2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Greivis
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la Greivis » 28 jan 2015, 19:13

kad_kako je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:@Kawhi, pokusava imitirati @Greivis-a, pa suptilno trolati, i navlaciti ljude. Vidim da se i u ujedinjunju kod nekih stvari, pa zajedno to rade. Kod dosta raje prolazi ta navlakusa, na zalost.

Za sada njima dvojici tolerise se takvo pisanje, ali ako nastave, takvi postovi ce im redovno biti brisani. Ovo njih dvojica mogu da svate kao upozorenje.
Je li to ako se ne slazem sa necim sto ti mislis znaci da trolam? Koliko vidim svi moji komentari su vezani za NBA.

A mogao bi da upozoris kolegu koji vise komentarise pojedince nego kosarku. Ili mozda njemu gledas kroz prste jer je Bullsovac?
Niko nema povlastice, prema svima isti kriteriji. Svi imate isto 'kredita'. On je bio skoz neaktivan dosta vremena, i tek u zadnjim danima je poceo aktivnije pisati. Dok si ti svoj kredit na ovom pdf davno istrosio.
Preskocio si pitanje. A radi sta hoces.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 19:14

tuzlak1987 je napisao/la:Ma opet kazem nije mi realno ovo sto se publike i glasanja tice. Teodosic i Bogdanovic ispred Dragica koji je imao sezonu zivota u NBA ili ta dva vise od Parkera koji je osvojio titulu.

Na glasove izbacili sve moguce Spance, vjerujem zbog onog poraza na prvenstvu..
Ebo ovu listu gdje nema Gasola I Nowitzkog ja je popisam ..mislim na jednog I drugog Gasola naravno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 jan 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 jan 2015, 19:29

@adriano... blatt je genije zbog ovih rezultata cavsa? ok, postujem, strucnjak je.

onda je mike brown mnogo bolji trener od njega jer je on cavse samo sa lebronom odveo do finala lige?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 jan 2015, 20:52

Kemba out šest sedmica.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 jan 2015, 20:57

kad_kako je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:@Kawhi, pokusava imitirati @Greivis-a, pa suptilno trolati, i navlaciti ljude. Vidim da se i u ujedinjunju kod nekih stvari, pa zajedno to rade. Kod dosta raje prolazi ta navlakusa, na zalost.

Za sada njima dvojici tolerise se takvo pisanje, ali ako nastave, takvi postovi ce im redovno biti brisani. Ovo njih dvojica mogu da svate kao upozorenje.
Je li to ako se ne slazem sa necim sto ti mislis znaci da trolam? Koliko vidim svi moji komentari su vezani za NBA.

A mogao bi da upozoris kolegu koji vise komentarise pojedince nego kosarku. Ili mozda njemu gledas kroz prste jer je Bullsovac?
Niko nema povlastice, prema svima isti kriteriji. Svi imate isto 'kredita'. On je bio skoz neaktivan dosta vremena, i tek u zadnjim danima je poceo aktivnije pisati. Dok si ti svoj kredit na ovom pdf davno istrosio.
Možeš li meni odgovoriti na post? 427 str.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 jan 2015, 21:04

Guarin14 je napisao/la:Gasol (onaj isti Gasol) za kojeg neki (mrtvi ozbiljni) napisu da je MVP kanditat, nije izabran ni u top 5 evropskih kosarkasa :salut:

Interesantno
slika

smijesan izbor,bez oba gasola i novickog a sa teodosicem

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 jan 2015, 21:25

jose je napisao/la:
lumani je napisao/la:Cavsi gaze bez Diona aka Wade..Rose blizu triple doublea,a Bosh nastavlja da igra odlicno a gube tekme.
Ovo triple-double ako uključiš TO? :mrgreen:

Sinoć Rose razvalio što se tiče poena (i skokova), ali kako jedan, po defaultu, PG može u utakmici u kojoj "razvaljuje" imati samo 1 (slovima: jednu) asistenciju!?

:thumbup: triple touble sa 11 TO :) Naravno nije on kriv, opravdanja mozemo proctati negdje gore iznad. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jan 2015, 21:38

alemsa je napisao/la:Cuj Iman nije dobar defanzivac :rol:

Iman, James, Mozgov, 3 od 5 dobra defanzivca
Shump je odlican defanzivac, nekada i previse agresivan pa zato ode ranije na klupu. Sto se JR Smitha tice - nikakav odbrambeni igrac. Niko me ne moze ubjediti da je JR solidan defanzivac.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 21:45

lumani je napisao/la:
jose je napisao/la:
lumani je napisao/la:Cavsi gaze bez Diona aka Wade..Rose blizu triple doublea,a Bosh nastavlja da igra odlicno a gube tekme.
Ovo triple-double ako uključiš TO? :mrgreen:

Sinoć Rose razvalio što se tiče poena (i skokova), ali kako jedan, po defaultu, PG može u utakmici u kojoj "razvaljuje" imati samo 1 (slovima: jednu) asistenciju!?

