Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
-
robertugrenovic
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF
kova je sigurno bolji od illare.. a i onaj lucas silva mora na posudbu. iskreno, meni skroz dobar izbor ako bude. jučer sam gledao onu dvojicu sta su bili u kombinaciji, onaj portugalac carvahal i onaj neki Čeh il sta je već. kova je bolji od oba
Ne osim sto je bio najbolji igrac Madrida kroz sezonu uz Ronalda
Madrid je izgubio trofej/e upravo zato jer se on bio povrijedio.
Cuj Di Maria. Lik je oscilirao cijele sezone, imao je periode kad uopce nije igrao, pa ono hvatanje za genijtalije... I zamisli, bio je losiji od Ronalda
Bez ikakve dileme - top veznjak svijeta.
Cuj Di Maria. Lik je oscilirao cijele sezone, imao je periode kad uopce nije igrao, pa ono hvatanje za genijtalije... I zamisli, bio je losiji od Ronalda
Bez ikakve dileme - top veznjak svijeta.
Jest bio glavni igrac sezone, ako po tebi sezona pocinje u februaru
Zadovoljan sam ovim transferom, ako je istina. Kova može postati najbolji centralni veznjak jednog dana na svijetu, a sada se neće buniti da bude zamjena Luki. Naravno da bih više volio Verrattija, ali to je malo previše.
Još De Gea i lijevi bek.
Rafa radi sve kako treba još da ne mora trpiti Balea zbog Pere.
Još De Gea i lijevi bek.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
@Saurman. Pa upravo o tome govorim, samo sto ti vodjen binarnom logikom normalno, vidis stvari ko Stevie Wonder tipke na klaviru. Liku su zvizdali navijaci U SRED SEZONE zbog losih igara. Angel Di Maria je prirodno programiran da ne moze igrati bez oscilacija. On cak u samoj utakmici redovno oscilira.
Nitko ne spori da je on dao velik doprinos u osvajanju Lige prvaka, on je cak stavise u cijeloj sezoni odradio jako dobar posao, ali nije bio bolji od Ronalda i Modrica. Na ovom podforumu ima dosta navijaca Madrida, ja necu na tvoju zalost biti jedini koji ce ti to potvrdit.
Cijeli Madrid prezadovoljan Lukom Modricom, Bernabeu mu skandira, svi ga vole. Ali je tu @Saurman da nam kaze kako je ovakav.
Dal' zbog svojih licnih narcisoidnih pobuda ili zbog latentnog nacionalizma, ne bih znao.
Nitko ne spori da je on dao velik doprinos u osvajanju Lige prvaka, on je cak stavise u cijeloj sezoni odradio jako dobar posao, ali nije bio bolji od Ronalda i Modrica. Na ovom podforumu ima dosta navijaca Madrida, ja necu na tvoju zalost biti jedini koji ce ti to potvrdit.
Rekao sam top. Znaci sama krema svjetskih veznjaka. Tri bolja ne mozes nabrojati. Rekao bih zapravo da ne mozes nijednog, al' nema veze, dat cu ti malo tolerancije.Bježi ne ofiraj se Trocki.Luka može biti najbolji vezni samo u glavama naših susjeda.
Cijeli Madrid prezadovoljan Lukom Modricom, Bernabeu mu skandira, svi ga vole. Ali je tu @Saurman da nam kaze kako je ovakav.
Ne bih volio, ali ima smisla jer se razbija pošast zvana BBC, pa kad se već ne možeš riješiti najnekorisnijeg od njih riješi se bilo kojeg.Greivis je napisao/la:Hoce Rafa odluciti da pusti Benzemu?Kawhi je napisao/la:Zadovoljan sam ovim transferom, ako je istina. Kova može postati najbolji centralni veznjak jednog dana na svijetu, a sada se neće buniti da bude zamjena Luki. Naravno da bih više volio Verrattija, ali to je malo previše.
Još De Gea i lijevi bek.
Jest na pesu
Sta ce ti lijevi bek pored zivog marcela i coentra-a zivota ti (osim ak nisam upratio da je portugalac pobjegao negdje)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo mi nije jasno gdje ga planira staviti u vezi kada je to vec sada prepunjeno: Kross, Modrid, Isco, James, Lucas Silva, Casimiro, Illarramendi.
Vec sada 7 igraca konkurise za 3 pozicije, mada bi se vjerovatno Illarra prodao ukoliko bi dosao Kovacic, ali tu su opet 4 sigurno kvalitetnija igraca od njega
Vec sada 7 igraca konkurise za 3 pozicije, mada bi se vjerovatno Illarra prodao ukoliko bi dosao Kovacic, ali tu su opet 4 sigurno kvalitetnija igraca od njega
Jedan grad, jedna ljubav!
Halooo, ovo je talenat koji se morao uzeti.. Ovo je budućnost, kakav Illaramendi i Lucas Silva
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Lucas Silva mora na posudbu zbog pososa, nije EU igrac, a izgleda da se od Illarramendija odustalo i da ce ga prodati.Gifron je napisao/la:Samo mi nije jasno gdje ga planira staviti u vezi kada je to vec sada prepunjeno: Kross, Modrid, Isco, James, Lucas Silva, Casimiro, Illarramendi.
Ostaju Kroos, Modric, Casemiro i eto Kovacic. Isco i James ce igati na krilu vecinom.
U nedjelju nema Benzeme pa cemo na 4-4-2, finally.
Rafa je rekao da ocekuje barem 25 golova od Benzeme pa eto, sve ukazuje na ostanak.
Rafa je rekao da ocekuje barem 25 golova od Benzeme pa eto, sve ukazuje na ostanak.
Da se pouzdamo u čovjeka koji je zdrav svaki treći mjesec?godrina je napisao/la:Sta ce ti lijevi bek pored zivog marcela i coentra-a zivota ti (osim ak nisam upratio da je portugalac pobjegao negdje)
- anonymousHD
- Kontakt:
4-4-2?geoxx je napisao/la:U nedjelju nema Benzeme pa cemo na 4-4-2, finally.
Je li ti znaš da Carlo Ancelotti nije trener?
Ovako, nema 7 igrača za 3 pozicije. Imaš 4 igrača za 2 pozicije, što je odlično, što je potrebno svakom klubu koji godišnje igra 60 utakmica. Lucas odlazi, Illarramendi također (Liverpool i Real Sociedad poslali ponude).Gifron je napisao/la:Samo mi nije jasno gdje ga planira staviti u vezi kada je to vec sada prepunjeno: Kross, Modrid, Isco, James, Lucas Silva, Casimiro, Illarramendi.
Isco i James su skroz različite pozicije i dolazak Kovačića nema nikakve veze s njima.
- Gabon
- Kontakt:
Duga je sezona...Gifron je napisao/la:Samo mi nije jasno gdje ga planira staviti u vezi kada je to vec sada prepunjeno: Kross, Modrid, Isco, James, Lucas Silva, Casimiro, Illarramendi.
Prosle godine Modrica nije bilo ni pola sezone kad se sve sabere na kraju je Kross bio mrtav igrac a James je isto bio van terena fin period..

Sta kaze drot ode Ramos u Manchester United.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Kovacic i sluzbeno u Realu. Sutra predstavljanje
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Sretno doktore fudbala, pokazi im od cega si.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sta reci,ne znam sta ocekivat od njega,u Interu je igrao dosta promjenjivo,mada je i igrao sa levatima,dobar tehnicar,pokretljiv,brz,zna iznijet loptu od 16 do 16,mislim da je on doveden kao neka zamjena Modricu u ekipi,slicnih su karakteristika,valjda mu bude godila La Liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.