Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Jao pa vidiš li Monolože da je zezancija... Svi udariše na Cartmana. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ti si pretpostavljam dijete iz grada, carsijsko dijete? Ono, Republika Crkvice, NK Celik?Belmin6 je napisao/la:@Valencia je cijenjeni forumaš samo u svom selu, i to oko kuca kod džamije.
Dijete, nije dovoljno biti 'rodjen u stanu' da bi bio urban. Po pisanju koje sam par puta upratio, cisto sumnjam da imas vise od 18 godina. Zakljucujem po djecijim salama o tetkama i aparatima koje iznova ponavljate (imate privatne poruke, ne zamarajte normalne forumase infantilnim salama). Sta ces, uticaj debilskih humoristickih serija tipa Viza za buducnost ili Lud zbunjen normalan (uvijek mi stomak proradi od usiljenog, jeftinog 'humora'). Dok su furale kultne humoristicke serije poput Monty Pythona, ti i tebi slicni ste pajkili u kreveticu. Niste vi krivi. Krivi su ludaci koji su zapoceli rat i drustvo bacili na dno provalije.
Crkvicama sam 'paradirao' kada ti vjerovatno nisi bio ni rodjen, Babinom rijekom pogotovo. Bilo je svakakvih mangupa. Burazeri Strela, Bejli, Denis, pa nesto mladji Loris, Zica, Rade itd..... Nisu mi bili raja al smo se vazda srdacno pozdravljali. Sada je tu internet pa svako moze biti mangup, moze biti drzak, bahat, otresit. Jedan nas sugradjanin je pisao poput tebe, napao me nicim izazvan. Jedan drugi forumas mi rece o kome se radi. I vidi cuda, malac mi komsija. Da sam kretencina mogao sam ga obrukati pred rajom, povuci za uho i iskritikovati. Sigurno ne bi bio kurcevit kao na netu, oborio bi bendulu i slusao. Lako je na internetu biti mangup. Nisu svi kao ja. Internetom kruze ljudi razlicitih profila. Mog mladog komsiju su provalili preko interneta, nesto se mangupisao, pa su ga nasli i prelomili od batina. Brutalno sta su mu uradili. Zasto mu je to trebalo? Bezveze!
Ovo pisem radi svih ucesnika foruma. Ponasajte se normalno, nikad ne znas na kakvu budalu mozes naletiti. Ja licno se ne bih zajebavao sa balavurdijom.... Ali, ima ko bi. Moj mladi komso je primjer kako preko neta mozes navuci ozbiljan problem.
Da se vratim na pocetak...... Ti gradjanin, ono urban, ono Crkvice?
Momce dragi, Zenica je obicna urbana selendra. To ti kazem ja koji imam duboke korijene u ovom gradu. Ovdje rodjen, rodjen otac, rodjen djed. Nisam dosljo kao vecina stanovnika grada. Zenica je prije 60 godina bila **** kasaba sa par hiljada stanovnika, a ni sada nije puno odmakla.... posebno ne MENTALITETOM koji je nazadan i primitivan. Nema velike razlike izmedju Zenice i nekih manjih bosanskih gradica, ili mozda sela. Bezveze ti je taj cinican komentar sa dzamijom i kucama oko dzamije. Zenicu karakterise mahalski mentalitet ljudi. Radnicki rad, grad rudnika i teske industrije. Drustvene aktivnosti i kultura su odvuijek bili na jako niskom nivou. Na vlasti su ortodoksne seljacine od rata naovamo, u gradu cijepa najodvratniji sund.... Dno dna u cjelosti, sa malim procentom ljudi sa urbanim mentalitetom. Nedavno vidim ekipicu pored rijeke sa gitarom i zamalo da padnem u nesvijest (skroz neobicna pojava u ovoj vukojebini). Kada su zavrsili sa druzenjem, POKUPILI SU OTPATKE U SIROJ OKOLINI. Vecina slusa smece od muzike koja odjekuje gradom, lomi klupe i razbija rasvjetu, remeti javni red i mir itd. Primitivizam u punom zamahu. Nekada je bilo 30-40% urbanih Zenicana, sada ih nema ni 10%.
Sta tebe karakterise kao urbanog djecaka, momka, covjeka?
- redovne posjete pozoristu i drugim kulturnim manifestacijama koje posjecuju rijetki Zenicani
- aktivan clan gradske biblioteke
- sudjelovanje ili organizovanje sportskih manifestacija
- borba protiv ksenofobije i otvaranje za druge i drugacije
- volonterski, drustveno koristan rad, clanostvo u humanitarnim organizacijama
- iskazivanje postovanja i pomoc starim i nemocnim
- aktivnost na ocuvanju izgleda grada (ne vjesanju vesa na balkonima, ne cijepanju drva ispred zgradu, sjedenju po livadama)
- doprinos miru i sigurnosti komsija i sugradjana (ne pijancenju i dreci ispred zgrada)
- itd, itd, itd.....
Grad je sira zajednica na ciji kvalitet utjece svaki pojedinac. Koliko doprineses gradu, koliko tvoj primjer dize reputaciju grada - TOLIKO SI URBAN.
Pa se ti preispitaj. I znaj jedno,... Upoznao sam mnoge svjetske ljude i niko se od njih nije odnosio potcjenjivacki zato sto sam rodjen u maloj bosanskoj kasabi, Zenici. I to je dio gradskog mentaliteta. Veoma sam skeptican kada si ti u pitanju. Kao da se uklapas u sivilo Zenice i drugih bosanskih gradova. Cisti primitivizam.
Da nije na temi nekolicine momaka poput Rooney88, Evre i jos nekih, ovdje uopste ne bih svracao. Monoloze, istolerisi komentar, mozda nakon njega makar jedan covjek, makar malo progleda.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pozivaju se forumaši Rooney88 i Evra da odstupe ili barem promijene nick, nek budu sigurni da je to za dobrobit čovječanstva.
Anhelito prošao ljekarski (Sky Sports)
Going on up to a spirit in the sky...
Objasni?DukeOfWellington je napisao/la:Pozivaju se forumaši Rooney88 i Evra da odstupe ili barem promijene nick, nek budu sigurni da je to za dobrobit čovječanstva.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa ima tu i kvalitetnih forumasa poput Rio_Fredija i Trasimaca sa kojim se gotovo nikada ne slazem, ali su kulturni i obrazovani, rekao bih, urbani momci.DukeOfWellington je napisao/la:Pozivaju se forumaši Rooney88 i Evra da odstupe ili barem promijene nick, nek budu sigurni da je to za dobrobit čovječanstva.

