Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

_BooS_
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la _BooS_ » 01 jul 2010, 13:32

Porediti Argentinu i Portugal, smješno. Argentina jača tri puta, Messi ima saigrače koji zabijaju kad njemu ne ide. ;)
I kako god Ronaldo zabio go na SP a Messi još nije :D :D :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 01 jul 2010, 13:34

_BooS_ je napisao/la:Porediti Argentinu i Portugal, smješno. Argentina jača tri puta, Messi ima saigrače koji zabijaju kad njemu ne ide. ;)
I kako god Ronaldo zabio go na SP a Messi još nije :D :D :D
Pa naravno da je smiješno, zato čisto sumnjam da će u godinama kada se igra svjetsko prvenstvo biti proglašen najboljim igračem na svijetu. Kada su evropska prvenstva u pitanju, tu je vrlo moguće da bude najbolji, ali tada moraju i Real i Portugal dogurati daleko. Btw, Messi će igrati barem još jednu utakmicu, postoji mogućnost da će postići pogodak.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 jul 2010, 13:40

_BooS_ je napisao/la:
bparena je napisao/la:ETO VAM GA - .ebo ga onaj ko ga ovako odgoji.
Upuhano nezrelo debilno deriste .....

Najskuplji fudbaler današnjcice, portugalski reprezentativca Cristiano Ronaldo, po ko zna koji put šokirao je svjetsku javnost.
Naime, nakon poraza od Španije isfrustrirani Ronaldo pljuno je u pravcu kamermana koji ga je u stopu pratio. Svjetska sportska javnost zgrožena je ponašanjem razmažene zvijezde, no od Ronalda smo realno takvo nešto i očekivali.

Ja sam stvarno zgrožen, kako je samo to mgoao uraditi.. slažem se zatvor odmah .. hahaha .. :D :D :D
Pa vi Katalonci ste bolesni, krivo vam je što nemate najboljeg fudbalera danšnjice u svojim redovima, ličnost kakva je Cristiano Ronaldo... NIKO KAO ON ! :D
koliko se ja sjecam messi je aktuelno najbolji igrac na svijetu, ispravi me ako grijesim.

nego, sto se tice ovih videa sa pljuvanjem ronalda i messija, gluposti. ronaldo nije oljunuo u kameru, vec ispred sebe, ne vidim problem tu. i messi je isto pljunuo ispred sebe, tako da ni tu ne vidim problem.

nego, ronaldo ce sad tesko biti proglasen najboljim, sjetimo se ronaldinha 2006 godine. razvaljio u spanskoj ligi, ispadne rano na svjetskom i bude treci u izboru. ronaldo sada u najboljem slucaju moze biti 2.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2010, 13:41

Po meni ostala su jos samo dva kandidata za najboljeg igraca sveta,a tu nije Cristiano.Po meni su to Robben ili Messi samo je pitanje koja ce repka dalje otici i taj ce na kraju i uzeti nagradu za najboljeg igraca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 01 jul 2010, 13:43

Devil je napisao/la:Po meni ostala su jos samo dva kandidata za najboljeg igraca sveta,a tu nije Cristiano.Po meni su to Robben ili Messi samo je pitanje koja ce repka dalje otici i taj ce na kraju i uzeti nagradu za najboljeg igraca.
Ne mora značiti može biti i neko iznenađenje kao 2006.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 jul 2010, 13:46

izvinjavam se na dubokom oftopicu, ali zasto jedan maicon ili julio cezar ne bi bili tu ako recimo brazil osvoji prvenstvo. ili cak i villa sto da ne, jer lik ubija za spaniju.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 01 jul 2010, 13:49

