koliko se ja sjecam messi je aktuelno najbolji igrac na svijetu, ispravi me ako grijesim._BooS_ je napisao/la:Ja sam stvarno zgrožen, kako je samo to mgoao uraditi.. slažem se zatvor odmah .. hahaha ..bparena je napisao/la:ETO VAM GA - .ebo ga onaj ko ga ovako odgoji.
Upuhano nezrelo debilno deriste .....
Najskuplji fudbaler današnjcice, portugalski reprezentativca Cristiano Ronaldo, po ko zna koji put šokirao je svjetsku javnost.
Naime, nakon poraza od Španije isfrustrirani Ronaldo pljuno je u pravcu kamermana koji ga je u stopu pratio. Svjetska sportska javnost zgrožena je ponašanjem razmažene zvijezde, no od Ronalda smo realno takvo nešto i očekivali.
![]()
![]()
![]()
Pa vi Katalonci ste bolesni, krivo vam je što nemate najboljeg fudbalera danšnjice u svojim redovima, ličnost kakva je Cristiano Ronaldo... NIKO KAO ON !
nego, sto se tice ovih videa sa pljuvanjem ronalda i messija, gluposti. ronaldo nije oljunuo u kameru, vec ispred sebe, ne vidim problem tu. i messi je isto pljunuo ispred sebe, tako da ni tu ne vidim problem.
nego, ronaldo ce sad tesko biti proglasen najboljim, sjetimo se ronaldinha 2006 godine. razvaljio u spanskoj ligi, ispadne rano na svjetskom i bude treci u izboru. ronaldo sada u najboljem slucaju moze biti 2.