Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ne zelim da vjerujem da smo zainteresovani za panja Guarina. Moron koji puca sa 30 metara bez razmisljanja i to mu je glavni adut. Neka hvala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Guarin panj jer puca,a sta onda rec za sadasnji nam dvojac veza fletch kleverli,ako je fredi panj sta su ova dvojica moj kartmane,nije valjda belmin upravu da ti n godi skandinavsko tlo
Moras razmisljati kao navijac Uniteda u ovoj recenici, itekako razumijem momke sa ovolikom erekcijom na vjerovatni dolazak Argentinca.Valencia je napisao/la:Ovdje vec hvalospjevi Di Mariji, kao da dolazi Mesi. Ponavljam, lik je odigrao jednu fantasticnu i prethodne prosjecne sezone. Ako nastavi u ritmu iz prosle godine, bice odlicno. Ako ne, bice fijasko.
Igrac sposoban napadati i kroz sredinu i po boku nam je potreban, neko ko zna razmisljati u trku s loptom a ne kao neki, dodjes do gola na jedvite jade i onda gledas kako mu prvo treba godina dana da se namjesti u situaciji kada MOZE proci ili centrirati, pa onda nakon namjestanja konta da centrira, pa se namjesti na nogu koja mu odgovara (jer drugom ne zna nista), pa opet konta hoce li sutirati ili dodavati ili pak centrirati i na kraju se odbrana namjesti, popije kafu, odmori i onda doticni samo vrati loptu Mati (najvjerovatnije jer je redovno slobodan) koji vise nema izbora nego da je vrati nazad njemu ili nekom iz veznog reda. Manje vise vjerujem da znas koga opisujem i koliko ih je muka gledati.
Cijena jeste problem, za mene izrazito mal broj igraca vrijedi ovoliko ali je situacija takva da United ili ce preplatiti igrace, sto nije bas pametno raditi, ili ce igrati i ovu sezonu sa ekipom koju ima, sto je kolektivno samoubistvo i srozavanje kluba na niske grane.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Moj Paranoja, mi ne trebamo kupovat samo igrace sto su bolji od Fletcha i Cleverleya. Ako je tako onda mozemo dovest Marka Noblea i Leea Cattermolea. Trebaju nam igraci koji ove sezone mogu osigurat top 4 i u buducnosti titulu. Guarin taj nije. Limitiran igrac. Prije svega glup (fudbalski).MrParanoic je napisao/la:Guarin panj jer puca,a sta onda rec za sadasnji nam dvojac veza fletch kleverli,ako je fredi panj sta su ova dvojica moj kartmane,nije valjda belmin upravu da ti n godi skandinavsko tlo
A nemoj slusat Belmina, Mittal ga je kostao i ono malo pameti sto je imao.

Cartman je napisao/la:Moj Paranoja, mi ne trebamo kupovat samo igrace sto su bolji od Fletcha i Cleverleya. Ako je tako onda mozemo dovest Marka Noblea i Leea Cattermolea.MrParanoic je napisao/la:Guarin panj jer puca,a sta onda rec za sadasnji nam dvojac veza fletch kleverli,ako je fredi panj sta su ova dvojica moj kartmane,nije valjda belmin upravu da ti n godi skandinavsko tlo

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kvisling, što si agresivan ?
Uživaj u današnjem danu, uzimamo najboljeg igraca Real Madrida.

Momak, pokazi da imas obraza i respektuj nasu legendu Ronalda. Nikad ga nismo zasluzili, zato je otisao.Belmin6 je napisao/la:Kvisling, što si agresivan ?

Nije on nas zaslužio, zato je otišao.
Prošle sezone, Anhel daleko najbolji igrac RM.
Anhele, ne zaslužujemo te.
Prošle sezone, Anhel daleko najbolji igrac RM.
Anhele, ne zaslužujemo te.

Umjetnost pregovaranja.FCUM je napisao/la:benatia za 26 miliona u Bayern a mi Roja za 20

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako je, Rojo bolji igrac, a mi ga platili manje od ovog kiksera Mehe.Saurman je napisao/la:Umjetnost pregovaranja.FCUM je napisao/la:benatia za 26 miliona u Bayern a mi Roja za 20
ED, ne zaslužujemo te.

-
- Kontakt:
Tako je belmine samo oozitiva znaci dobili boljeg igraca a usparalu 6 miliona.jao majko kad svi budu spremni pa hejteri jel vas strahhh
-
- Kontakt:
Oprostite na greskama,laptop ne dira tipka. Na mobu,mada pismenost nije na nekom nivou nikad bila 

- OnlyUnited
- Kontakt:
I sta sada ako smo za perspektivnog igraca izvalili 20-ak miliona, sto npr. u odnosu na neki drugi transfer u nekom klubu izgleda smjesno? Cijene zavise od dosta faktora.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ed nije mogao dovesti Benatiu zato je doveo ovog Roja kao zamjenu i sve to za 20 mil plus i Nani na posudbu.Belmin6 je napisao/la:Tako je, Rojo bolji igrac, a mi ga platili manje od ovog kiksera Mehe.Saurman je napisao/la:Umjetnost pregovaranja.FCUM je napisao/la:benatia za 26 miliona u Bayern a mi Roja za 20
ED, ne zaslužujemo te.
Vidi ih obaziru se na Sarma, nemate iskustva momci, nimalo. Pogledajte @MoR-a recimo i kako on to rutinski nasamara, bride obrazi. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Benatia nikad nije bio opcija, Rojo bolji, završena prica.
Nego Sarma, koliko se kod tebe krece cijena transfera Anhela u United

Naravno da više nije opcija kad vas je odbio kao i drugi igrači koje ste pokušali dovesti.Zato sad moraju preplatiti svakog igrača kao npr Di Mariiju 75 mil a za ove pare je došao Zidane u Real.
mozda cu neke fanove da naljutim ali moje osobno misljenje je da Mata nije neki igrac i bar nije za nasu ekipu.dao je on golova itd itd.al nije onaj play sto ja ocekivam od njega..ja se izvinjavam onima koji ga gotive ali to je moje misljenje.i da bi Di Maria mogao igrati umjesto Mate
Jest, ali 2001. godine. 

- Centre forward
- Kontakt:
Taj Rojo je idealan da se United na međunarodnoj sceni gleda četvrtkom na OBN-u, ako ne završi u prdekani, of kors.Belmin6 je napisao/la:Benatia nikad nije bio opcija, Rojo bolji, završena prica.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.