AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Jucer Saba samo sto je dogovorio dolazak Ramireza slomise mu nogu 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Celsseov Ramirez ????.... koji su nam jos potencijalna pojacanja ?ElLoco7 je napisao/la:Jucer Saba samo sto je dogovorio dolazak Ramireza slomise mu nogu
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
upratite novu seriju
upratite novu seriju
According to Roma Channel, new Giallorossi player Michel Bastos – who landed in Rome last night will wear the jersey number 20 for Roma. 
-
Evil Genius II
nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca 
ja ne bi bio tako bezobrazan, dao bi im još i markinjaEvil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
nema potpisa
-
Evil Genius II
nema sanse, taj je pustio korijenje i ne mice nigdje do isteka ugovora. drvo k'o drvo.
**** kolumbijsku kokos nek nam daju Icardija za Borriella i Marquinha. 
-
Evil Genius II
hjebes zajebanciju, godio bi nama guarin.
u medjuvremenu

u medjuvremenu

Ma šta će nam.
Eto i Bastosa, baš fino. :ugeek:
Ma Ramirez je panj, osipao sam se svaki put kada bih pročitao da se s nama povezivao, znači, lik nema blage, njegova dimenzija je Bologna iz koje nije trebao micati, dobro za vas.ElLoco7 je napisao/la:Jucer Saba samo sto je dogovorio dolazak Ramireza slomise mu nogu
Bastos:
Gotivio sam ga godinama, prije 3 sezone je trebao u Juve, bila je priča on ili Juan Vargas, dok je valjao čemu, na kraju su obojica mogla više, ali Bastos je beton.
Čim ga neko spomene - sjetim se one golčine u Lyonu, ako se ne varam protiv neke izraelske ekipe je bilo u LP, mogao je srušiti gol.
[youtube][/youtube]
0:32
Inače, sutra ste favoriti, igramo sa bar 5 promjena, morate to iskoristiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tih 5 promjena su nagađanja.
A svejedno, biće opet žestoka utakmica.
u kojoj ćemo na kraju slaviti. 
Izgleda da Ramirezu nije slomljena noga i da se vraca za 20dana. Samim tim je aktuelan transfer. U Bologni bi bio do ljeta.
imal kakva repriza sutra za tekmu, jer je necu moci geldati direktno
(((... i imam nez dal se varam, ali mislim da dobijamo sutra 
Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
NAPRIJED NARODE!
Vučina me razočaro poslije onog nekorektnog slavlja nakon što je dao iz penala u zadnjoj utak. u Torinu, tako da više nije dobrodošo u Rim.Zeman je napisao/la:Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
jesil ti pri sebi? vidio si kako se **** radovalo kad nam je zabio mamu muZeman je napisao/la:Ja došao na temu da nešto slično predložim, ali ne za Guarina nego za Vučinu. Ostao je Il Genio u lijepom sjećanju ipak...Evil Genius II je napisao/la:nesto razmisljam, da sam sabatini uletio bi sa ponudom borriello za guarina . . . treba iskoristiti ovo interovo praznicno raspolozenje poklanjanja igraca
Znam, tu je i mene razočarao. Ali morate uzeti u obzir činjenicu da je on drčni Crnogorac, a i dosta poglup, al da je igračina- igračina je. Sad skontajte tražimo li mi apostole ili nogometašeElLoco7 je napisao/la:jesil ti pri sebi? vidio si kako se **** radovalo kad nam je zabio mamu mu
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.