a ima li ovo u JablaniciEmir_ZENICA je napisao/la:Telekabel je najbolji![]()
Moj paket je
TINK 30G 2048 / 1024 kbps 30 GB 256 / 128 kbps 100 MB 29,95 KM
kad potrosim ovih 30 GB dobijem jos 30GB znaci ukupno 60 GB![]()
Stanje ------ -------------------- LIMIT
Download: 28.271,04 MB ----- 30.000,00 MB
Upload: 24.287,39 MB ----- 30.000,00 MB
Ovakvo je stanje kod mene ...cesto potrosim 30 GB pa dobijem jos 30 gratis![]()
Uz to imam i oko 50 programa na TV-u
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne vjerujemCeMa je napisao/la: a ima li ovo u Jablanicinije lose majke mi pa samo 30 KM a dobijes 30GB i ako to potrosis jos 30GB gratis
i jos tih 50 kanala na TV-u
A C A B !
ma ebo tv imam ja ovu kablovsku svi potrebni kanali na njoj, ali bi volio ovaj internet prikljucitEmir_ZENICA je napisao/la:Ne vjerujemCeMa je napisao/la: a ima li ovo u Jablanicinije lose majke mi pa samo 30 KM a dobijes 30GB i ako to potrosis jos 30GB gratis
i jos tih 50 kanala na TV-u
A dobro TV placas 11 km mjesecno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne vjerujem da moze ...pitaj ljude u telekabelu ,posalji mail..ali cisto sumnjam da mozeCeMa je napisao/la: ma ebo tv imam ja ovu kablovsku svi potrebni kanali na njoj, ali bi volio ovaj internet prikljucit
P.S Upload je kad nesto ubacujes sa svog racunara na internet,bilo da je to muzika,video,igre,slike,programi...
A C A B !
Ma ko je ova mreža, operater ?! Imal' ga u Rajvosa ?!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Telekabel je najbolji![]()
Moj paket je
TINK 30G 2048 / 1024 kbps 30 GB 256 / 128 kbps 100 MB 29,95 KM
kad potrosim ovih 30 GB dobijem jos 30GB znaci ukupno 60 GB![]()
Stanje ------ -------------------- LIMIT
Download: 28.271,04 MB ----- 30.000,00 MB
Upload: 24.287,39 MB ----- 30.000,00 MB
Ovakvo je stanje kod mene ...cesto potrosim 30 GB pa dobijem jos 30 gratis![]()
Uz to imam i oko 50 programa na TV-u
Ista stvar i kod mene,,, mada nisam znao za to gratis
Download: 23.872,13 MB 30.000,00 MB
Upload: 8.752,82 MB 30.000,00 MB
Mada ne kontam šta je ovo upload
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Telekabel Zenica ...GunnerS je napisao/la: Ma ko je ova mreža, operater ?! Imal' ga u Rajvosa ?!
Evo link http://www.tin.ba/
A C A B !
jbg.nema toga izgleda u rajvosa....
- Barcelona_1899
- Kontakt:
nema ovo je samo za podrucje Zenice, ali ko zna mozda ce se siriti daljeGunnerS je napisao/la:jbg.nema toga izgleda u rajvosa....
al je ubjedljivo najjaci net, adsl mu nije ni do koljena, a jos ima i freezona..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma samo nek ima freezona nemora biti ni brz net...Barcelona_1899 je napisao/la:nema ovo je samo za podrucje Zenice, ali ko zna mozda ce se siriti daljeGunnerS je napisao/la:jbg.nema toga izgleda u rajvosa....![]()
al je ubjedljivo najjaci net, adsl mu nije ni do koljena, a jos ima i freezona..
jbg.stvarno šteta, mislim, za njihov profit bolje im je da se šireBarcelona_1899 je napisao/la:nema ovo je samo za podrucje Zenice, ali ko zna mozda ce se siriti daljeGunnerS je napisao/la:jbg.nema toga izgleda u rajvosa....![]()
Ljudi HELP!!!
E,ovako.Ja ti se zabavljo s jednom curom jedno 5-6 dana
i mi raskinemo.
Nakon mjesec dana meni drug od te govori da se ona hoce ponovo zabavljati i ja mu kazem neka me ona pita u dva oka i nju bilo stid i nista od tog.E sad je problem da se ona meni svidja i sad kontam kako da je pitam da se ponovo zabavljamo.Znam da je glupo ovo sto sam prico i da jednostavno mogu napisati u poruci da se zabavljamo ali mora postojati nesh posebno.

E,ovako.Ja ti se zabavljo s jednom curom jedno 5-6 dana
Nakon mjesec dana meni drug od te govori da se ona hoce ponovo zabavljati i ja mu kazem neka me ona pita u dva oka i nju bilo stid i nista od tog.E sad je problem da se ona meni svidja i sad kontam kako da je pitam da se ponovo zabavljamo.Znam da je glupo ovo sto sam prico i da jednostavno mogu napisati u poruci da se zabavljamo ali mora postojati nesh posebno.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ADSL najgluplji net skidaju ti limit i kad nisi na netu :s jbt igras igricu trosi 3 puta vise nego na drugim evo naprimjer igrao sam igricu metin 2 za 15 dana ode 5 gb a mojim drugovima nista kod njih je kablovski
Da se moze slat limit svima bi vam slao. Neam nasta trosit. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Zovnes je da se negdje sastanete , bacis joj pricu " pogrijesio sam " i te stvari , ako mi mozes dati jos jednu sansu i tosikirica je napisao/la:Ljudi HELP!!!
E,ovako.Ja ti se zabavljo s jednom curom jedno 5-6 danai mi raskinemo.
Nakon mjesec dana meni drug od te govori da se ona hoce ponovo zabavljati i ja mu kazem neka me ona pita u dva oka i nju bilo stid i nista od tog.E sad je problem da se ona meni svidja i sad kontam kako da je pitam da se ponovo zabavljamo.Znam da je glupo ovo sto sam prico i da jednostavno mogu napisati u poruci da se zabavljamo ali mora postojati nesh posebno.![]()
![]()
Samo pazi - Iskrenost
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hopa cupa -drz nedaj ,te stvari aaEdinTM87 je napisao/la:Da se moze slat limit svima bi vam slao. Neam nasta trosit.
- __Liedson__
- Kontakt:
cuj ovog Casanove !bavarian_bk je napisao/la:Zovnes je da se negdje sastanete , bacis joj pricu " pogrijesio sam " i te stvari , ako mi mozes dati jos jednu sansu i tosikirica je napisao/la:Ljudi HELP!!!
Nakon mjesec dana meni drug od te govori da se ona hoce ponovo zabavljati i ja mu kazem neka me ona pita u dva oka i nju bilo stid i nista od tog.E sad je problem da se ona meni svidja i sad kontam kako da je pitam da se ponovo zabavljamo.Znam da je glupo ovo sto sam prico i da jednostavno mogu napisati u poruci da se zabavljamo ali mora postojati nesh posebno.![]()
![]()
Pali 100%
Samo pazi - Iskrenost
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
jarane drkaj ili igraj igrica sta ja znamEdinTM87 je napisao/la:Da se moze slat limit svima bi vam slao. Neam nasta trosit.
joj popusicu ban za spamovanje koda gledam
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Iskustvo moj Mario

Hvala.Uradit cu to ,kako se prije tog nisam sjetiobavarian_bk je napisao/la:Zovnes je da se negdje sastanete , bacis joj pricu " pogrijesio sam " i te stvari , ako mi mozes dati jos jednu sansu i tosikirica je napisao/la:Ljudi HELP!!!
![]()
Pali 100%
Samo pazi - Iskrenost
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.