Svejedno, sinoc Prater sa 4 fina kicka donio mi prednost od 15 poena protiv ovog Indya u wc rundi
Samo mi nije jasno sto igraju Dado i Alem, protiv Cutlera i ovog, zasta je to?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Da nije onaj consolation, ili utješniEdin TM87 je napisao/la:
Samo mi nije jasno sto igraju Dado i Alem, protiv Cutlera i ovog, zasta je to?
Sta mi je bolan objasnio?amerosm je napisao/la:@ Edin
mislim da ti je @rio objasnio sto se MVP-a tice. Dakle u pitanju su nijanse, a Brady ima takodjer za razliku od Maninga 3 rush TD-a i bolji TD-INT ratio. No ja bih licno istog trenutka potpisao da Manning dobije nagradu MVP-a ukoliko bi mi uzeli Super Bowl.
Za njegovo dobro, bolje mu je da vise ne promasi nijedan, a pogotovo da usere pobjedu ko sto je uradio protiv Cardinalsa.amerosm je napisao/la:
@ rio, randy i ostali navijaci Patsa
slazete li se Vi sa vecinom da bi BB pred narednu sezonu trebao zamjeniti Gostowskog na poziciji kickera. Trenutno ima 80% uspjesnoti kada su FG-ovi u pitanju.

http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... oys-playerDallas Cowboys defensive tackle Josh Brent was arrested Saturday on an intoxication manslaughter charge connected to the death of Cowboys practice squad linebacker Jerry Brown Jr., Irving, Texas, police confirmed to NFL.com's Ian Rapoport.
Ma ova budala vozila prebrzo i jos bila pod dejstvom alkohola.Edin TM87 je napisao/la:Ovo je nas bivsi igrac![]()
Sta je ovo samo se ubijaju nisu normalni...
Prvi je freshman u povijesti koji je osvojio Heismanaalemsa je napisao/la:Johnny football uzo Heismana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.