Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Transfer politika ovog ljeta moze dobiti zeleno, iako je mozda par miliona vise potroseno. Jos jedan DM, nek se zaokruzi na 150/160 mil i moglo bi se reci vise nego solidno.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zar tebi, kao navijaču Uniteda, nije dovoljno što te dvojac Fletcher - Cleverley yebe u zdrav mozak svakodnevno pa bi želio još jednog takvog? Na ovu dvojicu smo već i navikli, djeca kluba, ali tamo neki panj sa italijanskih oranica da nam to radi, eh to bi već bilo previše.sarajlija je napisao/la:Jbg nama svako panj pa ako vidala ne dovedemo sto su male sanse sigurno, sve nesto pricamo, pametujemo dani idu sve blizi kraj prijelaznog roka, a mi doveli tri igraca , treci je Angel
i to opet nismo na pozicijiama koje nam trebaju
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 26 avg 2014, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
znam da se ne mogu porediti ali reci za Di Mariu da je prevara od igraca stvarno me tjera da svasta kezem.istina je da nam je Vidal potrebniji.ali mi je drago da Di Maria dolazi a Vidal ne dolazi.Vise bi volio da dodje Khedira od VidalaRooney88 je napisao/la:Ne mozes porediti Di Mariu i Vidala, kruske i jabuke zbog ocitih razloga. Oba igraca su WC i oba igraca bi nam bila veliko pojacanje, vise Vidal nego Di Maria u ovom trenutku ali nema vezze, imaju jos malo do kraja prelaznog da srede i vezni red.vidic je napisao/la:ti za Di Mariu kazes da je prevara..momak ti nisi stvarno dobar lik...vrijedjas igraca koji je wc..i za klasu je bolji od vidala..vidal da je toliko dobar koliko ga hvalite davno bi presao negdje.nemora to bit man utd moze real ili barca itd,itd10DelPiero je napisao/la:Bolje da ste istresli 70-80 mil. za Vidala vec ovu prevaru, uostalom mislim da vam je daleko potrebniji neko kao Vidal vec Di Marija
Pa naravno da mi smeta taj pomenuti dvojac, samo ga ja ovdje ne spominjem, nisam ja reko da je pod moranje da dodje neko iz italyUnknown Genius je napisao/la:Zar tebi, kao navijaču Uniteda, nije dovoljno što te dvojac Fletcher - Cleverley yebu u zdrav mozak svakodnevno pa bi želio još jednog takvog? Na ovu dvojicu smo već i navikli, djeca kluba, ali tamo neki panj sa italijanskih oranica da nam to radi, eh to bi već bilo previše.sarajlija je napisao/la:Jbg nama svako panj pa ako vidala ne dovedemo sto su male sanse sigurno, sve nesto pricamo, pametujemo dani idu sve blizi kraj prijelaznog roka, a mi doveli tri igraca , treci je Angel
i to opet nismo na pozicijiama koje nam trebaju

Dovedite iz France lige ako valja decko, za sve je tu wood mrmonja valjda zna sta radi

Ne mora biti iz italy ponavljam samo neka je dobar igrac , odbrana nam je tanka pravo isto

04.10.2009 !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jah nasao poredit ofanzivca Di Mariju i box to box Vidala, ja dijelim misljenje kao cijenjeni forumas @Valencia. Ne ocekujem puno od njega ove sezone, u Realu je imao mnogo jaku ekipu i saigrace da ne govorim stil kakav se preferira u Spaniji i Engleskoj. Nikad ga nisam smatrao nekom klasom pa ni nakon proslogodisnje fantasticne sezone.Rooney88 je napisao/la:Ne mozes porediti Di Mariu i Vidala, kruske i jabuke zbog ocitih razloga. Oba igraca su WC i oba igraca bi nam bila veliko pojacanje, vise Vidal nego Di Maria u ovom trenutku ali nema vezze, imaju jos malo do kraja prelaznog da srede i vezni red.vidic je napisao/la:ti za Di Mariu kazes da je prevara..momak ti nisi stvarno dobar lik...vrijedjas igraca koji je wc..i za klasu je bolji od vidala..vidal da je toliko dobar koliko ga hvalite davno bi presao negdje.nemora to bit man utd moze real ili barca itd,itd10DelPiero je napisao/la:Bolje da ste istresli 70-80 mil. za Vidala vec ovu prevaru, uostalom mislim da vam je daleko potrebniji neko kao Vidal vec Di Marija
Prevara sam napisao zato sto ga nimalo ne gotivim sta se palis odmah

