al to nas savez ne vidi oni vise vole da se igra pred praznim trebinama u sarajevu ili zenici Nek su mali stadijoni mislim sto se tice kapaciteta al bit ce puni
Ma ja sam iz Sarajeva, al' nemam nista protiv da mlada repka ili one U-19,17,15 i sl. igraju u manjim gradovima i na manjim stadionima, jer mjestani tih gradova ce sigurno vise napuniti stadione nego mi u Sarajevu, gdje jedino protiv Njemacke nije zakazala podrska momcima....
I zato mi je draze da mladje repke igraju van mog grada....
Al' tu je i dr. strana medalje, da dobar dio stadiona nema nikakve uslove za odrzavanje takvih tekmi..... I zato dati sve Tuzli, Gradačcu ili Bihacu kad su mladi u pitanju.... Jer od ovih nazovi manjih sredina (Tuzla to nije) jedino oni imaju uslove za odigravanje ovakvih tekmi....
I zato mi je draze da mladje repke igraju van mog grada....
Al' tu je i dr. strana medalje, da dobar dio stadiona nema nikakve uslove za odrzavanje takvih tekmi..... I zato dati sve Tuzli, Gradačcu ili Bihacu kad su mladi u pitanju.... Jer od ovih nazovi manjih sredina (Tuzla to nije) jedino oni imaju uslove za odigravanje ovakvih tekmi....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
vidim da je kristijan jajalo medju tri golmana koji ce zapoceti pripreme za novu sezonu u dinamu, mozda i bude nesto od njega.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
sajo10 je napisao/la:Jajalo - Cimirot, Kovacevic, Hajrovic, Bevab - Arezina, Grahovac, Cajic, Jevtic - Mesanovic - Maletic.
Znači, ovako bi to nekako trebalo da izgleda
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gdje je Duljevic? Po meni je bio fantasican protiv Makedonije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja sam mislio da je jevtic odbrambeni igrac 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Paša pitanje je koliko od tih stadiona (mimo Zenice,Tuzle i Koseva u Sarajevu) ispunjavaju uslove FIFA-e i UEFA-e za odigravanje medjunarodnih susreta.Recimo na Grbavici je mogla do prije 3-4 godine nastupati U21,ali onda su je proglasili neuslovnom,nakon toga sve do prosle godine je mogla nastupati U19 (za koju su jos nizi kriteriji),sada ni oni ne mogu.A za 2 godine se nece moci igrati ni nasa Premijer liga.Sto je fakat zalosno.Nismo mi Engleska i Njemacka da imamo super stadione i da mozemo izmisljat hocu ovdje igrat hocu ondje igrat.Igras ondje gdje mozes hebga.Ali eto kada sad budemo redovni ucesnici SP-a i EP-a savez ce dobivati lovu i nadam se da ce lagano ulagati i u infrastrukturu.Pa cemo onda moci igrati bez frke sirom BiHadmir12345 je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Ajmo Zenicani punite Bilino Polje..... Barem 3000-4000 ljudi sto je za ovakvo vrijeme odlicno....... Pruzite podrsku momcimana celu sa Vladom......
Upravu si drug mnogi drugi gradovi su zeljni BIH nastupa, al to nas savez ne vidi oni vise vole da se igra pred praznim trebinama u sarajevu ili zenici Nek su mali stadijoni mislim sto se tice kapaciteta al bit ce puni
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link...
link...
Odoh pratiti tekmu, čitamo se nakon utakmice
Sretno Zmajevi !
Sretno Zmajevi !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jel ovako prazan stadion zato sto su samo pustili 2000 karata u prodaju ili su sve prodavali?
Slike i jada.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Znaci samo jedna stranica unazad, jedna...reptile je napisao/la:Koji nam je sastav?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mali Hodzic vec sada moze igrati prvog spica u U-21. Puno je bolji od Mesanovica i Maletica
NO PYRO NO PARTY
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam sto svi hvale ovog malog Bevaba.Puno zuji,malo meda daje je njegova igra.Nek neko gleda koliko ce puta ubaciti loptu u 16m,a to je osnovna karakteristika modernih bekova.Usput 1-0

Bolji od Mešanovića
Dragi dječaće idi se igraj autićima.
Čim se počelo navijati paranje odbrane i majstorski egzekucija Mešanovića, Jasmina
Čovjek uvijek krilo, evo ga napokon u špicu i pokazuje kvalitet kojeg je uvijek i imao.
Dragi dječaće idi se igraj autićima.
Čim se počelo navijati paranje odbrane i majstorski egzekucija Mešanovića, Jasmina
Čovjek uvijek krilo, evo ga napokon u špicu i pokazuje kvalitet kojeg je uvijek i imao.
Arezina beton!