Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 30 avg 2015, 23:51

Sljedeće kolo šampionski Chievo protiv fenjeraša :rol: :rol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 31 avg 2015, 00:32

Mislim da je za los start kriv i mercato te stalna medijska nagadjanja sto je dovelo do destabilizacije.

Uprava nije koncentrisana na teren i rezultate vec na transfere.

Pa i mi danas samo razmisljali o Draxleru, kao da se tekma nije ni igrala.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 avg 2015, 00:37

Poraz ko poraz, nebitan je. Ovakva situacija je i bila ocekivana nakon prvog kola i kad smo shvatili koliko nam nedostaje vezni, narocito Marchisio. 3-5-2 se nazalost morala igrati, jer smo u rosteru imali samo 4 veznjaka, tako da nije bilo sanse za 4-3-1-2.

Ono sto mene raduje je igra u zadnjih 15 minuta, tacnije otkako su usli Pereyra i Cuadrado. Mi smo odma poceli napadati i bilo bi pitanje vremena kada cemo izjednaciti, ali nazalost desio se taj crveni. I pored crvenog ekipa je igrala odlicno i zamalo stigla do X-a. Ono sto me definitivno raduje jeste igra Cuadrada, ja se ne sjecam kad smo zadnji put imali tako brzog igraca sa loptom, koji u trenutku mijenja smijer i vuce loptu sa sobom. Par utakmica prilagodbe, ma posle Dybale to je nase pojacanje sezone. "Losa" forma u Chelseau je definitivno uticala da zaboravimo o kakvom se igracu radi, ali tek sad shvatam da smo doveli klasu i jednog od najboljih igraca Serie A.
Pereyra :thumbup: Otkako je usao kao da je pritisno neko dugme i vratio nam se proslogodisnji Juve. Prodori, lagani passovi i promjena strane (sto je *ebiga kvantna fizika za Padoina), zadrzavanje lopte i na kraju njegova akcija koja je donjela gol. Pricao sam i jutros, ono sto nema nijedan AMC, to ima Pereyra. On ce trcati nazad i boriti se za loptu, a ne laditi muda do sljedeceg napada.

Dybala :) Usudjujem se reci da ovaj decko ima potencijal da bude nasljednik Del Piera. Zbog njega cemo Teveza vrlo brzo zaboraviti.

Bonucci :thumbup: sitnice se ne primjete, ali ako budete gledati snimak vidjet cete koliko su nasi veznjaci (i Pogba) lopti izgubili prilikom primanja pa nisu znali gdje ce sa njom. Izgubili smo masu posjeda. I ne samo vezni, vec i Licht i Evra koji loptu svaki put panicno nabiju i zavrsi il u autu il kod protivnika, o Giorgiu da ne pricam. Bonuccijev svaki kontakt je zavrsio sa sigurnim passom. Bolji je tehnicar nego nasi veznjaci :lol: Perfekcija u svakom smislu, o defanzivni ne treba pricati jer mu tu svakako niko nista ne moze.

Mandzo lose. Nije kriv on koliko je kriv sistem, ali Mandzo u ovom Juventusu moze biti samo kvalitetna zamjena, igrac sa klupe i da odmori malo Moratu. Pretpostavljam da je zbog toga i doveden. Nit mi igramo sa krilima, nit on moze u istu recenicu sa Moratom danas. Dobar ce biti za bunkera, ali ovakve tekme ne.

Pogba ocajan. Nama ne fale Pirlo, Vidal i Marcha, vec nam fali i Pogba. Kompletan vezni red. Djelimicno ga i razumijem, do juce je igrao sa Marchom koji je pokrivao citavu njegovu stranu, igrao sa Vidalom koji je trcao za 2 igraca i imao je apsolutnu slobodu. Imao je igrace kojima ce dodati, koji ce njemu dodati, koji ce izgraditi sebi poziciji. Danas se vidjelo koliko je bijesan kad nema opcije jer prosto Padoin nije igrac koji ce ti traziti loptu ili napraviti nesto sa loptom, a Sturaro je jos zelen, zelen za ofanzivne igre naravno. Malo je isfrustriran, ali svjestan je da je lider i vrlo brzo ce se vratiti.

Padoin je tu zato sto nema druge opcije. Momak je super zahvalan, odigrat ce sve na svakoj poziciji, ali ne moze Padoin biti regista. Sumnjam da je i njemu drago sto igra na toj poziciji jer je svjestan svojih limita. Nije on kriv sto ne zna.
Allegri sigurno nije idiot niti amater koji je na racun nekog drugog ostvario dobre rezultate prosle godine. I prosle godine smo se mucili u jakim utakmicama sa 3-5-2 i zamalo ispali iz grupe. Sve se promjenilo sa njegovom promjenom formacije, koju je postepeno uvodio jer je ta ekipa bila naucena na 3-5-2 pune 3 godine. 3 sampionske godine. Tako da budite sigurni da formacija u kojoj smo do sad igrali nije zbog Maxove zelje, vec sto je primoran na tu formaciju zbog deficita u veznom redu (Marcha, Khedira, Asa). Svi bi mi voljeli da je on napao od prve minute, ali on dobro zna da se Morata tek oporavio od povrede, Sandro je tu par dana, nit zna jezik nit pojma ima kako se odbrana Juventusa krece - a to je osnovna snaga Juventusa svih ovih godina, Cuadrado je dosao prije par dana i njega je mogao gurnuti u vatru, ali se odlucio za sigurniju varijantu. Sta bi bilo kad bi bilo suvisno je pricati. Lahko je reci da je mogao staviti Dybalu na acm-a i izvest 3 vezna. Ali ni to nije poenta, sta ako se povrijedi neki veznjak u 30-oj minuti i ti moras odma mijenjati sistem. Ovako je taj "napad" cuvao za kraj utakmice i da mu svjezi igraci udju u naprave razliku. Sto se i desilo, ali crveni karton je sve pokvario. Njegov je poraz, ali Allegri nije idiot kakvim ga predstavljaju navijaci Milana, u to budite sigurni.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 31 avg 2015, 01:01

