Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Celsseov Ramirez ????.... koji su nam jos potencijalna pojacanja ?ElLoco7 je napisao/la:Jucer Saba samo sto je dogovorio dolazak Ramireza slomise mu nogu
ja ne bi bio tako bezobrazan, dao bi im još i markinjaEvil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca

Ma Ramirez je panj, osipao sam se svaki put kada bih pročitao da se s nama povezivao, znači, lik nema blage, njegova dimenzija je Bologna iz koje nije trebao micati, dobro za vas.ElLoco7 je napisao/la:Jucer Saba samo sto je dogovorio dolazak Ramireza slomise mu nogu
Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
Vučina me razočaro poslije onog nekorektnog slavlja nakon što je dao iz penala u zadnjoj utak. u Torinu, tako da više nije dobrodošo u Rim.Zeman je napisao/la:Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
jesil ti pri sebi? vidio si kako se **** radovalo kad nam je zabio mamu muZeman je napisao/la:Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.