Samo eto, ne mogu to nase ismijavanje sela... A svi smo **** seljaci, neki manje - neki vise. Parizani bi nas sutali nogama da su ksenofobicni kao mi.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Angel di Maria has passed his medical at Manchester United and former Red Devils striker Andy Cole expects more players to follow once the Real Madrid attacker completes his move.
Sa skysports-a.. Idemoooooo
Sa skysports-a.. Idemoooooo
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
na sky sport news ide:BREAKIN NEWS:Angel Di Maria passes medical at manchester united.....
hajde vise hajdeeeeeeeeee

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja mislim da on nije ismijavao tvoje selo nego tvoje provincijsko razmišljanje.
To ja mislim.
To ja mislim.
Valencia je napisao/la: Jedan nas sugradjanin je pisao poput tebe, napao me nicim izazvan. Jedan drugi forumas mi rece o kome se radi. I vidi cuda, malac mi komsija.
Valencia je napisao/la:Mog mladog komsiju su provalili preko interneta, nesto se mangupisao, pa su ga nasli i prelomili od batina. Brutalno sta su mu uradili.
Valencia druze, prijatno sam iznenadjen tvojim postom. Postovanje, iako si navijac Uniteda, haha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kako moze komentar o fudbaleru biti provincijski?DukeOfWellington je napisao/la:Ja mislim da on nije ismijavao tvoje selo nego tvoje provincijsko razmišljanje.
To ja mislim.
Ja ne sporim da sam provincijalac. To nisam znao dok nisam upoznao neka druga drustva i neke druge gradove. Da, provincijalac sam.
A ti si vidim LORD.

Mandrax
Ne, ne radi se o istom momku. Ovaj je na facebooku vrijedjao ljude za poker stolom pod anonimnim nadimkom. Ni sada mu nije jasno kako su ga skontali. Kretencine od 30+ prelomise djecaka od 17-18 godina.
Poenta je da treba biti normalan i niko te nece dirati. Nikad ne znas gdje se na budaletinu mozes zakaciti. Ne treba internet olako shvatati.
Ackeey
Prijatelju, cijenim da si nesto 'iskusniji'. Vidi se po pisanju.

**** ga, i ja sam kao balo mislio da sam najpametniji. Kada iz ove perspektive sagledam svoje nekadasnje stavove, postidim se. To je normala.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne radi se samo o tome nego i o tvom svakom prethodnom postu na raznim temama. Mogu da ti kažem da si rijetko iritantan lik.
Ja nisam lord, ali toliko forumaša me nerijetko oslovljava plemićkim titulama da sam se skoro i navikao na to, hvala vam na tome.
Ja nisam lord, ali toliko forumaša me nerijetko oslovljava plemićkim titulama da sam se skoro i navikao na to, hvala vam na tome.
To nije nista neobicno.DukeOfWellington je napisao/la:Ne radi se samo o tome nego i o tvom svakom prethodnom postu na raznim temama. Mogu da ti kažem da si rijetko iritantan lik.
I ti nekog iritiras i tebe neko. Sasvim normalno.
Ja ove iritantne zaobilazim i sirokom luku. Jako mali broj komentara procitam. Vecinu preskocim cim vidim ko je autor.
udjem na temu, kad vidim 5+ novih stranica danas, uh reko ev par pojacana sigurno o tome se raspisalo, ka ono....

- Centre forward
- Kontakt:
Slatko. Bio sam ja tu, samo malo ima razlike,ovaj uzan prostor je tebi jako poznat, tu si bio k'o jako mali, navratiću ja opet, ne brini.Rooney88 je napisao/la:Za tvoje misljenje vec nikog nije briga. Mislim da znas vec gdje trebas ici!Centre forward je napisao/la:Taj Rojo je idealan da se United na međunarodnoj sceni gleda četvrtkom na OBN-u, ako ne završi u prdekani, of kors.Belmin6 je napisao/la:Benatia nikad nije bio opcija, Rojo bolji, završena prica.
Nego Sarma, koliko se kod tebe krece cijena transfera Anhela u United![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
[youtube][/youtube]
Mislim da glavni razlog Welbeckovog nenapredovanja kao igraca lezi u odgovoru na 4:14
Mislim da glavni razlog Welbeckovog nenapredovanja kao igraca lezi u odgovoru na 4:14

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Blind i Kedira i gotov prelazni.
na sky sport kazu blind nas
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Blind na beku, odlican
, na DM poziciji 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.