A ja mislim da je ahmed pitarbistrikboy je napisao/la:Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničanVirtu4l je napisao/la:sad vidite kako je nama..ahmedhz87 je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazi![]()
![]()

Da, bice da je Ahmed pitar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A ja mislim da je ahmed pitarbistrikboy je napisao/la:Ja ipak mislim da je bistrikboy bio ciničanVirtu4l je napisao/la:sad vidite kako je nama..ahmedhz87 je napisao/la:Uprava napolje,Amare odlazi![]()
![]()
Da bi Olompik mogao u srijedu ili cetvrtak. Vjerovatno radi toga ..bistrikboy je napisao/la:Izgleda da sa Velezom igramo u utorak 20-tog ovog mjeseca
nikad_izvini je napisao/la:![]()
Stvarno si lik. Postavimo ovako, da se ti pitaš recimo, da ti ekipa odigra neefikasno 9 oficijelnih utakmica gdje nisu zabili više od jednog gola i da u desetoj zabiju 4 a da ti protivnik u Kupu ima pravo tešku utakmicu koju izgubi i dan manje odmora, bil htio prekid il da se ipak igra tekma.
Razmisli malo šta pišeš![]()
![]()
![]()
Zna li se termin?!bistrikboy je napisao/la:Izgleda da sa Velezom igramo u utorak 20-tog ovog mjeseca
Znat' ce se ne brini.r0djeni je napisao/la:Zna li se termin?!bistrikboy je napisao/la:Izgleda da sa Velezom igramo u utorak 20-tog ovog mjeseca
u yebote, najbolji igrač nam ode, mada mu ništa ne zamjeram, znam ga lično i znam da bi pogino za želju, al fkt čovjek mora mislit na budućnost, sad je u najboljim godinam i treba nešta zaraditi, a ne po našim pašnjacima da se ganja i siguran sam da će 2godine, dospjeti do reprezentacije i bi će glavni odbranbeni igrač naše repkebistrikboy je napisao/la:Coca nece produziti ugovor sa nama koji istice u januaru,i Amar vise ne racuna na njega,steta![]()
Hocemo bodove,bodove iz Modrice
odigra jednu polusezonu kako treba i misli da je igracina takvi nam i ne trebaju a na klupi ionako imamo bajica i kerlubistrikboy je napisao/la:Coca nece produziti ugovor sa nama koji istice u januaru,i Amar vise ne racuna na njega,steta![]()
jest, odigro 3 tekme i odmah hoce da ide, ccc ima 23, 24 godine i u najboljim godinama, ccc, nek ostane jos 2 ovdje pa ce sa 25, 26 imati sta da pokaze, mamlazeliminator je napisao/la:odigra jednu polusezonu kako treba i misli da je igracina takvi nam i ne trebaju a na klupi ionako imamo bajica i kerlubistrikboy je napisao/la:Coca nece produziti ugovor sa nama koji istice u januaru,i Amar vise ne racuna na njega,steta![]()
veci problem je neigranje culuma