wtf Polska!
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: BiH na Eurobasketu 2025
STANI!
wtf Polska!
wtf Polska!
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Dosta mi je drago ali nikako ne izlazi iz glave musa sule luka biberovic
Ali bas mi je drago i zbog johna i zbog i ovih momaka
Ali bas mi je drago i zbog johna i zbog i ovih momaka
Ubise ih belgijanci 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Realno janis i 9 panjeva, dobro ikako prodju
- Hrammm1921
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grčka je na našoj strani ždrijeba (ako dobije večeras) i igrat će u polufinalu protiv nas, kad mi izbacimo Tursku. Ne igraju oni sa Njemačkom/Srbijom do finala.Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:16Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 04 sep 2025, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Boze sacuvaj, odmah se prifatili profiterstva.
Znaci, garantujem da se moze do Ned doci do Rige, srediti bilo sta za prespavati i kupiti kartu za barem pola navedene cijene.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 04 sep 2025, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Evo, vraca se Poljska
Imamo mi li mi sanse protiv TurskeHrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:16Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
~1000KM ti je let sa jednim presjedanjem, u subotu, 5h trajeDrum je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:17Boze sacuvaj, odmah se prifatili profiterstva.
Znaci, garantujem da se moze do Ned doci do Rige, srediti bilo sta za prespavati i kupiti kartu za barem pola navedene cijene.
Nadam se da će momci u Rigi protiv Poljaka odigrati rasterećeno u smislu nekog rezultatskog pritiska, jer ovo što su uradili u ovakvim okolnostima je objektivno preko realnih očekivanja, posebno nakon dva bolna (svaki na svoj način) poraza od Španije i Italije.
Ja kad pomislim da smo mi prošli ovakvu grupu sa bekovskom trojkom - veteran Roberson sa pet dana priprema, Gegić koji nije igrao košarku više od pola godine a pri tome daleko je od pouzdanog skorera i u idealnim okolnostima, Atić koji je imao prosječnu sezonu plus ga je u završnici sezone totalno iz ritma igranja izbacio smrtni slučaj oca... Zaista nestvarno! Poprilično smo solidni pod košem, sve je to divno krasno, ali bez bekova danas nema košarke, i u tom kontekstu šta su izvukla ova trojica momaka je za svako poštovanje.
Što se tiče Poljaka, mislim da tu imamo svoju šansu ukoliko je ostalo energije u momcima nakon svega. Ako smo istrošeni, biće to neki pristojan poraz i zato kažem nadam se da su rasterećeni u tom rezultatskom smislu pa eventualni nedostatak energije možda malo sakrijemo mekanom i opuštenom rukom u napadu (koliko god to nerealno zvučalo za nas
). Za nadati se da će Alibegović biti spreman za meč protiv Poljske, jer bojim se da igra sa dva centra neće prolaziti u nedjelju. Također, očekujem i neke minute za Penavu zbog širenja reketa. Možda čak i Lazića na 4 nekoliko minuta
Igrali smo sa njima dva puta prije dvije godine u onim pretkvalama za OI, koliko me sjećanje služi onaj prvi u grupi su nas dobili relativno lako, ali je onaj finalni bio baš na nož i malo nam je falilo da ih okrenemo.
To malo je zapravo plejmejker koji je nedostajao i kojeg sada imamo - kakvog takvog a bio je odličan u zadnja dva meča. E sad, to će malo bolje objasniti i napisati griješim li ili ne Ghuraba i ekipa, ali uprkos što danas nemamo Musu i Garzu u odnosu na mečeve od prije dvije godine, imamo pleja i Alibegovića koji nam daje neophodan spacing, što je posebno bitno protiv ekipe kakva je Poljska. Ne kažem da smo danas jači nego prije dvije godine, ali mislim da smo možda, da tako kažem, fluidniji za taj meč nego što smo bili prije dvije godine.
Ja kad pomislim da smo mi prošli ovakvu grupu sa bekovskom trojkom - veteran Roberson sa pet dana priprema, Gegić koji nije igrao košarku više od pola godine a pri tome daleko je od pouzdanog skorera i u idealnim okolnostima, Atić koji je imao prosječnu sezonu plus ga je u završnici sezone totalno iz ritma igranja izbacio smrtni slučaj oca... Zaista nestvarno! Poprilično smo solidni pod košem, sve je to divno krasno, ali bez bekova danas nema košarke, i u tom kontekstu šta su izvukla ova trojica momaka je za svako poštovanje.
Što se tiče Poljaka, mislim da tu imamo svoju šansu ukoliko je ostalo energije u momcima nakon svega. Ako smo istrošeni, biće to neki pristojan poraz i zato kažem nadam se da su rasterećeni u tom rezultatskom smislu pa eventualni nedostatak energije možda malo sakrijemo mekanom i opuštenom rukom u napadu (koliko god to nerealno zvučalo za nas
Igrali smo sa njima dva puta prije dvije godine u onim pretkvalama za OI, koliko me sjećanje služi onaj prvi u grupi su nas dobili relativno lako, ali je onaj finalni bio baš na nož i malo nam je falilo da ih okrenemo.
To malo je zapravo plejmejker koji je nedostajao i kojeg sada imamo - kakvog takvog a bio je odličan u zadnja dva meča. E sad, to će malo bolje objasniti i napisati griješim li ili ne Ghuraba i ekipa, ali uprkos što danas nemamo Musu i Garzu u odnosu na mečeve od prije dvije godine, imamo pleja i Alibegovića koji nam daje neophodan spacing, što je posebno bitno protiv ekipe kakva je Poljska. Ne kažem da smo danas jači nego prije dvije godine, ali mislim da smo možda, da tako kažem, fluidniji za taj meč nego što smo bili prije dvije godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako uzmes za reper sinocnju igru Turaka protiv Srbije - realno, nemamo haman pa skoro nikakve...NoDi80 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:19Imamo mi li mi sanse protiv TurskeHrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:16Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
To je vec prevelik zalogaj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:17Grčka je na našoj strani ždrijeba (ako dobije večeras) i igrat će u polufinalu protiv nas, kad mi izbacimo Tursku. Ne igraju oni sa Njemačkom/Srbijom do finala.Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:16Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kome je skupo ovo avionom, ima sutra polazak busem za Rigu, 600KM.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poljska s porazom svakako prolazi?
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.