:thumbup: triple touble sa 11 TO :) Naravno nije on kriv, opravdanja mozemo proctati negdje gore iznad. :)
Sut za pobjedu I sad hajde u kucicu misu ..svaka izgubljena lopta je pojedena dalje necemo diskutovat nema potrebe..da si gledao utakmicu znao bi zasto ce ga svaki navijac Bullsa branit ..da zato sto nas je on u prvom poluvremenu jedini drzao u igri..ljudi su pogodili 9 trica I da njegovih nije bilo mi bi zaostajali preko 15 razlike ...ali kad gledas taj box score izgleda ruzno, ali ne I ako pogledas koliko je enerrgije dao sinoc I koliko se trudio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 jan 2015, 21:47

MaliOdDirektora je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Hahahahhaha a ko su ti divljaci ziv bio kazi? Ako ista znas o kosarci, onda je odbrana segment igre koji se sastoji od 70% efforta, tj. truda, a 30% je rad, fizikalije itd. Iman Shumpert odlican defanzivac, James odlican defanzivac, Tristan takodjer, Delly vise nego iznadprosjecan defanzivac, Mozgov jako dobar defanzivac, skoro pa odlican, a to pokazuju igre u Cavsima, Joe Harris solidan defanzivac, Irving i Love solidni defanzivci, a najbitnije od svega je da se oni trude i nisu tolike rupe koliko ih se po defaultu tako naziva (zamisli, igraci sazrijevaju i razvijaju se), Marion je jako dobar defanzivac, JR kada hoce moze igrati jako dobru odbranu, sto znaci samo effort, effort, effort, a jedini losi defanzivci su Mike Miller i James Jones, jer su stari i bukvalno su mrtvi suteri koji se mogu sakriti u dobroj odbrani, a Cleveland itekako sada dobru odbranu igra. Tako da me zanima, koji su to divljaci o kojima pises? Doduse, mozda te samo pogadja ovo rapidno popravljanje forme Cavsa? Vidim novi je nick, tako da je moguce da si ogorcen ili primoran da mijenjas nick, a i jedno i drugo dosta govori o tebi :D. 7 u nizu...

Kyrie brojao do 38, James do 32, ludilo...
Divljaci, redom od 1 ka 5; Irving, Šampert, Đej Ar, Love.
Igrači koji igraju odbranu kvalitetno; Lebron, i pola Meriona.

Irving i Ljubav solidni defanzivci? :lol: :lol: :lol:
Tvoja objektivnost dostiže nove granice. Iz univerzuma si izašao 2012. još..
Šta me ima pogađat' dizanje forme Krava? Niti imam šta protiv njih, eventualno hejtam lebrona jedino. Irving mi je drag igrač, al' sam objektivan u prosuđivanju.
To o nikovima ne bih ni komentarisao..
Redom, Irving divljak? :facepalm: Iman divljak? :facepalm: Love divljak? :facepalm:
Dalje, nemas nista protiv Cavsa a pises Krave? :facepalm:
LenBias, da li si to ti druze? Ako jesi, odlican vam ovaj rookie Napier, da li je i on bolji od Kyriea :lol: .

@Guarin, da, solidni su defanzivci, rupa je neko poput Bargnanija.

@NeverGiveUp, da, solidan je defanzivac, ne znam da li ce se zemlja otvoriti, ali to je tako. Nece nikada imati blokade cisto zbog fizickih predispozicija, sto se tice boxing outa, tu je jedan od rijetkih koji to radi na skolski nacin i jako rijetko kraj njega se hvataju ofanzivni skokovi, ne fula rotacije svaki drugi posjed, zrtvuje se iznudjivanjem faula u napadu, dakle, solidan defanzivac, ne sjajan, nego solidan.

@Pirke, nije Irving popravio odbranu posljednjih par sedmica, nego je konstantno popravlja, a posljednjih par sedmica je jako dobar u odbrani.

@alemsa, Cavsi ne mogu biti Pacersi, jer su Cavsi miljama ispred Pacersa.

@Clutch, kad nekoj ekipi fali igrac poput Taja, DeRozana, Gaya i mnogih drugih, realno je ocekivati da ce i najbolji igrac posljednje decenije faliti nekoj ekipi.

@Belmin6, vec sam napisao zbog cega ga vidim kao solidnog defanzivca. Solidan je razlicito od odlican ili dobar, neki bi trebali uzeti rjecnik naseg jezika u ruke.

@KK_Bosna, Blatt nije rupa kako ste ga ti i pojedinci nazivali i to je ono sto sam rekao. Covjek je tu prvu sezonu, cak ni cijelu sezonu nije tu. Ovo pola sezone je dovoljno da ga se proglasi boljim od Mikea Browna.

@Carlo, kod nas zaista igra odbranu, moguce je da je u ovim prvim utakmicama malo hladne glave pa se trudi dok se ne oslobodi, ali nemam niti jednu zamjerku na dosadasnje partije u dresu Cavsa. Cak me i pozitivno iznenadio i podsjeca me na onog Smitha dok je pruzao jako dobre partije s Melom u Denveru, pa i na onog Smitha koji je imao odlicnu sezonu u Knicksima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 jan 2015, 21:51

slika

:thumbup:
Don't believe the hype.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 jan 2015, 21:55

@salt

ja nisam napisao da se covjek nije trudio,to valjda radi svaku tekmu ;) ali tako malo ass,a mnogo TO ;)
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 28 jan 2015, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la JoseMourinho » 28 jan 2015, 21:57

Uglavnom sad su Cavsi super defanzivno?

