FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Evo i zvanicno potvrde
https://fcbayern.com/de/news/2017/09/pr ... -ancelotti
Ne znam ko samo ovim novinarima dotura informacije prije zvanicnih odluka....
https://fcbayern.com/de/news/2017/09/pr ... -ancelotti
Ne znam ko samo ovim novinarima dotura informacije prije zvanicnih odluka....
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 28 sep 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Evo sad je i sluzbeno. Rumenigge i Hasan su mu priopcili da otpocetka sezone momcad nije na nivou koji se ocekivao i traze se neke promjene.
ajde uzmite sad kloppa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači ode Carlo a šta se drugo i moglo očekivati nakon sinoćnje utakmice, odavno je on pogubio konce jer ekipa još od priprema izgleda kao raštimani orkestar svako vuče na svoju stranu.
Pitanje je koga će sad uspjeti dovesti.
Pitanje je koga će sad uspjeti dovesti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo nemojte Sagnola do kraja godine. Daj odmah nekog.
Klinsmanna
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Stvarno nisam ovo ocekivao jer ne znam kojeg trenera sad angazirati i s kojom filozofijom nastaviti dalje. Tuchel bi radio vjerojatno iste stvari kao Karlo i Pep, a to bi protiv velikih momcadi izgledalo slicno kao sinoc.
2 godine dva finala lp da potrefilo seLaslo je napisao/la:Jupp je precijenjen. Sve mu se potrefilo i to je to.
VOLIM BAYERN
Stvarno nisam ovo ocekivao jer ne znam kojeg trenera sad angazirati i s kojom filozofijom nastaviti dalje. Tuchel bi radio vjerojatno iste stvari kao Karlo i Pep, a to bi protiv velikih momcadi izgledalo slicno kao sinoc.
Izdržao je duže nego što sam mislio da će. #respect
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mislim da je uprava napokon skontala da novac u današnjem nogometu kupuje trofeje, slavu, lijepu igru i harmoniju u ekipi! Halali ovu sezonu, a na ljeto potpuni remont ekipe, par igrača dovest kojima ističe ugovor (Ozil&Sanchez), Robbery u penziju, i uložit još 300 miliona za tri kvalitetna igrača i uspjeh će odmah doći.
Igrao je jer je naslijedio filozofiju od Mourniha, nije to do igrača, ne može igrati kontre sa Riberyem, Robbenom, Comanom, Lewom? Kako da ne.Bundesliga je napisao/la:Balance je napisao/la:znamo kako je igrao s Realom na Bernabeu i u Munchenu protiv nas. Stvar je u tome da je tad imao igrace, a ovdje nema s cime radit.
Od Pepa je filozofija takva da Bayern je taj koji dominira i igra napradacki nogomet, vjerojatno je to dogovoreno i s Karlom prije potpisivanja ugovora i sad ti budi trener i reci igracima veceras igramo bunker i cekamo sanse iz kontri, a zadnje 4 godine takvo sto se nije igralo.
Ipak ima nesto u imenu BAYERN, ne smije sebi niko ovo dopustat, sjetite se da je PSG prosle godine prokockao 4-0 protiv Barce, dozivjeli jos vecu sramotu i nisu otpustili trenera jer nisu imali potrebu da brane imidz kluba, a Bayern je ipak ovo morao uradit, vjerujem da bilo ko ko dodje ce odradit bolje do kraja sezone nego Karlo do sada.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Samo mi recite hocel sad i ovaj forumski Carlo postati Willy 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Idi idi žabarska neznalico
Samo TT je opcija; švabo u švapskom klubu - svoj na svom! 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gdje nam je sad onaj pozitivni forumas, guru sa himalaja, schickeria, da smiri strasti?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nosi tu ublehu odavde.
Dobar je @Karlo (forumski) ne dirajte ga, a i onaj drugi mi je i dalje drag. Nemamo pobjede protiv njega.
Jest, bolje im je reći igrajte kao prethodne 4 godine to nam je recept za poraz.Balance je napisao/la:i sad ti budi trener i reci igracima veceras igramo bunker i cekamo sanse iz kontri, a zadnje 4 godine takvo sto se nije igralo.
Sačekat će trajno riješenje pa će uzeti njega za nick.BuffonGigi je napisao/la:Samo mi recite hocel sad i ovaj forumski Carlo postati Willy
Dobar je @Karlo (forumski) ne dirajte ga, a i onaj drugi mi je i dalje drag. Nemamo pobjede protiv njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Luis Enrique 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ima njemacki b1BoixosNois1899 je napisao/la:Luis Enrique
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®