Wolverine je napisao/la:izvinjavam se na dubokom oftopicu, ali zasto jedan maicon ili julio cezar ne bi bili tu ako recimo brazil osvoji prvenstvo. ili cak i villa sto da ne, jer lik ubija za spaniju.
Pa da, svakako postoji šansa da i Wesley Sneijder bude jedan od najboljih(trofeji u klupskom fudbalu, još sad reprezentacija), Higuain(malo vjerovatno, jer ukoliko Argentina dođe do kraja, ipak je tu Messi zbog bolje sezone u Barceloni), Villa svakako, Xavi, Robben, moguće je i da Schweinsteiger(danas na CNN-u govore da je trenutno najbolji veznjak na SP-u po svim mogućim parametrima)...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 01 jul 2010, 14:45

Bečki Kongres je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:izvinjavam se na dubokom oftopicu, ali zasto jedan maicon ili julio cezar ne bi bili tu ako recimo brazil osvoji prvenstvo. ili cak i villa sto da ne, jer lik ubija za spaniju.
Pa da, svakako postoji šansa da i Wesley Sneijder bude jedan od najboljih(trofeji u klupskom fudbalu, još sad reprezentacija), Higuain(malo vjerovatno, jer ukoliko Argentina dođe do kraja, ipak je tu Messi zbog bolje sezone u Barceloni), Villa svakako, Xavi, Robben, moguće je i da Schweinsteiger(danas na CNN-u govore da je trenutno najbolji veznjak na SP-u po svim mogućim parametrima)...
ma sve je moguće :D :D
.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jul 2010, 14:53

jooj ja se izvinjavam uvrijedzenima za onaj video - zaboravim s kakavom kulturom ovdje pisem i da je to pljuvanje vama normala. Ne zamjerite necu vise - on pljuvo nepljuvo eto vam ga. Argentinu da ne kazem koga cete jos gledati - ovoga NE. Ja sam zavidan na njegovo umjece i loptu koja je po liniji euzebio-jolani napravljena samo za tog glumca i njegove slobodnjake. Joj izvinite i ovdje pretjerujem i neznam sta sam htjeo rec :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jul 2010, 14:55

po meni Robben ili Messi.

p.s. Raul vrijedi citavog Reala danas. Bar njegovo ponasanje i karizma je nesto sto dugo nece niko imati u Realu.
skidam kapu i postujem djelo tog igraca. Djelo i Ponasanje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jul 2010, 16:57

bparena je napisao/la:jooj ja se izvinjavam uvrijedzenima za onaj video - zaboravim s kakavom kulturom ovdje pisem i da je to pljuvanje vama normala. Ne zamjerite necu vise - on pljuvo nepljuvo eto vam ga. Argentinu da ne kazem koga cete jos gledati - ovoga NE. Ja sam zavidan na njegovo umjece i loptu koja je po liniji euzebio-jolani napravljena samo za tog glumca i njegove slobodnjake. Joj izvinite i ovdje pretjerujem i neznam sta sam htjeo rec :D
Nit' je meni drag nesto Ronaldo, nit' si mi ti mrzak, ali brate budi realan. Covjek postavio video gdje Messi pljuje igraca i to je normalno, a ono sto Ronaldo pljuje na travu to nije normalno i bezobrazno do daske. Da se razumjemo Messi je igracina i najbolji na svijetu , ali nije ni on svetac ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 jul 2010, 19:06

Pa mislim da je malo smijesno i pomisliti da u narednih 10 godina golman dobije nagradu najboljeg, ili neki branic, a Cannavaro je nedavno bio izuzev.

Da, Villa ubija za Spaniju, samo sto je prosle sezone u Primeri bio jedan prosjecni napadac sa samo 21 postinugtim golom. To nije zadovoljavajuce i ne moze se ocekivati da ce takav napadac dobiti tu nagradu.

