ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Dolgopolov se ne šali. Foginini je pao bez ispaljenog metka. Ukoliko RF bude siguran protiv Andersona, a Ukrajinac savlada Raonića, gledat ćemo duel njih dvojice. Đoković ima određenih oscilacija u igri, što mu se ne bi smjelo dešavati. Sreća u nesreći je da se uspijeva izvući i preokrenuti meč u svoju korist. Wawrinka ipak ne može igrati u onakvom tempu u kontinuitetu. Nisam očekivao ispadanje prije švicarskog četvrtfinala, ali šta je tu je. On i Murray će morati ranije kući.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislio sam da će i Nole jutros kući. Čilić je odlično odigrao 1. set ali više od toga nije mogao. Realno, finale Federer vs Đoković.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Dolgopolova, prvo polufinale na jednom mastersu.
Milos los, bas je u padu u odnosu na prosle godine, istina da je bio povrijedjen, ali ocigledno ti udarci u polju ne mogu bolje od ovoga.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Milos je poklonio Dolgopolgovu set. Psihicki je pao. Cim ga servis ne ide, odmah nema samopouzdanja u udracima.
Fedex opet rutinski, u odlicnoj je formi. Veceras ocekujem lagani prolaz Djokovica i pobjedu Gulbisa protiv Isnera.
Fedex opet rutinski, u odlicnoj je formi. Veceras ocekujem lagani prolaz Djokovica i pobjedu Gulbisa protiv Isnera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jedva čekam Federer - Dolgopolov. Tolika koncentracija talenta na jednom mjestu, još obojica u odličnoj formi.
Ljepotica turnira. Očekujem od Ukrajinca da odigra na 100% i dobro namuči RF-a, a Fedu poručujem da nastavi praksu podizanja nivoa igre. Čovjek je fascinantan, pogotovo kada znamo da igra i double s Wawom.
Bravo Roger, lagano ali oprezno u finalu..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rutinski Roger. Dolgopolov nije imao snage protiv Federera.
Prije 2 godine kad je Federer uzeo titulu, su igrali Isner i Djokovic i Nole je izgubio i te godine Federer dolazi do No.1. Hocemo i ove godine isto
Prije 2 godine kad je Federer uzeo titulu, su igrali Isner i Djokovic i Nole je izgubio i te godine Federer dolazi do No.1. Hocemo i ove godine isto
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Drvosječa Isner propušta 3 break lopte, dečko nema 2 grama mozga u glaviUnofficialpage je napisao/la:Rutinski Roger. Dolgopolov nije imao snage protiv Federera.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
isner imao priliku da uzme 1 set i na kraju idiot prokocka i popusi.
kakav mec izmedju djokovica i iznija
,isner se vratio iz mrtvih 2 puta
Gledat ćemo sjajno finale. Novak se vraća u pravu formu, a Federer igra kao preporođen.
Po trenutnom stanju, ne vidim da bi im iko mogao pomrsiti računa ne HC-u. RF bi mogao ponovo zagospodariti travom ukoliko Andyjev oporavak ne bude išao prema planu, dok bi Djoker mogao napasti RG i najvjerovatnije vratiti US Open u svoje vlasništvo. Uglavnom, da ne prejudiciram previše, sačekajmo prvo da IW završi.
Onaj ko je navikao.Virtu4l je napisao/la:Ne reče nam ko će osvojiti WTF?
Nole bi danas morao pobjediti...previse je velikih meceva izgubio zadnjih nekoliko mjeseci a jos sad ako izgubi i drugi mec u nizu protiv Rogera nece valjati.Ja vjerujem da ce ipak uzeti ovo iako je Federer vise pokazao na ovom turniru(bar ono sto sam ja gledao).

Nije to ni bitno...vazno je da je Nadal zavrsio sa titulamaVirtu4l je napisao/la:Ne reče nam ko će osvojiti WTF?
Da, to sam rekao da važi ukoliko Rafa uzme AO, a on je isti popušio od Wawrinke.adnan24 je napisao/la:Nije to ni bitno...vazno je da je Nadal zavrsio sa GS titulama
Zato sam se i uključio, hehe.adnan24 je napisao/la:Nije to ni bitno...vazno je da je Nadal zavrsio sa titulamaVirtu4l je napisao/la:Ne reče nam ko će osvojiti WTF?
Izgleda da Rogerovi rezultati zavise od toga hoće se susretati sa Nadalom. Kad mu nema Rafe u žrijebu, čovjek puca od samopouzdanja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.