Delalic ve valjda top 5 igrac...ne znam sve nesto cudno.prije 4-5 dana mi jedan lik govori skup Atic skup Nenad u životu nisam pomislio da ce Atic u Bosnu

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Delalic ve valjda top 5 igrac...ne znam sve nesto cudno.prije 4-5 dana mi jedan lik govori skup Atic skup Nenad u životu nisam pomislio da ce Atic u Bosnu
Ako ce Delalic bit prva petorka mogli su komotno ostat aba 2 igrat onda
MElloo je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:55Ako ce Delalic bit prva petorka mogli su komotno ostat aba 2 igrat onda![]()
Ma jesu skupi al sad su skupili valjda pare, pa koliko je dubravko prosio za taj novac sta da ga potrosi na acu i delalica![]()
Moras dovest skupe igrace igras ozbiljnu ligu.Govori nece Bosna bit ekipa koja se bori za opstanak pa ovakve poteze vuce
Šalić možda može dati ruke s klupe, ali da bude prvi centar nipošto. Samo upaliti snimak tekme protiv Igokee i podsjetiti se kako im je Carter pravio djecu u reketu.
Isto mi se vrti po glavi... Na hajr, šta drugo reći...Ghuraba je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:33Nije dorastao ovom nivou sigurno i gotovo sam ubijedjen da su debelo pogrijesili. Daj Boze da svi grijesimo, ali ovo bi moglo biti jos jedno fulanje sto se tice izbora trenera. I Atic je specifican igrac, rijetki treneri su znali izvuci maksimum iz njega (Bajic i Beciragic samo). Nije mi jasno sta su s Nenom pricali i pregovarali, zbog cega se vrtio s njima i po gostujucim utakmicama, ako je tako lahko puklo sve...
Imam utisak da su znali da Aco ostaje sve od momenta kad su dogovorili produzenje s Westom, ali su cekali da dovedu neko zvucnije ime, pa da to istovremeno saopste. Ako je istina da Vrabac nece produziti, onda me ne bi iznenadilo da Zubac produzi. U svakom slucaju, sad kad je poznato ko je trener, ne bih volio ni da Adin ostane (a kamoli Jure), jer znam da ga Damjanovic nije znao iskoristiti kako treba. Frajer ga je nerijetko znao gurati na 4, a samo je trebao prepisati njegovu ulogu iz reprezentacije (u kojoj nikad ne igra cetvorku).
Sve u svemu, naslutismo obojica jutros. Ti za produženje nekoga čije produženje nismo željeli vidjeti (doduše nije igrač, nema vezeGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2025, 19:24Imam utisak da su znali da Aco ostaje sve od momenta kad su dogovorili produzenje s Westom, ali su cekali da dovedu neko zvucnije ime, pa da to istovremeno saopste. Ako je istina da Vrabac nece produziti, onda me ne bi iznenadilo da Zubac produzi. U svakom slucaju, sad kad je poznato ko je trener, ne bih volio ni da Adin ostane (a kamoli Jure), jer znam da ga Damjanovic nije znao iskoristiti kako treba. Frajer ga je nerijetko znao gurati na 4, a samo je trebao prepisati njegovu ulogu iz reprezentacije (u kojoj nikad ne igra cetvorku).
Mislim da jest jer koliko sam uspio skontat po njegovim izjavama ne planira se vraćat na košarka već graditi karijeru u 3x3
Kolega ti se razumijes bolje, kakva je situacija jesi li zadovoljan ovim do sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:31
Pobjednički tim ostaje na okupu!
Aleksandar Damjanović i naredne sezone vodit će Studente s klupe!
Svoj trenerski kvalitet dokazao je u prethodne dvije sezone, kada je dva puta preuzeo Bosnu i oba puta osvojio trofeje – Kup Mirza Delibašić, koji je vraćen u Sarajevo nakon 14 godina, te historijsku titulu šampiona ABA 2 lige, prvi put u klupskoj historiji....
Bravo Dubravko
Čovjek je osvojio dva trofeja - ljudski da vodi ekipu u ABA 1 ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.