Iskreno, Cristiano Ronaldo je odigrao bolje od Arjena Robbena prosle sezone, samo je Messi doduse igrao bolje od Ronalda, htjeli vi to priznati ili ne. Covjek je u sedam utakmica Lige Prvaka zabio sedam golova, u 26 golova u 29 utakmica Primere... Covjek je propustio 9 utakmica Primere, dvije utakmice Lige Prvaka, i na jednoj je igrao oko 20 minuta, propustio je obe utakmice Kupa Kralja i znaci da je odigrao 36 utakmica i da je zabio 33 gola sto nije malo.

Messi je cini mi se igrao 51 utakmicu i zabio je 45 golova, ispravite me ako grijesim, ali opet je odigrao 15 utakmica vise i zabio 12 golova vise.

Robben, e pa za njega ne znam bas, ali znam da je zabio i duplo manje i da je odigrao 4-5 utakmica vise od Ronalda, pretpostavljam jer je igrao finale. Kod njega je drukcija stvar jer je njegova momcad dogurala daleko, dok u Realu niko ne moze konkurirati za ovu nagradu osim Ronalda koji je po prvi put u nekom klubu iz Primere i na to se treba privikavati.

Ne morate ga voljeti, ali morate priznati da je od Cristiana Ronalda bolji samo Lionel Messi i to za nijansu, i niko nije prosle sezone igrao lijepo kao on osim naravno Messija, koji nagradu najboljeg MORA dobiti jer je to zasluzio

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 jul 2010, 19:13

I da, jos nesto. Govoriti o tome kako je Ronaldo pljuvao po kameri je smjesno u najmanju ruku jer je ocito da je covjek pljunuo na pod, sto radi svaki ebeni igrac. Ono sto je Messi Srni uradio je stvar daleko gora od toga sto je Ronaldo pljuvao po travi POKRAJ KAMERMANA

Samo je on Cristiano Ronaldo i takve se stvari o njemu moraju pisati. Ni ja ga nesto ne volim, priznajem, drazi mi je Higuain ali i Guti, ali covjek je igracina.

On mozda jest slomio nos Mtilingi, ali gotovo slicno, samo ne u predio nosa, je i Messi uradio kada je rukom udario igraca Athletica u vrat, takodjer se je pokusavao osloboditi igraca. Ali on je Ronaldo, niko ga ne podnosi jer je jedan od najboljih i sto je jedan od onih koji se rijetko kad rode.

Igrac je igrac, padao on, gurao druge i faulirao druge, to je dio nogometa.

Neko je vise a neko manje uspjesan, i naravno onim vise uspjesnijim svi zavide. :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 jul 2010, 14:53

Zasto Ronaldinho ne bi bio iza Messija? Fantasticnu sezonu je imao i sto se tice znanja niko mu nemoze ni kopacke ocistiti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2010, 14:58

A_d_0 je napisao/la:Zasto Ronaldinho ne bi bio iza Messija? Fantasticnu sezonu je imao i sto se tice znanja niko mu nemoze ni kopacke ocistiti.
Zato.Jer na nagradu uticu njegove igre na svim poljima.
Je li Ronaldinho neki znacajni trag ostavio u Evropskim takmicenjima?
Je li Ronaldinho ostavio znacajni trag u repki u predhodnih godinu dana?

Eto zasto nemoze biti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2010, 16:26

Zato sto je u posljednje vrijeme igra Robbena mozda i ispred Messijeve, trkac je i dalje daleko iza njih. Messi ili Robben - obojica prvi - onda je Ronaldo iza njih. Naravno ako ne brkate znanje, korisnost i trku.

kad shvatim da ne razumijete da je jedna od najvecih fulanja Reala sto su se rijesili Robbena, onda vidim kako vi zamisljate fudbalsku igru. Dobro sad - Roben je sam htjeo ici - nemojte mi sad o tome. :D Zasto li ?

trka, trka i samo ubrzanje do ludila - bez imalo smisla i smek za magiju fudbala. Uvali sto prije i pritisni sudijama i medijima. I vjecito luzeri - takve pravi ljubitelji fudbala nevole. Tu nema mjesta za carobnjaka Robena...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2010, 17:54

kaka prava kaka - hajmo čiku - robena ponovo gledamo i dalje .....