A kome su bitni navijaci milana ovdje? Ko bre J..e te budale :)
Max Allegri

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 01:15

Nadam se da su istiniti navodi da Lemina sutra dolazi na medicinske preglede. Al' kome vise vjerovati.
Don't believe the hype.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 avg 2015, 01:17

Ja sam za tog Leminu cuo prije par dana kada je spomenut prvi put. Nemam sta za reci za njega. Ne znam kakav ce biti. Ne zna sta covjek ocekivati od njega. A platit ces ga opet fine novce.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2015, 01:20

Pereyra :thumbup: Otkako je usao kao da je pritisno neko dugme i vratio nam se proslogodisnji Juve. Prodori, lagani passovi i promjena strane (sto je *ebiga kvantna fizika za Padoina), zadrzavanje lopte i na kraju njegova akcija koja je donjela gol. Pricao sam i jutros, ono sto nema nijedan AMC, to ima Pereyra. On ce trcati nazad i boriti se za loptu, a ne laditi muda do sljedeceg napada.
Pereyra uvijek oduševi kad uđe sa klupe, tako je bilo pošle sezone u većini utakmica, samo što ja od njega očekujem takve predstave i od prve minute, nije ih bilo mnogo, ali svakako da je on igrač koji je u sjeni bio dugo vremena, ali ove sezone od njega očekujem mnogo.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 avg 2015, 01:34

IlPrincipino je napisao/la:Ja sam za tog Leminu cuo prije par dana kada je spomenut prvi put. Nemam sta za reci za njega. Ne znam kakav ce biti. Ne zna sta covjek ocekivati od njega. A platit ces ga opet fine novce.
dobar je bio na FM 2014, ako ti to nešto znači :mrgreen:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 08:35

Di Marzio: Mario Lemina and his agent are on their way to Turin for his medical for Juventus.
Navijaci Marseilla nisu nesto odusevljeni njim niti njegovim "kvalitetama".
Don't believe the hype.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 31 avg 2015, 09:38

eo ga Lamina :thumbup:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 avg 2015, 09:49

De Ceglie rejected Marseille.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 31 avg 2015, 09:57

Lemina OK pojacanje za prosirenje rotacije jer ionako jedan igrac je falio tu u vezi... ako se pokaze kao dobar cijena od 11mil na rate uopste nije velika... dabogda bio transfer ala pererya... bolji i ne mora biti... samo da Scudetto boya vise ne gledam u vezi... posaditi ga negdje na tribini kao talir za trofeje ali mu nedati da igra...

Ali se mora traquerista... pererya je dobar... ali treba bolji... ali ni u kom slucaju ne dovoditi neke panic igrace... tj cisto da se dovede... moze se onda pregrmiti sezona i sa pererya i dybalom tu na toj poziciji... a moze se i pogba tu gurnuti jer je kod contea par puta igrao tog prednjeg... ili ga barem glumio...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 10:11

Andrej je napisao/la:
De Ceglie rejected Marseille.
Izgleda tamo slaba DJ scena.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 10:12

gojzerica je napisao/la:

eo ga Lamina :thumbup:
Novi haver za Pogbu. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

:pray: :pray:

Bomba in arrivo...

Boom; domani la Juve farà un'offerta ufficiale per @isco_alarcon 45 mln sul piatto, Agnelli è deciso a prenderlo quanto meno ci prova!!!

A Madrid raccontano che ISCO è scontento. Ha poco spazio e poca fiducia. Agnelli stravede per lui. La Juve ci prova, ISCO nel mirino

Si dice che #Agnelli ha studiato questa operazione con #Adidas proprio l'ultimo giorno di mercato!

Boom; a Torino si dice che @MarioGoetze è un giocatore della Juve è che domani verrà annunciato da @adidasfootball
Don't believe the hype.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 10:22

Dobar komentar za Leminu...."we need new pokemon friend for Pogba since Coman left" :D

@aki
To isto ko nekad Fiat i Nike za Neymara :D

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 avg 2015, 10:29

Sissoko je napisao/la:Dobar komentar za Leminu...."we need new pokemon friend for Pogba since Coman left" :D

@aki
To isto ko nekad Fiat i Nike za Neymara :D
Sanjar sam ti ja. :)
Don't believe the hype.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 avg 2015, 10:48

Feisty little bastard :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 avg 2015, 11:12

Marselj pokušava da napravi jak tim u samom finišu prelaznog roka. Defanzivac Paolo De Čelje stiže na pozajmicu iz Juventusa, nakon što mu je Stara dama naredila da se ne glupira, već da ode negde gde će igrati.
:urnebes:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 avg 2015, 11:14

Lamina nutcracker.

#newvidal :kafa:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 31 avg 2015, 11:14

Ahahahaha pa ne zna se šta je smješnije "jak tim" i De Ceglie u istom kontekstu ili ovo šta mu je Juve naredio :urnebes: :urnebes:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.