Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
pogledaj koji njegov intervju pa vidi dal zna sastaviti 3 recenice...iskreno nadam se da nece igrati za reprezentaciju mada mislim da hoce al se NADAM da nece jer jednostavno smo previse smrdljiv narod da bi imali dobrog kosarkasa i tu zavrsavam svoje pisanje na ovom forumu...kad nekad stane drzava na noge ako ikad stane i kad se sistem vrijednosti popravi kod nas onda mozda i zasluzimo a ovako sretno sa konakovicem i mahmutovicem i ostalim likovima sumljivih faca pozdravvvv
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nek odmah kaze da mu se **** za reprezentaciju, a ne ovakolegenda reala je napisao/la:Jusufe glup si
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
4p 2blk 

Evo ubaci odmah 4 poena 

Juka za sada dobar. 

6 poena, 3 skoka, 2 blokade i ukradena za nesto vise od 9 minuta na parketu...
ide Juka double-double veceras abd 

Dobar za sada 9 poena, 4 skoka, 1 ukradena i čini mi se 2 blokade 

Niko ziv ne prati, bas slabo raje na forumu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pauza od All Star-a, povreda Mirze ispali iz ritma vikend vratiti će se polako. A ima ih tona što ne pišu samo gledaju i uživaju.

Zadnja izmjena: baglama, dana/u 21 feb 2015, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
11 poena 6 skokova i 3 blokade, halal ti cufta Juka

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zabija,skace I blokira za sada odlican ,pun je energije.
11 poena, 6 skokova i 3 blokade za skoro 17 minuta u prvom poluvremenu. Do kraja double-double i career high u poenima 

Dobro ih je isamaro u prvom. 

Ma ne moze grk da mrdne pored Jukebaglama je napisao/la:![]()
sta radi kralj, grk vec dvaput zaljepljen,a vidi se da se nalozio da zabije preko Juke
sve je to od kajmaka i sira, sa svojataguillermo je napisao/la:Dobro ih je isamaro u prvom.

ps. ako ne pisemo na forumu ne znaci da ne gledamo. samo, ja sam prvi zgrozen ovim ispadima "njegovim" ili "necijim" o KS BIH... prvo ne znam sto se njega to tice, ako zeli da igra za rep. BiH, treba da se odazove pozivu, i kao pravi patriota igra za svoj narod. Mislite da je u NS BiH nakon dolaska Begica, Osima i kompanije sve ozdravilo?? Nemate pojma gdje pare idu ,tako da bolje da Juka, il ko vec daje ove izjave za njega, zatvori usta i pusti da ga privede sezonu kraju, a i ako je i malo NORMALAN, da se odazove pozivu.
Inace, sere mi se na ove izjave!

Kindže, kindže...
nije sto je nas, al stvarno je zvijer. kakav je samo strah unio protivniku koji ulazi pod kos...play samo udje, izvidi, i izbaci loptu vani jer ga strah blokade.
mogao bi veceras po rekord u poenima, znao sam da ce mu lezat visoki Milvokija
mogao bi veceras po rekord u poenima, znao sam da ce mu lezat visoki Milvokija
Mozda se mi svi trebamo opustiti sa tim izjavama...nek jebu jedno drugom majku ha ja...Juka je svakako rekao u zadnjoj izjavi da on hoce da igra za reprezentaciju da mu to treba i da ce igrati nama ostaje da vidimo sta ce biti kad dodje vrijeme ja sam prilicno siguran da ce doci da igra ako dobije poziv selektora
Apsolutno podrzavam Nurkica po pitanju ovog pitanja, dosta je vise lopovluka. Ukoliko se dokaze istina da su pronevjerili lovu koju su ameri dali bilo bi lijepo da se pojedinci deportuju preko bare pa da im se sudi za korupciju. Na kraju krajeva to su Jusufove pare i pare svih onih koji placaju porez SAD-u. Lako je se sepuriti tudjim novcem. Svaki normalan i posten insan dici ce svoj glas protiv korupcije, mita,nepotizma itd.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.