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 jul 2010, 18:05

bparena je napisao/la:kaka prava kaka - hajmo čiku - robena ponovo gledamo i dalje .....
Ti si momak bolestan. Vise si ovdje neg na svojoj temi. Il pricas o Ronaldu il o Kaki. Je li to kompleks manje vrijednosti?

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 jul 2010, 18:20

A_d_0 je napisao/la:
bparena je napisao/la:kaka prava kaka - hajmo čiku - robena ponovo gledamo i dalje .....
Ti si momak bolestan. Vise si ovdje neg na svojoj temi. Il pricas o Ronaldu il o Kaki. Je li to kompleks manje vrijednosti?
Ma pusti ga, to je onaj 13-godisnjak koji se predstavlja kao stariji covjek a zapravo nema pojma ni o nogometu ni o bili cemu drugom :) Navijac Barcelone od prije par godina
A_d_0 je napisao/la:Zasto Ronaldinho ne bi bio iza Messija? Fantasticnu sezonu je imao i sto se tice znanja niko mu nemoze ni kopacke ocistiti.
Zasto sto je Ronaldinho slabo igrao kakvu fantasticnu sezonu molim te, odigrao je nesto par zadnjih utakmica dobro... covjekova forma je daleko ispod Ronaldove, Sneijderove, Messijeve...
kosta_AR je napisao/la: bravo majstore ;) robben je neobicno usavrsen igrac :)

na pocetku karijere nedefinisan,trazio se u atraktivnsti i elektricnosti..bezbroj driblinga po utakmici bolji cak i od messija u tom segmentu...
sezona koja je dosla kao prekretnica za igraca koji je u ovoj seozoni stasao takticki i mentalno ...
nema vise bespotrebnog dokazivanja koje nam svakodnevno nude bahati mladici :ronaldo i messi .
samo ima zrtva za ekipu ..i nravno to umanjuje njegovu atraktivnost u ocima slagiranog korisnika foruma i kvazipoznavaoca fudbala ....ali daje itekakve rezultate ...ARJEN THE GREAT !
Ja te znam sa drugog foruma pa ti necu nista reci, ali danas je i Igor Cvitanovic uvidio kako mu svi ostavljaju svoju lijevu stranu jer znaju da Arjen uvijek radi istu stvar - skrene na svoju lijevu odnosno protivnicku desnu stranu i suta, a danas to uopste nije mogao i bio je ocajan.

Kosta kosta, pa smjesno je govoriti kako je Robben dobar kao Ronaldo i Messi. Znam da si ga zavolio dok je bio u Realu, ali to je igrac cija je vrijednost umanjena za dosta jer je i sam dobio naziv "stakleni" a prosle sezone je odigrao bolje nego u Realu, samo sto nije igrao ni priblizno dobro Ronaldu i Messiju koji u svojim ekipama se dokazuje iznad svih ostalih a tu su svi najbolji igrac svijeta.

Ja naravno tebi necu sa ovim nista dokazati jer si ti sebi umislio kako je Robben 100000 puta bolji od jednog Messija, ali taj Messi je kralj nogometa, bas kao i Ronaldo.

Od Robbena imas jos boljih igraca, mozda ne na njegovoj poziciji, ali jedan Sneijder je kvalitetniji od njega i vise radi za momcad, jedan Drogba je bolji od njega, jedan Lampard je bolji od njega, jedan Xavi je bolji od njega, jedan Iniesta je bolji od njega, a pod ovim bolji podrazumijevam korisniji.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 jul 2010, 18:23

Evo da nadovezem citat uvazenog kolege forumasa ;)
JuveSissoko je napisao/la:
ma Robena su procitali,tesko on stvara nesto ako nije u trku,a kad mu das prostora to je onda igracina,al lako se cita,

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.