Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Sramota.
Nema ljudi hljeba u našoj školi fudbala .
Nikad Englezi nisu znali igrat lopte.Ostaje nam samo da masno keširamo i kupujemo dokazane strance.
PS Ja im ne bi dao platu godinu dana i zabranio bi im doručak i izlazak iz trening kampa 6 mjeseci za ovu sramotu.
Nikad Englezi nisu znali igrat lopte.Ostaje nam samo da masno keširamo i kupujemo dokazane strance.
PS Ja im ne bi dao platu godinu dana i zabranio bi im doručak i izlazak iz trening kampa 6 mjeseci za ovu sramotu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Benik Afobe(Arsenal) 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zakljucajte ovu temu na par dana 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja budala odigrao x2, znao sam da ce igrati saren sastav ali nisam ovo ocekivao. Moyes izgleda nije tako los?
Ti ćeš se ove noći baš sjećat, ipak je u imenu MK516MK je napisao/la:Muka mi je od ove idiotske formacije i amaterizma. Neću više niti jednu utakmicu UTD-a pogledati u kojoj formacija bude 3 5 2!
Radio sam 11 sati danas i kao dijete se radovao utakmici uz koju bih se odmorio, a na kraju me više umorila i iznervirala utakmica nego čitav radni dan.
Lijep pozdrav osramoćenim navijačima.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Moze li ovaj United kako barem do pocasnog gola 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Od danas prestajem navijati za bilo kakav fudbalski klub,ja za ovog nemam zivaca prodajem Dvije trenerke junajteda za 150 km bez zajebancije javi mi se ko hoce u Tuzlu,prije sto pocnete pljuvati po meni ja nisam gloryhunter ali ovo je previse za mene iznervirao sam se pocjepao zamalo da nisam poludio,i da kazem hejterima uniteda da se ne oslikaju ostali navijaci na mene,ovo je previse ja sam se sad nanerivrao i isplakao ko nikad u zivotu pa jel moguce da mi izgubimo protiv kluba koji je osnovan prije 10 godina i to jos sa 3 razlike ? imate zadnji pozdrav od mene.
Vjerujem da ce te pobjedivati kupove i kupove za 100 godina ali ja necu biti navijac tog velikog kluba

Zadnja izmjena: R3dDevil, dana/u 26 avg 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
-
- Kontakt:
Greska je ovdje bila i ovu omladinu poslati na teren, pa nisu ovo bas konobari iz Luksemburga.
A nisam nesto nervozan fkt, mozda zato sto ne gledam tekmu jer mi se nije dalo zajebavat sa streamovima. Evo sada vidjeh rezultat i fkt se nasmijah.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Klub se ne prestaje voljeti (ne prestajes navijati za njeg).Ili ga i dalje podrzavas ili nikad i nisi.R3dDevil je napisao/la:Od danas prestajem navijati za bilo kakav fudbalski klub,ja za ovog nemam zivaca prodajem Dvije trenerke junajteda za 150 km bez zajebancije javi mi se ko hoce u Tuzlu,prije sto pocnete pljuvati po meni ja nisam gloryhunter ali ovo je previse za mene iznervirao sam se pocjepao zamalo da nisam poludio,i da kazem hejterima uniteda da se ne oslikaju ostali navijaci na mene,ovo je previse ja sam se sad nanerivrao i isplakao ko nikad u zivotu pa jel moguce da mi izgubimo protiv kluba koji je osnovan prije 10 godina i to jos sa 3 razlike ? imate zadnji pozdrav od mene.Sretno vam da ne udjete u relegaciju
Inače Bergkamp

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:A nisam nesto nervozan fkt, mozda zato sto ne gledam tekmu jer mi se nije dalo zajebavat sa streamovima. Evo sada vidjeh rezultat i fkt se nasmijah.![]()
I bolje ti je..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Sramota.
Kakve strasne navijace imamo, opet dokazuju da su medju top 3 u engleskoj.. kakva podrska tek sad nakon treceg primljenog gola su se primirili. Igra nevjerovatno bezidejna niti jedan pojedinac se nije pokazao zapravo da nema grbova ne bi ni znali ko igra u trecoj ligi... nevjerovatno je kako im je ispuhalo samopouzdanje, govorim za ove iskusnije i to ce biti glavni problem. Tek kad se izvede najjaci sastav i pokupi koja pobjeda moguce je da se otrijezne..
Sad kad je i ovaj stigao ocekujemo Gaalov potez i da vidimo sta je imao na umu kad je poslao onog nesretnika u Madrid.
Sad kad je i ovaj stigao ocekujemo Gaalov potez i da vidimo sta je imao na umu kad je poslao onog nesretnika u Madrid.
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 26 avg 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ostajem ja nekakav navijac oni cemi uvijek ostati klub u srcu,ali ne cu vise nikad pratiti sport ili ostalo,ovo je za mene previse,ja nemogu prestat navijati za klub koji volim.gaston je napisao/la:Klub se ne prestaje voljeti (ne prestajes navijati za njeg).Ili ga i dalje podrzavas ili nikad i nisi.R3dDevil je napisao/la:Od danas prestajem navijati za bilo kakav fudbalski klub,ja za ovog nemam zivaca prodajem Dvije trenerke junajteda za 150 km bez zajebancije javi mi se ko hoce u Tuzlu,prije sto pocnete pljuvati po meni ja nisam gloryhunter ali ovo je previse za mene iznervirao sam se pocjepao zamalo da nisam poludio,i da kazem hejterima uniteda da se ne oslikaju ostali navijaci na mene,ovo je previse ja sam se sad nanerivrao i isplakao ko nikad u zivotu pa jel moguce da mi izgubimo protiv kluba koji je osnovan prije 10 godina i to jos sa 3 razlike ? imate zadnji pozdrav od mene.Sretno vam da ne udjete u relegaciju
Inače Bergkamp
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
aa jest komentator navalio da su samo od city-a izgubili 3-0..ne sjeca se bruke na Old Traffordu 0-3 
dosta ba

dosta ba

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 26 avg 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Afobe nam ga uvalio,i ne vadi ga..
A kakve mi šošone u odbrani imamo..
A kakve mi šošone u odbrani imamo..

- DragonReborn
- Kontakt:
Pa zar od svih da gubimo od ex-Vimbldona, Mek Donalca.
E jb, sad je 4-0 ovo je sramota. Al bar znamo da od omladine nema ništa.
E jb, sad je 4-0 ovo je sramota. Al bar znamo da od omladine nema ništa.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.