manijaci :hebemo vam mater u picku
Fukare: druga ligaa

**** na terenu i na tribinama.

Djeca vam se smiju moj osime

djeca se tebi smiju, moj Solinassolinas je napisao/la:Najjace kraj poluvremena,
Fukare: druga ligaa![]()
![]()
**** na terenu i na tribinama.![]()
Djeca vam se smiju moj osime![]()
Sladje ce biti kad pobjedimo oba tima sljedece polusezone, mada zeljo ce se vec tad ustaliti, tu oko 7-8 mjesta tako da vjerujem da ih poraz na Tusnju nece puno poremetiti.Zip je napisao/la:Sloboda debelo naplacuje dugove
U 3 dana moze otjerati zelju i velez u drugu ligu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidimo da se keslaš.solinas je napisao/la:Najjace kraj poluvremena,
![]()
nisi ti to dobro pofato moj letaclet3 je napisao/la:djeca se tebi smiju, moj Solinassolinas je napisao/la:Najjace kraj poluvremena,
![]()
...jer pišeš djecije postove i na silu sam sebi štancas te smajlije
cak i kad nije smiješno
jbt kralj uzeli bod i svršavaju od srece![]()
šta bi radili tek da se plasiraju u evropu
....ne bi se moglo živiti od njih na ovom forumu
jesi li svjestan koliko si ofiran sa ti djecijim štancanjem smajlija na silustaragarda je napisao/la:nisi ti to dobro pofato moj letaclet3 je napisao/la:djeca se tebi smiju, moj Solinassolinas je napisao/la:Najjace kraj poluvremena,
![]()
...jer pišeš djecije postove i na silu sam sebi štancas te smajlije
cak i kad nije smiješno
jbt kralj uzeli bod i svršavaju od srece![]()
šta bi radili tek da se plasiraju u evropu
....ne bi se moglo živiti od njih na ovom forumu
![]()
...sto se tice boda, i prosle sezone smo odigrali nerjeseno u dolini mumijevih a sad kad smo svemirski brod za vas malo smo ljuti sto sva 3 nismo klepili....mi svrsavamo od srece kad vam vidimo onu smijuriju od tribine
![]()
![]()
stari su to trgovciFliX je napisao/la:Je li to Zeljo poceo prodavat bod(ove) ili stvarno ne zna "lopte" ?
Zvući, kako da kaem, poznato, samo zamjeni to 3rd leg titulom i kupom.joker90 je napisao/la:Nakon godina cekanja Oda ih konacno odvede u 3rd leg nekom takmicenja, a oni bi ga tjerali. Znate li vi koji je to uspjeh, niko u historiji nije do 3rd lega dogurao osim radnickog kluba? Oda ostani!!
ma tuga jad cemer sta drugo da kazemsolinas je napisao/la:Najjace kraj poluvremena,
![]()
najbolje je da ostane jos, ako ne onda mozda Musa ili Simo Krunićtuzlak1987 je napisao/la:Otkaz Odovicu bi bio greska, sta hocete da vas vodi Adzem bgt?
Ko ce se sada prihvatiti Zelje pred derbi sa Sarajevom uz ovakav pritisak..
Ne vidim da iko tjera Odovića, ali ga njegov rezultat može otjerati...to jest, sam sebe može smijeniti ako nastavi ovako.tuzlak1987 je napisao/la:Otkaz Odovicu bi bio greska, sta hocete da vas vodi Adzem bgt?
Velika je razlika.. Ovo je prvi put da neka ekipa igra u historiji 3rd leg, mi jesmo titulu cekali dugo, ali nije prva u historiji.shzna je napisao/la:Zvući, kako da kaem, poznato, samo zamjeni to 3rd leg titulom i kupom.joker90 je napisao/la:Nakon godina cekanja Oda ih konacno odvede u 3rd leg nekom takmicenja, a oni bi ga tjerali. Znate li vi koji je to uspjeh, niko u historiji nije do 3rd lega dogurao osim radnickog kluba? Oda ostani!!
Njegova greska je u tome bila sto je previse vjerovao da ce uzimati na rutinu, hemiju, a da su neki igraci spremni da preuzmu teret. Mislio je da tako to ide u sistemu, da npr ode jedan dobar ali da drugi samo nasljedi njegovu ulogu i uklopi se.fedeltafrotta je napisao/la:najbolje je da ostane jos, ako ne onda mozda Musa ili Simo Krunićtuzlak1987 je napisao/la:Otkaz Odovicu bi bio greska, sta hocete da vas vodi Adzem bgt?
Ne znam zašto vi tjerate Dženana uopštejoker90 je napisao/la:
Velika je razlika.. Ovo je prvi put da neka ekipa igra u historiji 3rd leg, mi jesmo titulu cekali dugo, ali nije prva u historiji.A sad ozb. da mi je neko reko da ce Odovic mozda otici prije Dzene ne bih mu vjerovao. Dzeno sve ide, otpusten, nasao se novi trener, bla bla, a covjek ostade. Za Odovica ce biti kobno protiv Olimpica sve osim pobjede i iskreno se nadam da ce otici, jer tek onda nastupaju problemi.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Burberry46, Direktorcic, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, JavierBosnia, leo1946, mma_hz, NazorUso, rishovski, Rodman, Vanja8, worchester i 98 gostiju.