Od trenutne petorke samo se James može nazvati defanzivcem niko vise, iako je ni on ne igra kako zna trenutno ;)
Ako ćemo tako odbranu gledat lovovu ko solidnu onda da se prestane blatit odbrana Griffina, gasola i sl. Jer su koji cak od njega i bolji ;)

Isto tako ako je argument branjenja blatta bio malo prošlo vremena kako sad nakon nekoliko sedmica ti likujes da je trenercina?
I zanimljivo trenercina je pošto u ovo vremena kako se James vratio ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 jan 2015, 22:01

@adriano

Misli se na odbranu (o tom smo @clutch I ja govorili), nemoj samo reci da su Cavsi jaci od proslogodisnjih Pacersa u odbrani

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 jan 2015, 22:09

alemsa je napisao/la:@adriano

Misli se na odbranu (o tom smo @clutch I ja govorili), nemoj samo reci da su Cavsi jaci od proslogodisnjih Pacersa u odbrani
Proslogodisnji Pacersi su bili odlicni u odbrani, da nisu bili odlicni u odbrani, ne bi dobili vise od 30 utakmica, jer su ofanzivno bili talasika. Odbranom su i dobijali utakmice i fenomenalnim Paulom koji je bio pola ekipe. Vidimo ih sada...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 22:16

lumani je napisao/la:@salt

ja nisam napisao da se covjek nije trudio,to valjda radi svaku tekmu ;) ali tako malo ass,a mnogo TO ;)

Rose je u zadnjih 10tak utakmica redovno imao od 8 do 10 ast ....ovu tekmu na pocetku utakmice nikoga nije isao sut osim njega ..jer prva dva suta dvije trojke u trenutcima kad su ini profilali samo 1 sut od prvih 10 cini mi se ..on je tu drzao nam prikljucak..drugo igraci nisu u prvom poluvremenu mnogo uradili..ali su asidtirali Gasol I Noah..naravno da de trudi covjek ali kako se vra ti o nismo vidjeli onoliko ulaza pod kos I da onoliko je imao zelju da ponovo bude prvi covjek na terenu..vjerovatno je omao strah, ali evo izgleda da se oslobadja tog pritiska sto je svakako nama I najvaznije..I nakraju kazem sut za pobjedu je dovoljan da svaka izgubljena lopta bude pojedena..ali ipak I pored loseg procenta sutaa I izgubljenih lopti ti se odlucis da opet sutnes za pobjedu...po njemu se vidjelo koliko je bio zabrinut nakon onih gresaka koliko se ljutio na sam sebe ..ali opet nije odustao.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 jan 2015, 22:47

Odgovor na pitanje zašto igra bolje u Clevelandu u odnosu na partije u Knicksima :mrgreen:

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 23:01

Clutch je napisao/la:Odgovor na pitanje zašto igra bolje u Clevelandu u odnosu na igre iz Knicksa :mrgreen:

slika
Pa ja kaze nema se izlaziti gdje kao u NY I odmah su bolje igre hahaha..samomse kaze tu moze igrat igrica I kosark..mislim da se sa njim I Noah slaze :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 28 jan 2015, 23:02

SaltCityAttack je napisao/la:
lumani je napisao/la:@salt

Rose je u zadnjih 10tak utakmica redovno imao od 8 do 10 ast ....ovu tekmu na pocetku utakmice nikoga nije isao sut osim njega ..jer prva dva suta dvije trojke u trenutcima kad su ini profilali samo 1 sut od prvih 10 cini mi se ..on je tu drzao nam prikljucak..drugo igraci nisu u prvom poluvremenu mnogo uradili..ali su asidtirali Gasol I Noah..naravno da de trudi covjek ali kako se vra ti o nismo vidjeli onoliko ulaza pod kos I da onoliko je imao zelju da ponovo bude prvi covjek na terenu..vjerovatno je omao strah, ali evo izgleda da se oslobadja tog pritiska sto je svakako nama I najvaznije..I nakraju kazem sut za pobjedu je dovoljan da svaka izgubljena lopta bude pojedena..ali ipak I pored loseg procenta sutaa I izgubljenih lopti ti se odlucis da opet sutnes za pobjedu...po njemu se vidjelo koliko je bio zabrinut nakon onih gresaka koliko se ljutio na sam sebe ..ali opet nije odustao.
Potpuno netacno, zadnjih 10 utakmica ima prosjek malo veci od 5 asistencija po utakmici.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2015, 23:23

Pa dobro nisam mu rovsrio statistiku gledao ali znam da je imao u nekoliko utakmica 10 I oreko ast uz to da je isao preko 25p..mislim da je u ovom mjesecu do one tekme sa Miamiem imao ok 28p prosjek..uglavnom sinoc je I Hinrich bio PG ne samo on ..mjenjali su se u par navrata
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.