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OnlyUnited
- Kontakt:
Di Maria je od 2010. odigrao preko 120 ligaskih utakmica za Real... U jakoj konkurenciji... Oko 20 golova i skoro 50 asist (Primera)...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ove pesimiste treba ignorisati. Dovoljno što nam je i ovako siva perspektiva, još nam samo fali automatsko osporavanje svakog novog igrača u timu.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Veoma je vazno imati igraca (wc) vise u timu sa aspekta razvoja maldih. Ima tu par potencijala (Keane, James, Janko, Blackett, Wilson, Lawrence, Powell, Pearson) od kojih bi ovaj ili onaj mogli imati izglednu buducnost. Uz igrace top klase mogu dosta toga nauciti.
@Valencia je cijenjeni forumaš samo u svom selu, i to oko kuca kod džamije.
jel stigo Vidal haha 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Pa ako su pola, ne moraju citavuClutch je napisao/la:Pa rasprodali su pola ekipe, čisto sumnjam da je to u pitanju.Giggsy11 je napisao/la:Ako se ne varam, klub mu ne dozvoljava da ode..![]()
Možda puno traže, ali jbg tako je to sad na tržištu. Po meni bi on bio ekstra igrač za United, jer je tip igrača koji vam treba..

http://www.express.co.uk/sport/football ... ry-at-club" onclick="window.open(this.href);return false;
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- Unknown Genius
- Kontakt:
Italia je napisao/la:jel stigo Vidal haha

mislim da cemo dovesti ili de jonga ili blinda a u januaru Strootmana,kakav vidal sta vam je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Re: $: Manchester United F.C.
Jao Guarin bi upotpunio cirkus
odakle crpe tu drvnu gradju :/
Sve ce biti odlicno ako se na kraju Shaw ne ispostavi kao najskuplje pojacanje.. Lik se povrijedi odma na startu a kilazom ionako, odokativno, ne djeluje obecavajuce

Sve ce biti odlicno ako se na kraju Shaw ne ispostavi kao najskuplje pojacanje.. Lik se povrijedi odma na startu a kilazom ionako, odokativno, ne djeluje obecavajuce
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
8:47
Not for the first time, Inter Milan midfielder Fredy Guarin is being linked with a move to Manchester United. According to Gazzetta dello Sport, United are showing an interest in Guarin as an alternative to Juventus midfielder Arturo Vidal, with the Colombia international reportedly available for €15million (£11.9m). Zenit St Petersburg are also reportedly keen on Guarin, with Inter looking to sell a player before they can buy in the final week of the transfer window.
@SKYSPORTS#TRANSFERCENTRE
Not for the first time, Inter Milan midfielder Fredy Guarin is being linked with a move to Manchester United. According to Gazzetta dello Sport, United are showing an interest in Guarin as an alternative to Juventus midfielder Arturo Vidal, with the Colombia international reportedly available for €15million (£11.9m). Zenit St Petersburg are also reportedly keen on Guarin, with Inter looking to sell a player before they can buy in the final week of the transfer window.
@SKYSPORTS#TRANSFERCENTRE
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 26 avg 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Blind bi bio idealan, za obojicu bih odmah potpisaoFCUM je napisao/la:mislim da cemo dovesti ili de jonga ili blinda a u januaru Strootmana,kakav vidal sta vam je
''Neka me mrze samo da me se boje''
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ostalo je još malo dana do prelaznog roka, osim Di marie nadam se barem jos jednom igraču koji ce dodji na Old Traford.Sretno nam 

Manchester United!

Juve dobio Chicharita i par miliona, a mi Vidala kuknjava
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prenos vecerasnje utakmice na Areni Sport 2....
Moguce da Perreira dobije priliku...
Moguce da Perreira dobije priliku...
benatia za 26 miliona u Bayern a mi Roja za 20 

FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.